Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево - тролинг
Модератор: sapuna
И що ги изтри?
Нали си майстор дай някой съвет.
И кажи кой е тоя "моят гьол".

Нали си майстор дай някой съвет.
И кажи кой е тоя "моят гьол".
Интересно на първа страница твърдеше друго.Troli написа:...едва ли ще се завъртят белите до 10 април!

Последно промяна от lorda на Вто Апр 03, 2007 10:18 pm, променено общо 1 път.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- кандидат преподавател
Поборников,знам за колега който е уловил 200бр.за 2 месеца на силиконки!Е,как да има и за нас?Представи си тези 200бр.сега да влезат в устието и ще има за всички!Ще забравя Жребеца,като бъкан с Бяла поне за две години.2006г.бях свидетел,как всички прибираха сулки,независимо дали са 15,20 или 30см.Щуките обаче ще стават все повече!Имам две на тролинг през 2006г.И 36бр.костури между 30-36см.500-1000гр.на влачене за 6 уикенда.
-
- кандидат преподавател
Ами какво да кажем за тези дето повреме на забраната преграждат дарданелите с 3ката мрежи,споменавал съм го поне 5 пъти,и тая година съм сигурен че ще го направят,използват намалението че тогава няма риболовци и горските са в играта, ако си спомняш преди 5-6 години на острова имаше един зелен фургон,зорлем ги изгониха от там сега се подвизават по време на забраната. 

Лорде, за един час жена ми удари 4 сулки а аз 2!Всички ги пуснахме и на края решихме да задържим 7-мата!И с нея си останахме за деня.Най-големите които се вадеха на устието,бяха до кило.За 2006г.първата ми риба на тролинг е сомче 2кг.,което пуснах,имам и снимки.Преди да критикуваш,виж себе си и ми покажи пусната от тебе риба.Дай пример и ще се покая/за какво?/.