Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от indalo »

Днес направих едно знаменателно капо на баража. Имаше мъгла до 13.30 часа. Сутринта риби играеха на другия бряг и от страната на пътя никой не ловеше нищо. Към 3 към шаварите хванаха по някоя риба, определено един местен с болонезе им скъса шортите, но само той. Аз бях точно срещу острова. При нас риба йок , а и не само, всички които бяха поо нагоре бяха капо. Все пак сигурно причина е и задвъдичното устройство. Бисо май ще пие ракиа :D . Иначе реката беше висока с леко мътен цвят, но в никакъв случай кална. Даже се доближаваше до перфекното според моето скромно мнение.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

здравеите колеги някои има ли инфо как е реката след Благоевград след тея дъждове става ли за риболов?ако някои има инфо и сподели ште ми бъде мн. от полза :) мерси предварително
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

е никои ли не е ходил да я види реката? не е толко трудно да се драснат 2 реда.....
pcclene
новобранец
новобранец

Мнение от pcclene »

Аз на съм ама утре може и да отида до там.Ако ходя ще пиша.
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

мерси колега ама то за утре ми трябваше инфо. ама аз се чудя дали след това да пиша как е заштото наистина виждам че всеки иска а никой не дава.......
pcclene
новобранец
новобранец

Мнение от pcclene »

Така и тази Неделя пропуснах реката.Затова нямам инфо за реката.
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

мисех да не пиша ама да не съм като тези които само искат а не дават инфо. та реката е голяма но с добър цвят става си за риболов а за скобара пак който си набара пасажа си фашта
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

bounce написа:мисех да не пиша ама да не съм като тези които само искат а не дават инфо.
:smt023 :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Ходих на Невестино в петък и реката беше перфектна и се ловяха скобари на троха и бели челвеи. Извадих само 6 бр. но десет си отидоха. Като го качнеш и тръгва като локомотив и няма обръщане, имаше колеги с по-добър касмет, т.е. с много риби в живарника. Ловяха се покрай брега на 1.5-2м. в бавната вода, аз се опитвах на директен телескоп с малко задържане, а болото ми бе в калъфа и не го разпънах , за което съжалих после, можеше да има повече рибки в живартика.По инфо от колеги от събота до тази вичер са се ловили но си трябва трохичка за куката и хлебче за подхранка. Идва студеното време и време за скобари.
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Здравейте другари.Не съм много по реката,но искам да споделя информация от неделя ,която получих днес.Та утре приятелчето ще ходи на Струма до границата с гръцко и ме караше и мен ,но няма как. В неделя , а и преди това се вадели сериозни количества щука.Било е много народ.Интересно ми е дали няма някой от форума ,който да потвърди,въпреки , че човека не ме е излъгал
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

реката при благоевград е мътна и голяма. не става за риболов.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Във вторник минах по моста над Струма в Невестино и я видях в състояние в което не съм я виждал до сега - огромна и мътна. Говорих с един местен и той ми разказа, че се качила малко преди за залее централната ракла , това е онази остра част от моста на средната колона която разделя реката и при нормално ниво но реката е повече от 2.5м. висока. Сигурно трябва да минат до 10 дни за да се нормализира, но доли това високо ниво няма да отнесе рибата надолу по течението, надявам се че не. Това ще го разберем другата седмица.
viiksan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от viiksan »

Какво е нивото на реката в момента-особенно след снега който падна днес?
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
gevrek
фен клуб-скобар

Мнение от gevrek »

Малко е висока и на цвят все още е кафявичка но става за риболов. Баражите.
viiksan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от viiksan »

Ок,мерси колега!
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”