Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Top 10 за 2010г.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Top 10 за 2010г.
Миналата година към края на сезона направихме един разбор на най готините ни излети.Тази година също няма да я изпуснеме.Най хубавото е че преди беше топ 9 за 2009
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=30149,тази е топ 10.Значи ще я считам за по успешна,отново се видя много красота,а и риболова също беше перфектен.Щом кофите са пълни рибите кълвът,значи е била поредната незабравима риболовна година.Запознах се с много хора,видях се със много приятели,големи сте.Поздрави на всички,догодина пак.
Номер едно(1):
Пролетта започна,с една идея,как ще наловиме едри каракуди на Яз.Керкини-Гърция!Риболова никакъв го нямаше,обаче се полуви страхотна среща.В комплекта бяхме аз и Чируза,докато не стигнахме границата,там вече станахме 3-ма.Към нас се присъедини Тимо,пихме по едно бързо кафе и се насочхме към избраното место.Ловихме кво ловихме,нямаше риби,обаче се появиха още хора към групата.
А те не кои да е,а Никола Полизовски и Сокчето.

Ударихме една наздравица по случая.

На следващият ден нямаше кой знае какви успехи,изпратихме Никола да налови щуки,а ние се отдадохме на релакс и препичане на слънце.

Номер две(2):
За сърнички,язовци и каракуди на Яз.Ярловци.Много красив край е този в западна България.Люлаците бяха навсякъде,зеленината не успяваше да скрие шарените им цветове.А риболова стана перфектен с директни телескопи и голям бой на таранки.

Номер три(3):
Под номер три поставям яз Извево,можеби единственото платено на което се чуствам спокойно.То и има защо навсякъде е природа,а във водата плуват много чисти и борбени шарковци.Тогава ни духа вятър,валя ни дъжд,но това никога не е било пречка,да си изкараш хубаво и да се любуваш на природата.

Номер четри(4):
Време е за яз.Искър,ка да не отидеш в периода Май-Юли месец да се накефиш на гъсти платики.Състава е ясен,аз и Владо,ама не останахме сами,към нас се присъединиха и двама Росковци.Супер риболов стана,вярно че тази година платиките бяха малки,но се хванаха и няколко по добри.

Номер пет(5):
Номер пет е много як излет,отново на яз.Ярловци.Компанията направо разцепваше.Деди,Ивака,Кърцата,всички накуп повяни от вятъра,който беше брутален този ден.През цялото време се ръсеха страхотни простотии,дори и повреме на голямата буря,се хилехме като зелки.А тя ни отнесе и въдици и чадъри и живарници всичко потопи.

Накрая дадохме на Кърцата да се снима с риба,че рядко му се случва.

Номер шест(6):
Пак тоя Ярловци и пак голям ветрилник.И този път не бях сам,зех си компания,много ми обърна внимание.Изкочи от колата и не я видях до вечерта.
Риболова стана супер,а обстановката в която ловях не искаше да ме пуска да си ходя.Ама всяко хубаво нещо има край,само салама има два края. Макар че ме духа,отново силен вятър.

Номер седем(7):
Отново за платики и отново на яз.Искър,този път в комплект с Росен(rumceiss).Надявахме се да хванем хубавото местенце на скалите,ама ни го бяха зели.Настанихме се по в страни и след 2 часово чакане дойдеха рибите.Излета в никакъв случай не е 7 по класиране.

Номер осем(8):
Тоя Дълговратия е голема работа!по някаква скорошна традиция лятото се ходи в гърция на море и за "дълговрати".
Първата дестинация е река Ангиста,за морунажи и кленове и секви други щрауси.

Наловихме се на реката и по път се охладих на една пръскачка,ма няма нищо общо с лозето.От там по разни забележителности и хайде на море.Плаж,къпане,дебели гъркини,какво по хубаво от един излет за жирафи.

Вечерта се занесохме да ловим сомове,слонове,сичко живо което кълве през ноща.Тоа чирката пи две бири и заспа като заклан,а аз останах да мъча сома.Един слон ми скъса най брутално в тъмницата,ама му налових малките братчета.

Ей ги е:

Номер девет(9):
С номер девет ще се похвалим с най големата ми риба фатЯна на щека,ако я бях лепнал до обектива леле.А местото мисля че доста хора го знаят,даже вече кой не го знае му се карат.
Уж трябваше да хвана оня големия шаран,пък тех ги нямаше никакви,Обаче с първото пускане хванах ей тоя кон.Бая се борохме.До вечерта хванах още 4 амура,два скинаха,целия ден ми мина в теглене на ластици.

Номер десет(10):
На номер 10 ще поставя едно ходене на струма,най успешното ми за тази година.Тука искам да благодаря на Чируза и на Деди,че ми показаха това место,много го харесах.На първото изтичане хванах ей тоя иедър алай.

Мерси за снимката Дедко,любимата ми е!

Номер едно(1):
Пролетта започна,с една идея,как ще наловиме едри каракуди на Яз.Керкини-Гърция!Риболова никакъв го нямаше,обаче се полуви страхотна среща.В комплекта бяхме аз и Чируза,докато не стигнахме границата,там вече станахме 3-ма.Към нас се присъедини Тимо,пихме по едно бързо кафе и се насочхме към избраното место.Ловихме кво ловихме,нямаше риби,обаче се появиха още хора към групата.
А те не кои да е,а Никола Полизовски и Сокчето.

