Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

INGENIOUS TELEFEEDER 3.90m.
Модератор: sapuna
- Тони 72
- научил се да хвърля
INGENIOUS TELEFEEDER 3.90m.
Здравейте.Моля ако някой има опит с този фидер да го сподели.По принцип си търся фидер за по-тежки хранилки с които да се достигат до далечни дистанции.Предварително ви благодаря!
Наслука!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: INGENIOUS TELEFEEDER 3.90m.

ама нали се сещаш,че и тоя връх всеки път трябва да го разглабяш и да се мандахерца наоколо?
Та дали едно или две колена ще разглабяш нема да спестиш много енергия!

Ти си знаеш де!
Наздраве!

п.п.Иначе ако ти изпадне некое хеви Микадо да знаеш че ще ти свърши работа.Яки сопи са само връхчето да издържи с останалата част немаш грижи.
Надолу се не гъне!

Последно промяна от stich на Сря Дек 15, 2010 8:10 pm, променено общо 1 път.

- Тони 72
- научил се да хвърля
Върхът не се ли прибира в другите звена.Имам телефидер на браунинг и при него е така.
Наслука!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Барабар с водачите ли?
Как става

Томакса като го гледам май нема такава опция!
Последно промяна от stich на Нед Дек 05, 2010 11:30 pm, променено общо 2 пъти.

За какви дистанции говорим, колко метра?Тони 72 написа:По принцип си търся фидер за по-тежки хранилки с които да се достигат до далечни дистанции
С метод хранилка ли ще ловиш?
- Тони 72
- научил се да хвърля
Всички водачи на върха на брауннихга са подвижни.Да, искам да сава за метод хранилки а и за 100 грамови кошнички които ще използвам за река.
Имам телефидер 3.60м. на който съм монтирал най-тънкия връх и го ползвам с кошнички до 40гр.Искам втория ми прът да дълаг 3.90м. и с него да достигам до по-далечни дистанции с щел да се захранват две петна.Затова си мисля че пръчката трябва да клони към "ХЕВИ".
Имам телефидер 3.60м. на който съм монтирал най-тънкия връх и го ползвам с кошнички до 40гр.Искам втория ми прът да дълаг 3.90м. и с него да достигам до по-далечни дистанции с щел да се захранват две петна.Затова си мисля че пръчката трябва да клони към "ХЕВИ".
Наслука!
Доста трудно ще направиш петно на далечна дистанция. Ако има такива риболовци в България , способни на такова нещо... То те се броят на пръстите на едната ръкаТони 72 написа:Искам втория ми прът да дълаг 3.90м. и с него да достигам до по-далечни дистанции с цел да се захранват две петна.

Аз лично не мога да ти препоръчам нищо , не ловя с хеви фидери и нямам такива.
Успех!!!