Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

БЛАГОДАРСТВЕН ПРИЗИВ
Модератор: dantho.mihov
- tihomi1111
- научил се да хвърля
БЛАГОДАРСТВЕН ПРИЗИВ
Вчера може би ще бъде един от малкото дни който ще помня през целия си съзнателен живот,благодарение на колегите и най-вече на един колега от Казанлък на когото ще съм благодарен цял живот.Специално този човек спаси живота на трима човека които ако не бе неговата незабавна и много прецизна реакция двама от тях сигурно щяха да са на дъното на язовир Копринка.Също така не подценявам и помощта оказана и от другите колеги-СТОЯН и колегата който бе в неговата лодка,НАСКО от АВТОХИТ ,КАЛИН собственик на риболовен магазин Свети Никола в Ст.Загора,МИТАКА и неговия син ДОБРИН
.Силно се надявам ,че колегата от Казанлък е член на форума и ще прочете това ,защото след всичко което се случи не ни останаха сили да изкажем вечната си БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ
.МОЛЯ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК да дадат някакви координати.Моят тел.0888780101-Тихомир.БЛАГОРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОМОГНАТ ДА ГО ОТКРИЯ.

Последно промяна от tihomi1111 на Вто Ное 30, 2010 6:22 am, променено общо 1 път.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: БЛАГОДАРСТВЕН ПРИЗИВ
И к'во е станало? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- pachosz
- сериозен играч
Kво стана наистина, Тишо?
Ние бяхме до 15 ч. в язовира, явно след това нещо се е случило
Каквото и да е то, добре, че е с хепи енд
Ние бяхме до 15 ч. в язовира, явно след това нещо се е случило

Каквото и да е то, добре, че е с хепи енд

- tihomi1111
- научил се да хвърля
Случи се към 12 и нещо.Бяхме тръгнали към вас и точно м/у Копринския и Дунавския ръкав котвата падна от лодката и стана страшно.Но както споменах добре че беше този колега Мустафа който успях да открия иначе щяхме да си заминем на дъното.Тук може би е мястото да кажа на всички колеги които като мен имат спасителни жилетки,но си ги оставят в къщи да стоят за нови-КОЛЕГИ СЛОЖЕТЕ ГИ В ЛОДКИТЕ СИ И ВИНАГИ ГИ ОБЛИЧАЙТЕ КОГАТО ВЛИЗАТЕ ВЪВ ВОДАТА.Още един път хиляди благодарности на всички

- pachosz
- сериозен играч
Днес разбрах какво се е случило. И всичко е било на има-няма километър от нас. После се върнахме, минали сме на 500 м. от вас като сте тръгвали, и пак не разбрахме, че се е случила случка
Аз лично днес разбрах кво е станало. Работата направо е за курбан.
Вече и аз мисля за напред да не ползваме жилетките за мека подложка под задниците.

Вече и аз мисля за напред да не ползваме жилетките за мека подложка под задниците.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте на всички. Пред компютъра всичко изглежда като случка с хепи енд. Но повярвайте ми на живо нещата изглеждат съвсем различно.
И аз искам да благодаря на Мустафа, който с малката си лодка, ако не бе действал толкова бързо и точно.... абе не искам пак да си спомням
Само ще се опитам да опиша какво видяхме като стигнахме с Калин с нашата лодка какво видяхме : една малка лодка / лодката на Мустафа / , трима човека във водата, хванати за лодката и една лодка / лодката на Тихомир и компания, празна / която се въртеше в кръг около малката лодка.....
За бога СЛАГАЙТЕ СИ СПАСИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ !!!!ОСОБЕНО ЗИМАТА !!!!
И аз искам да благодаря на Мустафа, който с малката си лодка, ако не бе действал толкова бързо и точно.... абе не искам пак да си спомням
Само ще се опитам да опиша какво видяхме като стигнахме с Калин с нашата лодка какво видяхме : една малка лодка / лодката на Мустафа / , трима човека във водата, хванати за лодката и една лодка / лодката на Тихомир и компания, празна / която се въртеше в кръг около малката лодка.....
За бога СЛАГАЙТЕ СИ СПАСИТЕЛНИ ЖИЛЕТКИ !!!!ОСОБЕНО ЗИМАТА !!!!