Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Пак за Гърция
Модератори: emo vasilev, alekst
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Re: Пак за Гърция
Много благодаря за инфото!
Лаврак на бял червей е уникално!
Какво слагахте на хранилката за мурмура?
Лаврак на бял червей е уникално!
Какво слагахте на хранилката за мурмура?
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Мисля тези дни да ходя в Ставрос....За първи път ще съм там и ме интересува дали се лови на кея нощно време?....Осветено ли е,има ли добри дълбочини?....По това време си спомням,че гърците го ловиха лаврака на жива скарида ,на Керамоти.За мормурата използвах местна стръв.Пуснах теления живарник на дъното,с една мърша вътре.Извадих с него доста дребни раковинки,с охлювчета вътре.Оказаха се чудесна стръв за мормура.....Та,ако някой е подочул нещо за Ставрос по това време,може да пусне инфо....Аз мисля да търся едри зверове на спининг,ама знае ли човек....zazturbo написа:Лаврака го ловихме на плувка,2,5м.дълбочина ,стръв бял червей,жива скарида,мормурата на дъно, 25гр.олово с вирбел,монтирано на тръбичка эа фидер хранилка,стръв червей Американо.
За риболов не мисля,само когато съм за риба...
На спининг на каква примамка ще ги търсиш.
nasko написа:На спининг на каква примамка ще ги търсиш.
Доста имам,но най-много надежди свързвам с Coast Tormentor,,Тобита,кастмастери,силикони/бели/....Имам и разни сардинки на рапала и Абу...Поперчета и разни големи цепеници,дето,ако хвана нещо,ще карам водни ски.....Имам и едни силиконови раци-два вида,които са интересни...
За риболов не мисля,само когато съм за риба...
Эдравейте на всички любители на морския риболов.Вчера много се чудех дали да тръгна към морето,въэпираше ме само прогноэата эа времето-силен вятър,краткотрайни превалявания.В края на краищата диагнозата риболов надделя над лошите прогноэи эа времето и около 18часа вэех един колега и гаэ кьм Гръцко.Като пристигнахме на мястото эа риболов бяхме приятно иэненадани от времето,ама нищо общо с прогноэите,хвала на Бога.Целта ни беше негово величество Морския вълк-Лаврака.Леле от доста време не бях се кефил така,а раэбира се и колегата.Ще кажа само РАЗБИВАНЕ.Бяхме решили ако няма Лаврак на сутринта да ловим кефал и платеринано,на фона на добрия урожай около 7ч. сутринта си бихме камшика,иначе хората около нас эапочнаха да вадят нелоши платерини-300-500гр.Та само ще добавя равносметката от кантара,моите рибки тежаха 8,300кг. на колегата точно 7кг.Чакам сина ми да си дойде от училище та да качи снимка на моя улов.За Никулден съм готов,риба има и то каква но никой не е каэал че това ще е последния излет преди праэника.Хайде чао эа сега,че е време эа ракийката с туршийката.Наздраве.
- mitiogt
- ще става разбирач
Наздраве и браво Колега.И чакаме снимкитеzazturbo написа:Эдравейте на всички любители на морския риболов.Вчера много се чудех дали да тръгна към морето,въэпираше ме само прогноэата эа времето-силен вятър,краткотрайни превалявания.В края на краищата диагнозата риболов надделя над лошите прогноэи эа времето и около 18часа вэех един колега и гаэ кьм Гръцко.Като пристигнахме на мястото эа риболов бяхме приятно иэненадани от времето,ама нищо общо с прогноэите,хвала на Бога.Целта ни беше негово величество Морския вълк-Лаврака.Леле от доста време не бях се кефил така,а раэбира се и колегата.Ще кажа само РАЗБИВАНЕ.Бяхме решили ако няма Лаврак на сутринта да ловим кефал и платеринано,на фона на добрия урожай около 7ч. сутринта си бихме камшика,иначе хората около нас эапочнаха да вадят нелоши платерини-300-500гр.Та само ще добавя равносметката от кантара,моите рибки тежаха 8,300кг. на колегата точно 7кг.Чакам сина ми да си дойде от училище та да качи снимка на моя улов.За Никулден съм готов,риба има и то каква но никой не е каэал че това ще е последния излет преди праэника.Хайде чао эа сега,че е време эа ракийката с туршийката.Наздраве.

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
-
- научил се да хвърля
Браво за успеха и качваи снимките
Супер колега и
за улова

Колега на какво ги лови лавраците.zazturbo написа:Эдравейте на всички любители на морския риболов.Вчера много се чудех дали да тръгна към морето,въэпираше ме само прогноэата эа времето-силен вятър,краткотрайни превалявания.В края на краищата диагнозата риболов надделя над лошите прогноэи эа времето и около 18часа вэех един колега и гаэ кьм Гръцко.Като пристигнахме на мястото эа риболов бяхме приятно иэненадани от времето,ама нищо общо с прогноэите,хвала на Бога.Целта ни беше негово величество Морския вълк-Лаврака.Леле от доста време не бях се кефил така,а раэбира се и колегата.Ще кажа само РАЗБИВАНЕ.Бяхме решили ако няма Лаврак на сутринта да ловим кефал и платеринано,на фона на добрия урожай около 7ч. сутринта си бихме камшика,иначе хората около нас эапочнаха да вадят нелоши платерини-300-500гр.Та само ще добавя равносметката от кантара,моите рибки тежаха 8,300кг. на колегата точно 7кг.Чакам сина ми да си дойде от училище та да качи снимка на моя улов.За Никулден съм готов,риба има и то каква но никой не е каэал че това ще е последния излет преди праэника.Хайде чао эа сега,че е време эа ракийката с туршийката.Наздраве.
Колега,ако не е тайна раздуй малко и за мястото,стръв,такъм.......zazturbo написа:Като пристигнахме на мястото эа риболов

Mоля да ме извините,че се поэабавих с качването на обещаните снимки,но намах време,энаете как е,работа,риболов и така нататък,за сметка на това са качени няколко снимки от моите иэлети на Бяло море,качеството не е много добро,правени са с мобилен телефон.Рибките са ловени от месец юни до сега,основно на пилешко,цаца,бял червей,рядко купувам стръв от тамошните магаэини,скъпи са.Снимки от Кавала.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Кокали , Мормура , Спарос , Меланури ,Церула.
Последно промяна от zazturbo на Сря Дек 08, 2010 12:48 pm, променено общо 1 път.
Сомчета 2 броя /4 и 6кг./ уловени в устието на р. Струма. Лаврак уловен в Гърция