Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Използване на Paravane при тролинг
Модератор: bobopeli
Re: Използване на Paravane при тролинг
Това не е вярно,най вероятно го закачаш на обратно,аз ползвам такъв и никога не ми е изкачал,даже определено гази по дълбоко от указаното на таблицата.
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
-
- вече хвърля и на тежко
Закачам ги където си пише. Ако не се лъжа /нямам го пред мен, в колата е/ има указания на английски къде да се върже основното и къде повода. Прави ми впечатление,че долната част на паравана, където се вързва повода е изкривена на една страна. Може би това е причината моят да не работи като хората.steaven написа:Това не е вярно,най вероятно го закачаш на обратно,аз ползвам такъв и никога не ми е изкачал,даже определено гази по дълбоко от указаното на таблицата.
Мисълта убива действието!
-
- ще става разбирач
Не му закачай воблери с големи лопатки.
Съпротивлението им е голямо и затова сигурно изплува горе.
Голям воблер но плитко газещ да е.
Най-добре е за малки воблерчета, силиконки и блесни които
няма как да потопиш до тази дълбочина.
Пък и на тях си дава добре.
Съпротивлението им е голямо и затова сигурно изплува горе.
Голям воблер но плитко газещ да е.
Най-добре е за малки воблерчета, силиконки и блесни които
няма как да потопиш до тази дълбочина.
Пък и на тях си дава добре.
- spookymiro
- ще става разбирач
Предлагам ти да сложиш една халка за нея закачай вирбела. Имах същия проблем но с друг параван. Смених вирбела с по-малък, едвам го закачах и паравана почна да излиза отгоре със същия воблер, с който преди си работеше идеално.
Поздрави!
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
напълно подкрепям колегата - и аз съм имал подобен проблем - и го реших с халка - явно е чуствително и ако не се осигури "свобода" не работи както си трябва параванаspookymiro написа:Предлагам ти да сложиш една халка за нея закачай вирбела. Имах същия проблем но с друг параван. Смених вирбела с по-малък, едвам го закачах и паравана почна да излиза отгоре със същия воблер, с който преди си работеше идеално.
Поздрави!
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси, при първи удобен момент ще пробвам.spookymiro написа:Предлагам ти да сложиш една халка за нея закачай вирбела. Имах същия проблем но с друг параван. Смених вирбела с по-малък, едвам го закачах и паравана почна да излиза отгоре със същия воблер, с който преди си работеше идеално.
Поздрави!
Поздрави.
Мисълта убива действието!
-
- ще става разбирач
Колега каде закачаш халката на вирбела на паравана или на вирбела с примамката .spookymiro написа:Предлагам ти да сложиш една халка за нея закачай вирбела. Имах същия проблем но с друг параван. Смених вирбела с по-малък, едвам го закачах и паравана почна да излиза отгоре със същия воблер, с който преди си работеше идеално.
Поздрави!

От как почнах да ползвам "Дипси дайвър", паравана на Корморан не съм го закачал. Ако имаш възможност пробвай го, струва около 30лв. Много по лесно се променя дълбочината, става веднага без да вадих примамката от водата.Според мен мътилката би трябвало да привлича интереса на хищтника, не да му пречи на видимостта.[/quote]
колега,как по точно се гласи дълбочината на този дипси,че днес гледах един но нямаше инструкция,а и продавача не знаеше
колега,как по точно се гласи дълбочината на този дипси,че днес гледах един но нямаше инструкция,а и продавача не знаеше
Остави само стъпки
- горан
- ще става разбирач
Колкото по-назад го пускаш, толкова по надълбоко слиза.Вътре в опаковката трябва да има една табличка с метри, при колко метра отпуснато влакно, на каква дълбочина слиза.
- spookymiro
- ще става разбирач
Моля да бъда извинен за леееко закъснелият отговорVIKI_HARI написа:Колега каде закачаш халката на вирбела на паравана или на вирбела с примамката .spookymiro написа:Предлагам ти да сложиш една халка за нея закачай вирбела. Имах същия проблем но с друг параван. Смених вирбела с по-малък, едвам го закачах и паравана почна да излиза отгоре със същия воблер, с който преди си работеше идеално.
Поздрави!

Халката трява да се закачи за паравана, от страната на въдицата и за нея вирбела. Понеже може да се наложи да промениш дупката (поради друга избрана дълбочина на газене), добре би било халката да се подбере така, че да може сравнително лесно да се извади и постави на другата дупка.
Може също така да си поиграеш с подходяш вирбел, като се опиташ да направиш карабинката му с такава форма, че да позволява свободна връзка с паравана.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Колеги от къде във BG мога да си купя Дипси дайвър.Благодаря.
Тук освен някой изостанал в някое квартално магазинче или от колега, втора ръка - няма.РИЗОВ-70 написа:Колеги от къде във BG мога да си купя Дипси дайвър.Благодаря.
Доста търсих.
Най-добре е да изръчаш ebay, но и там е тегаво, особено за размер "0", поне на мен това ми трябваше.
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

-
- ще става разбирач
РИЗОВ-70 написа:Колеги от къде във BG мога да си купя Дипси дайвър.Благодаря.
Аз имам един paravane в повече ако имаш интерес пиши