Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На щукарих се
-
- сериозен играч
Re: На щукарих се
Супер хищен излет 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- новобранец
Браво и от мен!Супер за помоща!!! 

- ignatov78
- ще става разбирач

- stelco
- ще става разбирач
Съжалявам за спама,ама да кажа ,че колегата май не иска да дава инфо.Може би дава само на определени за съжаление.
-
- ще става разбирач
Извинявам се колеги но на лични получих над 50 запитвания и ми се задръсти пощенскката кутия.
Съжалявам ако съм пропуснал някой. Зада не стават такива миндилски номера обявявам гьола тук ако модовете преценят да го трият.
Кричим в началото до циганската махала 2 лв на пръчка.Поздрави от мен. Почшам да си чистя пощата.
Съжалявам ако съм пропуснал някой. Зада не стават такива миндилски номера обявявам гьола тук ако модовете преценят да го трият.
Кричим в началото до циганската махала 2 лв на пръчка.Поздрави от мен. Почшам да си чистя пощата.
Адмирации за добрият улов .
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Това за многото щуки го потвърждавам и аз.За деня бройката на човек беше над 30 щуки от 500гр.-до 2 кг.на тапа,само три на воблер.Куриоз при мен беше,че най-голямата щука 2кг.я хванах на плувка/ваглер/ корда 0.18 и кука №12 без никакви стоманени поводи и пр.,бях хвърлил на малка рибка около 2-3 см.за пъстърва.Перото около минута ту се потапяше ту излизаше и накрая реших да го извадя и изненада-щука.Рибарника се намира точно преди Кричим в ляво.Има достатъчно голям надпис,който няма как да се пропусне.Щуката се плаща по 7.50лв. кг.пътя е перфектен за всякакви метероологични условия. 

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Здравей колега,mrenku написа:Това за многото щуки го потвърждавам и аз.За деня бройката на човек беше над 30 щуки от 500гр.-до 2 кг...
Тези 30 щуки ги плати

Ползвах единична кука-лесно се освобождават и не се нараняват.Взех си четири.G.Petkov написа:Здравей колега,mrenku написа:Това за многото щуки го потвърждавам и аз.За деня бройката на човек беше над 30 щуки от 500гр.-до 2 кг...
Тези 30 щуки ги платиили може да ги връщаш обратно във водоема?

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат