Платени водоеми

Модератори: bobopeli, sapuna

Славистия
новобранец
новобранец

Re: Платени водоеми

Мнение от Славистия »

Суходол е разбира се. Много тудно на платено кьдето се плаща само за вход ще се хване нещо.Лично на мен когато ми се яде прясна риба отивам на платено кьдето се плаща и улова.Така хем за някой час поначесвам крастата хем има нещо и в тигана. :wink:
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от barbolov.1977 »

Суходол е на 100%,водоема е хубав,но неможе да си намери свестен арендатор.Понеже съм от Люлин и ми е много близо това лято ходих 3 пъти,за трите излета 6 каракуди.Арендатора само говори как се хващали шестици,осмици,десятки ама вчера,пълен СМЕШНИК.Повечето платени са на тая схема,има и изключения,но за съжаление са твърде малко
Изображение
jonkobg
новобранец
новобранец

Мнение от jonkobg »

Съществува следната зависимост при водоемите за платен риболов:
Колкото по-висок е дялът на таксата за пръчка в общата сума, която плащате, толкова по вероятно е да си тръгнете без риба. И обратно.
Лятото ходих на платен водоем в Смолянско. Такса за пръчка нямаше, даже раздаваха безплатно въдици и стръв на неподготвените за риболова. Пъстървата кълвеше настървено като гладна кокошка. Просто човекът имаше интерес да продаде колкото се може повече риба, при това без да се блъска да я лови :)
victorugo
новобранец
новобранец

Мнение от victorugo »

Колеги за Бянкя мога да ви кажа, че празно нямам. Цяла зима пъстърва съм ловил. Под пет пъстърви не съм се прибирал. Март тая година за единия излет от 8.00 до към 15.00 седем шарана. На следващата седмица 3 шарана. След това съм ходил няколко пъти и съм се връщал с половин кофа каракуда, която не се плаща. Просто там на големите такъми не върви. :) :) :)
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Даа, доста поучителна история, която за мен е факт на почти всичките места, на които съм ходил на платено.. :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”