Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Продавам 4 джипови гуми 235/65/17 KUMHO
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Продавам 4 джипови гуми 235/65/17 KUMHO
Продавам 4 джипови гуми 235/65/17 KUMHO "Radial 796" - оригиналните на джипа ми (Санта Фе 2008г). Днес ги свалих от джантите и не ми трябват.
Грайфера има още хляб, шарката се води всесезонна, но си е чисто шосейна. Аз сложих зимни и сега чакам снега
ДОТ 4307 т.е. гумите са произведени в края на 2007г.
На две от гумите има лепенки - едната я бях спукал на самонарезно винтче и е залепена с "ТипТоп" от най-малкия размер... Другата (така съм я купил с джипа и видях едва днес) има две лепенки, едната доста голяма и има леко радиално биене при завъртане на стенда, което се усещаше при спиране с висока скорост (над 100кмч) - може би защото гумата беше отпред, иначе си беше балансирана и не се усещаше при каране дори с по-висока от разрешената по магистралите скорост...
Цена за 4-те гуми - 160лв
Може да се видят в София, на Цариградско шосе 135Д
Теодор
0885461763
Снимки:

Грайфера има още хляб, шарката се води всесезонна, но си е чисто шосейна. Аз сложих зимни и сега чакам снега

ДОТ 4307 т.е. гумите са произведени в края на 2007г.
На две от гумите има лепенки - едната я бях спукал на самонарезно винтче и е залепена с "ТипТоп" от най-малкия размер... Другата (така съм я купил с джипа и видях едва днес) има две лепенки, едната доста голяма и има леко радиално биене при завъртане на стенда, което се усещаше при спиране с висока скорост (над 100кмч) - може би защото гумата беше отпред, иначе си беше балансирана и не се усещаше при каране дори с по-висока от разрешената по магистралите скорост...
Цена за 4-те гуми - 160лв
Може да се видят в София, на Цариградско шосе 135Д
Теодор
0885461763
Снимки:

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Продавам 4 джипови гуми 235/65/17 KUMHO
продадени!