Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Благодаря !
Утре съм там и ще търся главно шаранчета. Дано успея да уцеля правилната клетка...
Ще споделя.
Утре съм там и ще търся главно шаранчета. Дано успея да уцеля правилната клетка...

Ще споделя.

- Кузмич
- dreamer
Пробвай първата в ляво, хвърляи близо до шавара, рибата се крие вътре.kRaikkonen написа:...Дано успея да уцеля правилната клетка...![]()
Ако си с щека на първия в дясно.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- разбира нещата
последна информация от там.На бадема имаше хора но не знам дали хващаха.
аз бях при чичо Гошо,той е пуснал хубави риби в петък,НО ПРОБЛЕМА И НА ДВАТА РИБАРНИКА Е ПОЧТИ НЯМАТ ВОДА.
нещо се скарали с напоителни системи и те от 2 седмици не им пускат вода.като засечеш рибата и тя направо изплува отгоре
.проблема ще се реше скоро или поне така обеща чичо Гошо 
аз бях при чичо Гошо,той е пуснал хубави риби в петък,НО ПРОБЛЕМА И НА ДВАТА РИБАРНИКА Е ПОЧТИ НЯМАТ ВОДА.
нещо се скарали с напоителни системи и те от 2 седмици не им пускат вода.като засечеш рибата и тя направо изплува отгоре

-
- разбира нещата
Сега се връщам от Бадема. Наистина е имало проблем с водата, но събота всичко е било наред и са се хванали прилични риби. Днес положението беше малко по-различно.Застанах на едно от малкото места на които може да се разпъне щека. Дясната клекта посредата. Разпънах панаира и с лек ужас установих, че дълбочината не превишава 50 см
Така и така съм взел само щеката - ще се лови. Като цяло, през деня много слаб риболов на тази клетка специално. Риба не извадих, само едно късане и едно откачане.Опитах на разнообразна стръв като царевица, бял, торен, живо, пелети и най-различни комбинации, но почти без успех.Пробвах и различни монтажи, но отново без голям успех. Клатих, дигах, сурках, кво ли не правих и неще. От отчаяние забърках манжда от останали пакети на Трапер, като добавих и от стръвта ама резултат никакъв
Другите хора на тази клетка абсолютно капо откъм шарани. Аз поне имах 2 взимания на риби.
На другите клетки беше малко по-различно. На 2-рата клетка отдясно(тази която беше зад гърба ми) (първата от 2-те малки) се извади прилично количество шаран. Направо да не повярва човек, как в толкова малко вода е възможно да има и да се хванат толкова риби колкото се извадиха. Едно сомче към 3-4 кг също беше извадено от там.
Като цяло много приятно място за риболов с хубави риби. Единственото кофти нещо поне според мен е малката дълбочина на всички клетки, което прави риболова на щека не чак толкова приятен.
Собственика ми се вижда точен и съм оптимист за бъдещето на рибарника.

На другите клетки беше малко по-различно. На 2-рата клетка отдясно(тази която беше зад гърба ми) (първата от 2-те малки) се извади прилично количество шаран. Направо да не повярва човек, как в толкова малко вода е възможно да има и да се хванат толкова риби колкото се извадиха. Едно сомче към 3-4 кг също беше извадено от там.
Като цяло много приятно място за риболов с хубави риби. Единственото кофти нещо поне според мен е малката дълбочина на всички клетки, което прави риболова на щека не чак толкова приятен.
Собственика ми се вижда точен и съм оптимист за бъдещето на рибарника.

- Кузмич
- dreamer
Разгледай тук това е от първата клетка в дясно.
Другия път като идеш помоли собственника да ти даде малко кюспе гранула с, която храни рибата и стреляй с прашката.
Стръв само сладка царевица от кутийка, на белките налита каракуда.

Другия път като идеш помоли собственника да ти даде малко кюспе гранула с, която храни рибата и стреляй с прашката.
Стръв само сладка царевица от кутийка, на белките налита каракуда.
-
- разбира нещата
Не се съмнявам, че там има риби, просто имаше нещо грешно в цялата система
Интересно ми е ти как ловиш там. Дали лежиш с част от линията или не. Собственика ми каза, че шарана не обичал да му лежи стръвта, а аз през цялото време упорствах с лежане. Последния час опитах над дъното, но без успех.

Интересно ми е ти как ловиш там. Дали лежиш с част от линията или не. Собственика ми каза, че шарана не обичал да му лежи стръвта, а аз през цялото време упорствах с лежане. Последния час опитах над дъното, но без успех.

- Кузмич
- dreamer
С щеката съм на дъното без да лежа с повода на него.
Като съм с мача лягам 10-15 см.
Ако имаш други въпроси на лични да не цапаме темата.
Като съм с мача лягам 10-15 см.
Ако имаш други въпроси на лични да не цапаме темата.
Някои които му се занимава от колегите да ми обесни точно как да стигна от пловдив до там смисал след куртово каде се намира и вмомента има ли смисал да се ходи там и каква риба излиза освен шаранчетоInvader написа:Не е 5, а 6 лв/кг, и таксата е 2 лв/пръчка! Колегата или се е объркал или е ходил на други рибарнициВодоемчето на бате Гошо не е лошо. Дразни ме само това, че шараните не се дърпат много много и на 0,12 можеш доволно да си дърпаш парчоци по 2-3 кг. Това, което ме зарадва е че спомена, че в третият-най-южен водоем, ще пусне само сомове, т.е. ще има екшън
п.п. Един прителски съвет за там - повод - 0.12-0.14 и кука 8-10. Много пъти съм пробвал на по-големи номерации и съм вадил едвам 1-2 риби. Стръв - сладка царевичка с 1 или 2 бели червейчета.

колеги,каде около пловдив човек може да си хване костур/изключвам пясъка/
мерси предварително
мерси предварително
- Кузмич
- dreamer
Зависи какво разбираш около Пловдив.
Иначе на Батак са пословични костурите, прибвай и на Ръжево Конаре сепарацията.
Иначе на Батак са пословични костурите, прибвай и на Ръжево Конаре сепарацията.
-
- разбира нещата
А някакво скорошно инфо от Пясъка? Смятаме с лодка да гоним костур на рибка, и с джиг Бяла... Някакви предложения къде да се разположим ?

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
на беловица на ръкава,преди да почне да се стеснява.
Лесно ще се ориентирате по другите лодки.Но и там не е много сигорно...един ден дава на другия
Ако ходиш пиши после,ако може де и наслука
Лесно ще се ориентирате по другите лодки.Но и там не е много сигорно...един ден дава на другия

Ако ходиш пиши после,ако може де и наслука

Вярно ли е,че ще пускат гребния канал за риболов?
Дочух,че ще пуснат гребния канал за риболов,на 6 и 7 декември,само срещу риболовен билет,но не разбрах,дали билета от горското ще важи?Нека, ако някой има достоверна имформация,да я сподели! Благодаря предварително!