Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За темата "Продава /риболовни/"
Модератор: sapuna
За темата "Продава /риболовни/"
Уважаеми господа Модератори. Не че пречи особенно много , но правилата са за това за да се спазват. Прочетете заглавията на някои обяви и се корегирайте моля. Или корегирайте правилата.
Последно промяна от dodo16 на Пет Дек 03, 2010 6:48 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: За темата "Продава"
във връзка с това искам да попитам--> Защо в тоя форум новите теми се забиват на мама си в г*за.... не може ли да са подредени по хронология.... най-новите се пръкват на 3-4 страница....
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: За темата "Продава /риболовни/"
Да питам и аз защо като кликнеш да видиш рибите не се поаказва нищо !
Риболова е хоби.Наслука 

- mitiogt
- ще става разбирач
Re: За темата "Продава"
Колега, горе под дата и час има * Виж темите без отговор • Виж непрочетените мнения • Виж новите мнения • Виж активните теми "xt33m33 написа:във връзка с това искам да попитам--> Защо в тоя форум новите теми се забиват на мама си в г*за.... не може ли да са подредени по хронология.... най-новите се пръкват на 3-4 страница....
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
отговорът е тукDavid Kamenov написа:Да питам и аз защо като кликнеш да видиш рибите не се поаказва нищо !
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B0#p621785
В момента naRiba.com работи по издаването на собствена БЕЗПЛАТНА риболовна енциклопедия. Малко търпение трябва само
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Найстина ли ще е безплатна ? ? ? а как ще я получаваме ?fixxer написа:отговорът е тукDavid Kamenov написа:Да питам и аз защо като кликнеш да видиш рибите не се поаказва нищо !
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... B0#p621785
В момента naRiba.com работи по издаването на собствена БЕЗПЛАТНА риболовна енциклопедия. Малко търпение трябва само
Риболова е хоби.Наслука 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
[quote="fixxer"]онлайн[/quo
Много добре браво а какво е Девелопер ?
Много добре браво а какво е Девелопер ?
Риболова е хоби.Наслука 

-
- кандидат преподавател
Втора тема в която се обвиняват модове че,са добри и се опитват да бъдат толерантни.....баси ей това вече в сензация
След като говоря с екипа ,аз за мене си ще реша ......но дали ако започне масово заключване на теми няма да обърнете оплакванията в друга посока

След като говоря с екипа ,аз за мене си ще реша ......но дали ако започне масово заключване на теми няма да обърнете оплакванията в друга посока

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Правилата са за да се спазват. Дали са във форума или на пътя всеки сам преценява, какво да спазва и какво не.
Модераторите не сме кучета пазачи. Форума го правим всички ние, потребителите, и ако нещо не ни харесва в наши ръце и ключа към промяната.
Модераторите не сме кучета пазачи. Форума го правим всички ние, потребителите, и ако нещо не ни харесва в наши ръце и ключа към промяната.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- mitiogt
- ще става разбирач
Никога не може да се угоди на всички , мисля че модераторите се справят изключително добре с тежката задача и заслужават адмирации за усилията, които полагат сайта да е на това високо ниво !!!!!!!!!!!slivnalia написа:Втора тема в която се обвиняват модове че,са добри и се опитват да бъдат толерантни.....баси ей това вече в сензация![]()
След като говоря с екипа ,аз за мене си ще реша ......но дали ако започне масово заключване на теми няма да обърнете оплакванията в друга посока![]()
пс : и заслужават мн

Любими Риболовни сайтове:
Ами аз това и написах. Ако има правило - да се спазва. Ако правилото не е актуално - да го няма. Иначе става като в нашата мила Татковина.chirusa_bg написа:Правилата са за да се спазват. Дали са във форума или на пътя всеки сам преценява, какво да спазва и какво не.
пп Ако почна да нарушавам дурги правила от форума дали ще остана ненаказан?

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Има само един начин да провериш 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Не бе чируз. Има много начини. И не ме бъзикай да пробвам , че цяла зима ще е весело.chirusa_bg написа:Има само един начин да провериш

Иначе ако нещо в темата Ви дразни кажете го направо. Аз не изразявам позиция спярмо някой. Просто се опитвам да завия едно болтче , което се е разхлопало. Не че колата не върви и така. Ама според мен така почва да се скапва. И понеже си обичам колата, отвреме навреме си я притягам за да мога да я карам по-дълго време и да нямам изненади по пътя.
Та така.