Top 10 за 2010г.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Top 10 за 2010г.

Мнение от Paublo_Eskobar »

Миналата година към края на сезона направихме един разбор на най готините ни излети.Тази година също няма да я изпуснеме.Най хубавото е че преди беше топ 9 за 2009 :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=30149,тази е топ 10.Значи ще я считам за по успешна,отново се видя много красота,а и риболова също беше перфектен.Щом кофите са пълни рибите кълвът,значи е била поредната незабравима риболовна година.Запознах се с много хора,видях се със много приятели,големи сте.Поздрави на всички,догодина пак.

Номер едно(1):
Пролетта започна,с една идея,как ще наловиме едри каракуди на Яз.Керкини-Гърция!Риболова никакъв го нямаше,обаче се полуви страхотна среща.В комплекта бяхме аз и Чируза,докато не стигнахме границата,там вече станахме 3-ма.Към нас се присъедини Тимо,пихме по едно бързо кафе и се насочхме към избраното место.Ловихме кво ловихме,нямаше риби,обаче се появиха още хора към групата.
А те не кои да е,а Никола Полизовски и Сокчето. :)
Изображение
Изображение
Ударихме една наздравица по случая.
Изображение
На следващият ден нямаше кой знае какви успехи,изпратихме Никола да налови щуки,а ние се отдадохме на релакс и препичане на слънце.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Номер две(2):
За сърнички,язовци и каракуди на Яз.Ярловци.Много красив край е този в западна България.Люлаците бяха навсякъде,зеленината не успяваше да скрие шарените им цветове.А риболова стана перфектен с директни телескопи и голям бой на таранки.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Номер три(3):
Под номер три поставям яз Извево,можеби единственото платено на което се чуствам спокойно.То и има защо навсякъде е природа,а във водата плуват много чисти и борбени шарковци.Тогава ни духа вятър,валя ни дъжд,но това никога не е било пречка,да си изкараш хубаво и да се любуваш на природата.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Номер четри(4):
Време е за яз.Искър,ка да не отидеш в периода Май-Юли месец да се накефиш на гъсти платики.Състава е ясен,аз и Владо,ама не останахме сами,към нас се присъединиха и двама Росковци.Супер риболов стана,вярно че тази година платиките бяха малки,но се хванаха и няколко по добри.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Номер пет(5):
Номер пет е много як излет,отново на яз.Ярловци.Компанията направо разцепваше.Деди,Ивака,Кърцата,всички накуп повяни от вятъра,който беше брутален този ден.През цялото време се ръсеха страхотни простотии,дори и повреме на голямата буря,се хилехме като зелки.А тя ни отнесе и въдици и чадъри и живарници всичко потопи.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение

Накрая дадохме на Кърцата да се снима с риба,че рядко му се случва. :lol:
Изображение

Номер шест(6):
Пак тоя Ярловци и пак голям ветрилник.И този път не бях сам,зех си компания,много ми обърна внимание.Изкочи от колата и не я видях до вечерта. :) Риболова стана супер,а обстановката в която ловях не искаше да ме пуска да си ходя.Ама всяко хубаво нещо има край,само салама има два края. Макар че ме духа,отново силен вятър.:D
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Номер седем(7):
Отново за платики и отново на яз.Искър,този път в комплект с Росен(rumceiss).Надявахме се да хванем хубавото местенце на скалите,ама ни го бяха зели.Настанихме се по в страни и след 2 часово чакане дойдеха рибите.Излета в никакъв случай не е 7 по класиране. :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Номер осем(8):
Тоя Дълговратия е голема работа!по някаква скорошна традиция лятото се ходи в гърция на море и за "дълговрати".
Първата дестинация е река Ангиста,за морунажи и кленове и секви други щрауси.

Изображение
Изображение
Изображение
Наловихме се на реката и по път се охладих на една пръскачка,ма няма нищо общо с лозето.От там по разни забележителности и хайде на море.Плаж,къпане,дебели гъркини,какво по хубаво от един излет за жирафи.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Вечерта се занесохме да ловим сомове,слонове,сичко живо което кълве през ноща.Тоа чирката пи две бири и заспа като заклан,а аз останах да мъча сома.Един слон ми скъса най брутално в тъмницата,ама му налових малките братчета.
Изображение
Изображение
Ей ги е:
Изображение

Номер девет(9):
С номер девет ще се похвалим с най големата ми риба фатЯна на щека,ако я бях лепнал до обектива леле.А местото мисля че доста хора го знаят,даже вече кой не го знае му се карат. :lol: Уж трябваше да хвана оня големия шаран,пък тех ги нямаше никакви,Обаче с първото пускане хванах ей тоя кон.Бая се борохме.До вечерта хванах още 4 амура,два скинаха,целия ден ми мина в теглене на ластици. :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Номер десет(10):
На номер 10 ще поставя едно ходене на струма,най успешното ми за тази година.Тука искам да благодаря на Чируза и на Деди,че ми показаха това место,много го харесах.На първото изтичане хванах ей тоя иедър алай. :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Мерси за снимката Дедко,любимата ми е! :wink:
Изображение
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Дек 18, 2010 2:29 am, променено общо 3 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Top 10 за 2010г.

Мнение от bayatov »

Красиви излети , а последната снимка думи нямам !
А и едно въпросче , че ми стана интересно .... на Ангиста сомета на щеката ли дърпа :shock: ? (евала на гега-вегата ако е така!)
MILF - Man, I love fishing !
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Хубави Излети браво !
Риболова е хоби.Наслука :)
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

ЕЕее брево Цеко, страшни излети сте заформили, супер. :drinkers:
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

bayatov написа: А и едно въпросче , че ми стана интересно .... на Ангиста сомета на щеката ли дърпа :shock: ? (евала на гега-вегата ако е така!)
:lol: Сичко е ловено на гега-Вега... :wink:
Алберт Айнщайн
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Браво :drinkers: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

:smt023 :smt038 :smt038 :smt038
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

:smt038 :drinkers:
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Страхотни снимки :drinkers:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Добри излети си направил тази година приятелю ! Пожелавам ти следващата да са поне два пъти повече с три пъти по едри риби ! :wink:
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Браво колега , дано направиш още много успешни риболови докато мине годината :)
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Цекич , евала че възроди моята идея от миналата година. Аз този път няма да пускам топ 10 , а едно обзорно клипче на целия сезон. Днес закрих риболовната 2010-та и си направих един микс. Ето го и него:

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZEWgLnKgY8Q?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZEWgLnKgY8Q?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:smt038
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Николайчо™ написа:Цекич , евала че възроди моята идея от миналата година. Аз този път няма да пускам топ 10 , а едно обзорно клипче на целия сезон. Днес закрих риболовната 2010-та и си направих един микс. Ето го и него:
Дано се вклюат още хора!
Микса е супер Никич..... :wink:
Алберт Айнщайн
rumceiss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumceiss »

Догодина пак... сега зимата по-кротко, но пак ще се ходи де. Няма как да се издържи :D
виж там отпусни му нещо.... :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”