Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак там и пак за костур...
-
- кандидат преподавател
Re: Пак там и пак за костур...
Абсолютно !bkd написа:Най-красивото кътче което познавам![]()
Браво за излета , и добрия резултат !!!
Върл Shimano фен!
Прекрасен репортаж, както винаги !!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Действително колеги,много красота,но ако знаете вътре в гората каква е"цигания" и"свинщина" от отпадъци,оставени от наши колеги,бивакували през лятото около язовира,ще останете тотално разочаровани...!!!Умишлено не съм снимал тези гледки,за да не си разваля репортажа,достатъчно се ядосвах на място от видяното!il4o6o написа:много, много красота........
Е.. , не можем да си пазим красивата природа и това е !?
Язовирът на който бяхме не се казва Ясна поляна,а Широка поляна ,намира се в Родопите - стига се до него по пътя Батак - Доспат .Malemi написа:.........А язовира Ясна Поляна къде се намира ?
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
ами да вземем да спретнем едно почистване. малко от малко все ще изчистим боклук
пускайте ги,за да хващате
Хубав репортаж
, а за мърсотията по тея места е много гадно, няколко години подред минавам от там, но палаткувам и ловя на Голям Беглик, който е близо, защото на Широка поляна не се трае от хора и отпадъци... 

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Да, за съжаление дегенератите са навсякъде, че даже и се гордеят с това колко много чалга могат да пуснат и колко боклук могат да оставят след себе си. За съжаление това е реалната действителност.Телескоп написа:.....но ако знаете вътре в гората каква е"цигания" и"свинщина" от отпадъци,оставени от наши колеги,бивакували през лятото около язовира,ще останете тотално разочаровани...[/u]
Затова се старая да ходя за риба там, където не се стига с кола и се ходи много пеш. По тази причина не споменавам и местата понякога.
Много хубав язовир на който за съжаление още не съм ходил.За мръсотията наистина жалко,но на много места за жалост е така.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Прекрасно е всичко,но защо не ме взехте с вас

Още едно и ....сефтето!!!
Не си казал,не сме те влези !kometa3 написа:Прекрасно е всичко,но защо не ме взехте с вас![]()
![]()
![]()

Невероятно красив репортаж.Адмирации! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!