макара Тика

Модератор: sapuna

radinjo
новобранец
новобранец

макара Тика

Мнение от radinjo »

Здравейте, колеги :)
Искам да попитам дали някой от вас ползва този модел макара на Тика - http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6401
Разбрах че някои от макарите на Тика имат проблем с бигела при замятане. Въпросът ми към колегите, които са ползвали въпросният модел е дали при него съществува този проблем. Казаха ми че проблемът се отстранява като се смени пружинката на бигела, но все-пак ми се иска като купя макара от магазина тя да няма проблем :)
Хубав ден и наслука :)
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: макара Тика

Мнение от snegk »

Недей се набутва :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

snegk написа:Недей се набутва :wink:
:smt023
Не че нещо,ами направо се чупят при този модел,понеже са подобни

Изображение

И аз доста се рових :) ,докато си земах дунаспин(около 100 кинта),ама е с по-здравата пружина :wink: от този тип

Изображение
На къса плувка,в репея...
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Защо ще се набутваш с тая Тика, като знаеш, че има проблем. Вземи си друга макара, която няма такива болежки и готово.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Бай_Мецан
новобранец
новобранец

Мнение от Бай_Мецан »

Не се набутвай, има много по удачни варианти. Ето един:http://www.ivpfishing.com/products-main ... gory_id=85
Според мен много издържлива макара от ниско бюжетните
Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
nasko_kirov64
новобранец
новобранец

Мнение от nasko_kirov64 »

макарата не си струва
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ще застъпя съвсем обратно становище-има точно такава,сложил съм я на 5 м боло"Тика Пауърфул",трета година я експлоатирам със средно натоварване /щото имам още много макари и пръчки,та ги менкам постоянно/и изобщо не смятам,че макарата може да е набутване.Първо,струва твърде умерени парета,второ на мойта псулютно нищо не е рекло "ох","скръц","пръц" или "тряс-ба си мамата",въпреки,че аз макарите ги лашкам по камъните,топя ги в пясъка и после само ги плакна в реката,не разглобявам и не смазвам макари по принцип.Не натрапвам мнение-отговорно заявявам,че точно този модел ич не е лош избор както за начинаещ,така и за по-отлежал плувкаджия риболовец.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”