Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За темата "Продава /риболовни/"
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: За темата "Продава /риболовни/"
Додо понякога едно болче може да си е леко поразхлабено с цел да обира луфтовете и това не пречи ,казвам ти го от опит това работяdodo16 написа: Просто се опитвам да завия едно болтче , което се е разхлопало.

Какъв хумор простоdodo16 написа:И не ме бъзикай да пробвам , че цяла зима ще е весело.chirusa_bg написа:Има само един начин да провериш.

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Еми тогава се слага болтче с подходяща дължина на шийката преди резбата. Аз ли да те уча?slivnalia написа:Додо понякога едно болче може да си е леко поразхлабено с цел да обира луфтовете и това не пречи ,казвам ти го от опит това работяdodo16 написа: Просто се опитвам да завия едно болтче , което се е разхлопало.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: За темата "Продава"
Колега, не те разбрах, точно обратното е. Всеки път като пусна нова тема, тя застава в началото на подфорума!xt33m33 написа:във връзка с това искам да попитам--> Защо в тоя форум новите теми се забиват на мама си в г*за.... не може ли да са подредени по хронология.... най-новите се пръкват на 3-4 страница....

-
- кандидат преподавател
Додо "сервизът" си има собственик,главен механик ,и механици който подържат машината,те решават какви болчета да слагат.Аз ли да те учаdodo16 написа: Еми тогава се слага болтче с подходяща дължина на шийката преди резбата. Аз ли да те уча?![]()