Пак за Гърция

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Пак за Гърция

Мнение от DOCTORA »

Много благодаря за инфото!
Лаврак на бял червей е уникално!
Какво слагахте на хранилката за мурмура?
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
popdiego
новобранец
новобранец

Мнение от popdiego »

zazturbo написа:Лаврака го ловихме на плувка,2,5м.дълбочина ,стръв бял червей,жива скарида,мормурата на дъно, 25гр.олово с вирбел,монтирано на тръбичка эа фидер хранилка,стръв червей Американо.
Мисля тези дни да ходя в Ставрос....За първи път ще съм там и ме интересува дали се лови на кея нощно време?....Осветено ли е,има ли добри дълбочини?....По това време си спомням,че гърците го ловиха лаврака на жива скарида ,на Керамоти.За мормурата използвах местна стръв.Пуснах теления живарник на дъното,с една мърша вътре.Извадих с него доста дребни раковинки,с охлювчета вътре.Оказаха се чудесна стръв за мормура.....Та,ако някой е подочул нещо за Ставрос по това време,може да пусне инфо....Аз мисля да търся едри зверове на спининг,ама знае ли човек....
За риболов не мисля,само когато съм за риба...
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

На спининг на каква примамка ще ги търсиш.
popdiego
новобранец
новобранец

Мнение от popdiego »

nasko написа:На спининг на каква примамка ще ги търсиш.

Доста имам,но най-много надежди свързвам с Coast Tormentor,,Тобита,кастмастери,силикони/бели/....Имам и разни сардинки на рапала и Абу...Поперчета и разни големи цепеници,дето,ако хвана нещо,ще карам водни ски.....Имам и едни силиконови раци-два вида,които са интересни...
За риболов не мисля,само когато съм за риба...
zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zazturbo »

Эдравейте на всички любители на морския риболов.Вчера много се чудех дали да тръгна към морето,въэпираше ме само прогноэата эа времето-силен вятър,краткотрайни превалявания.В края на краищата диагнозата риболов надделя над лошите прогноэи эа времето и около 18часа вэех един колега и гаэ кьм Гръцко.Като пристигнахме на мястото эа риболов бяхме приятно иэненадани от времето,ама нищо общо с прогноэите,хвала на Бога.Целта ни беше негово величество Морския вълк-Лаврака.Леле от доста време не бях се кефил така,а раэбира се и колегата.Ще кажа само РАЗБИВАНЕ.Бяхме решили ако няма Лаврак на сутринта да ловим кефал и платеринано,на фона на добрия урожай около 7ч. сутринта си бихме камшика,иначе хората около нас эапочнаха да вадят нелоши платерини-300-500гр.Та само ще добавя равносметката от кантара,моите рибки тежаха 8,300кг. на колегата точно 7кг.Чакам сина ми да си дойде от училище та да качи снимка на моя улов.За Никулден съм готов,риба има и то каква но никой не е каэал че това ще е последния излет преди праэника.Хайде чао эа сега,че е време эа ракийката с туршийката.Наздраве.
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

zazturbo написа:Эдравейте на всички любители на морския риболов.Вчера много се чудех дали да тръгна към морето,въэпираше ме само прогноэата эа времето-силен вятър,краткотрайни превалявания.В края на краищата диагнозата риболов надделя над лошите прогноэи эа времето и около 18часа вэех един колега и гаэ кьм Гръцко.Като пристигнахме на мястото эа риболов бяхме приятно иэненадани от времето,ама нищо общо с прогноэите,хвала на Бога.Целта ни беше негово величество Морския вълк-Лаврака.Леле от доста време не бях се кефил така,а раэбира се и колегата.Ще кажа само РАЗБИВАНЕ.Бяхме решили ако няма Лаврак на сутринта да ловим кефал и платеринано,на фона на добрия урожай около 7ч. сутринта си бихме камшика,иначе хората около нас эапочнаха да вадят нелоши платерини-300-500гр.Та само ще добавя равносметката от кантара,моите рибки тежаха 8,300кг. на колегата точно 7кг.Чакам сина ми да си дойде от училище та да качи снимка на моя улов.За Никулден съм готов,риба има и то каква но никой не е каэал че това ще е последния излет преди праэника.Хайде чао эа сега,че е време эа ракийката с туршийката.Наздраве.
Наздраве и браво Колега.И чакаме снимките :finga:
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

Браво за успеха и качваи снимките
kuzmich
новобранец
новобранец

Мнение от kuzmich »

Супер колега и :drinkers: за улова
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

zazturbo написа:Эдравейте на всички любители на морския риболов.Вчера много се чудех дали да тръгна към морето,въэпираше ме само прогноэата эа времето-силен вятър,краткотрайни превалявания.В края на краищата диагнозата риболов надделя над лошите прогноэи эа времето и около 18часа вэех един колега и гаэ кьм Гръцко.Като пристигнахме на мястото эа риболов бяхме приятно иэненадани от времето,ама нищо общо с прогноэите,хвала на Бога.Целта ни беше негово величество Морския вълк-Лаврака.Леле от доста време не бях се кефил така,а раэбира се и колегата.Ще кажа само РАЗБИВАНЕ.Бяхме решили ако няма Лаврак на сутринта да ловим кефал и платеринано,на фона на добрия урожай около 7ч. сутринта си бихме камшика,иначе хората около нас эапочнаха да вадят нелоши платерини-300-500гр.Та само ще добавя равносметката от кантара,моите рибки тежаха 8,300кг. на колегата точно 7кг.Чакам сина ми да си дойде от училище та да качи снимка на моя улов.За Никулден съм готов,риба има и то каква но никой не е каэал че това ще е последния излет преди праэника.Хайде чао эа сега,че е време эа ракийката с туршийката.Наздраве.
Колега на какво ги лови лавраците.
Аватар
milko_way
новобранец
новобранец

Мнение от milko_way »

zazturbo написа:Като пристигнахме на мястото эа риболов
Колега,ако не е тайна раздуй малко и за мястото,стръв,такъм....... :?: :arrow: иначе след улова+снимките :rolleyes:
zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zazturbo »

Mоля да ме извините,че се поэабавих с качването на обещаните снимки,но намах време,энаете как е,работа,риболов и така нататък,за сметка на това са качени няколко снимки от моите иэлети на Бяло море,качеството не е много добро,правени са с мобилен телефон.Рибките са ловени от месец юни до сега,основно на пилешко,цаца,бял червей,рядко купувам стръв от тамошните магаэини,скъпи са.Снимки от Кавала.
Stavros.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zazturbo »

Изображение0058.jpg
[attachment=0]Изображение0045.jpg
zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zazturbo »

Изображение0060.jpg
Изображение0036.jpg
Изображение0062.jpg
Кокали , Мормура , Спарос , Меланури ,Церула.
Последно промяна от zazturbo на Сря Дек 08, 2010 12:48 pm, променено общо 1 път.
zazturbo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zazturbo »

Изображение0070.jpg
Сомчета 2 броя /4 и 6кг./ уловени в устието на р. Струма.
Изображение0089.jpg
Лаврак уловен в Гърция
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”