Ударихме една наздравица по случая.

На следващият ден нямаше кой знае какви успехи,изпратихме Никола да налови щуки,а ние се отдадохме на релакс и препичане на слънце.

Номер две(2):
За сърнички,язовци и каракуди на Яз.Ярловци.Много красив край е този в западна България.Люлаците бяха навсякъде,зеленината не успяваше да скрие шарените им цветове.А риболова стана перфектен с директни телескопи и голям бой на таранки.

Номер три(3):
Под номер три поставям яз Извево,можеби единственото платено на което се чуствам спокойно.То и има защо навсякъде е природа,а във водата плуват много чисти и борбени шарковци.Тогава ни духа вятър,валя ни дъжд,но това никога не е било пречка,да си изкараш хубаво и да се любуваш на природата.

Номер четри(4):
Време е за яз.Искър,ка да не отидеш в периода Май-Юли месец да се накефиш на гъсти платики.Състава е ясен,аз и Владо,ама не останахме сами,към нас се присъединиха и двама Росковци.Супер риболов стана,вярно че тази година платиките бяха малки,но се хванаха и няколко по добри.

Номер пет(5):
Номер пет е много як излет,отново на яз.Ярловци.Компанията направо разцепваше.Деди,Ивака,Кърцата,всички накуп повяни от вятъра,който беше брутален този ден.През цялото време се ръсеха страхотни простотии,дори и повреме на голямата буря,се хилехме като зелки.А тя ни отнесе и въдици и чадъри и живарници всичко потопи.

Накрая дадохме на Кърцата да се снима с риба,че рядко му се случва.

Номер шест(6):
Пак тоя Ярловци и пак голям ветрилник.И този път не бях сам,зех си компания,много ми обърна внимание.Изкочи от колата и не я видях до вечерта.

Номер седем(7):
Отново за платики и отново на яз.Искър,този път в комплект с Росен(rumceiss).Надявахме се да хванем хубавото местенце на скалите,ама ни го бяха зели.Настанихме се по в страни и след 2 часово чакане дойдеха рибите.Излета в никакъв случай не е 7 по класиране.

Номер осем(8):
Тоя Дълговратия е голема работа!по някаква скорошна традиция лятото се ходи в гърция на море и за "дълговрати".
Първата дестинация е река Ангиста,за морунажи и кленове и секви други щрауси.
Наловихме се на реката и по път се охладих на една пръскачка,ма няма нищо общо с лозето.От там по разни забележителности и хайде на море.Плаж,къпане,дебели гъркини,какво по хубаво от един излет за жирафи.
Вечерта се занесохме да ловим сомове,слонове,сичко живо което кълве през ноща.Тоа чирката пи две бири и заспа като заклан,а аз останах да мъча сома.Един слон ми скъса най брутално в тъмницата,ама му налових малките братчета.
Ей ги е:
Номер девет(9):
С номер девет ще се похвалим с най големата ми риба фатЯна на щека,ако я бях лепнал до обектива леле.А местото мисля че доста хора го знаят,даже вече кой не го знае му се карат.

Номер десет(10):
На номер 10 ще поставя едно ходене на струма,най успешното ми за тази година.Тука искам да благодаря на Чируза и на Деди,че ми показаха това место,много го харесах.На първото изтичане хванах ей тоя иедър алай.

Мерси за снимката Дедко,любимата ми е!

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Дек 18, 2010 2:29 am, променено общо 3 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Top 10 за 2010г.
Красиви излети , а последната снимка думи нямам !
А и едно въпросче , че ми стана интересно .... на Ангиста сомета на щеката ли дърпа
? (евала на гега-вегата ако е така!)
А и едно въпросче , че ми стана интересно .... на Ангиста сомета на щеката ли дърпа

MILF - Man, I love fishing !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- фен клуб-скобар
ЕЕее брево Цеко, страшни излети сте заформили, супер. 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Paublo_Eskobar
- Модератор
bayatov написа: А и едно въпросче , че ми стана интересно .... на Ангиста сомета на щеката ли дърпа? (евала на гега-вегата ако е така!)

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- и господ не е толокова добър
Браво

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Страхотни снимки 

- emo vasilev
- сериозен играч
Добри излети си направил тази година приятелю ! Пожелавам ти следващата да са поне два пъти повече с три пъти по едри риби ! 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Браво колега , дано направиш още много успешни риболови докато мине годината 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Цекич , евала че възроди моята идея от миналата година. Аз този път няма да пускам топ 10 , а едно обзорно клипче на целия сезон. Днес закрих риболовната 2010-та и си направих един микс. Ето го и него:
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZEWgLnKgY8Q?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZEWgLnKgY8Q?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZEWgLnKgY8Q?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZEWgLnKgY8Q?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Дано се вклюат още хора!Николайчо™ написа:Цекич , евала че възроди моята идея от миналата година. Аз този път няма да пускам топ 10 , а едно обзорно клипче на целия сезон. Днес закрих риболовната 2010-та и си направих един микс. Ето го и него:
Микса е супер Никич.....

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Догодина пак... сега зимата по-кротко, но пак ще се ходи де. Няма как да се издържи 

виж там отпусни му нещо....