инфо за пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

петьр власев
новобранец
новобранец

инфо за пясъчник

Мнение от петьр власев »

колеги вчера вях на пясъчник и като никога се върнах пълен валат пробвахме на всичко дъно подвижно на голяма дълбочина статично блесни на всякаква стръв но безрезултатно местата са кулата и дупката и маше колеги които бяха застанали на шахтата и вадеха на един час по една червеноперка сигорно иска да се постопли малко който иска да види щтъркели в с. Труд вече са дошли
бери берачо скуби скубачо
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Не е само на "Пясъка". Днес пообиколих някои платени- Марково е пресушен и има само 6-7сантиметрови каракуди, на Цалапица не лових, но не видях някой да вади.На дупката на Първенец беше същата работа-валат! Платеното на Прослав/на околовръстното/ също не е пуснато. Надявам се и други колеги да пишат, за да не се лутаме другата седмица!
givi
новобранец
новобранец

Мнение от givi »

За Пясьчник чух,че рибата се е раздвижила в плича на Елешница и се вади по някоя каракуда.Иначе дава на Гарваново-червеноперка и каракуда.Антона е пълен и мьтен.Доволни са от Овчарица-нощен риболов,основно каракуда.Такса-6лв.И МАЙНИ 8) пишете повече.Шопите във fishing-mania направо се раэбиват-то информация за язовири,то срещи,състеэания абе изобщо яко.Който не вярва да види. :wink:
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

givi написа:
И МАЙНИ пишете повече.Шопите във fishing-mania направо се раэбиват-то информация за язовири,то срещи,състеэания абе изобщо яко.Който не вярва да види.

givi много си прав пич, като преглеждам манията направо ме хваща яд.Ха дайте да се стегнем налко и бъдем полезни един на друг.
Наслука на всички МАЙНИЧКИ !
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

mom4eta v4era i az poobekolih malko i ot cqlata rabota se varnah po4ti valat ama po4ti katokazvam imam predvid 4e bo dobre ni6to da ne bqh hva6tal otkolkoto tova koeto hvanah :oops: :oops: :oops: sram sram sram ina4e stana qsno 4e ribata po po- plitkite vodoemi koeto sa se ponagrqli malko e po4nala da dviji taka4e o4akvam pri zapazvane na hubavo vreme da po4ne da dava dobra karakuda na pqsaka
I NASLUKA NA VSI4KI MAINI4KI :)
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Абе добре, че се събудиха и пловдивчани, та взеха да пишат! Само трябва да се разберем тук ли ще пишем или да зададем нова тема "Актуално за Пловдив". Ще е от полза за всички!
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

pi4 ne mislq 4e ima smisal da se delim na plovdiv4ani sofianci ili ne6to ot sorta prosto 6te pomolq pove4e hora da spodelqt s nas kade kak i koga sa imali sluka
kakto iskam da pomolq i pove4ko maini4ki da po4nem da se zabelqzvame tuk v tozi forom
ina4e az sledq za vsi4ki vodoemi koito me interesuvat i ne mislq 4e za 100% ot tqh mogat da dadat dobra informaciq samo plovdiv4anite
trugoto za koeto iskam da apeliram e po 4esti4ko namesvaite tozi vodoem ( pqsa4nik ) vav foroma vse pak toi ni e nai blizkiq i odobniq vodoem a i ne e mn lo6 kato zapasi na riba v nego
nasluka na vsi4ki
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Не става въпрос за делене, а за повече информация за околностите на Пловдив. Не всеки има възможност да отдели време да пътува 200-300 км за да отиде за риба.И заради това мен лично ме интересуват и платените водоеми. Разбира се не тези на които плащаш за да те правят на балък разни тарикати! Това е.
jive
новобранец
новобранец

Мнение от jive »

Ъъъ извинявам се ,ама може ли да ми обясните защо по Марица като патувам за Пловдив ,съм виждал колеги само на три места и всички все за платени гиолове разправяте???
:-)
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Защото само там има достатъчно вода/дълбочина/.Риба там има, но е само за рибари със здрави нерви и много свободно време.Риболова на Марица не е за всеки.Аз лично съм бил много пъти и в повечето случаи само си изяждам сандвичите на чист въздух. :cry: [/u]
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

iskam da kaja 4e na Marica naistena ima mnogo riba i to dostoeni ekzemplqri no ribolova tam naistena ne e za vseki trqbva da ima6 mnogo svobodno vreme i da se zapoznae6 s rekata ina4e si idva6 valat trqbva da poznava6 tankostite ne ribolova po rekata .
az poznavam dosta hora koito ne iskata i da 4uqt za drugo mqsto osven marica i vinagi sa dovolni kogato otidat za riba na neq no az li4no sam hodil nqkolko pati i ve valat ili nezna4itelen ulov
a ina4e moje da se kaji 4e mrazq platenite qzoviri vseki se opitva da te pravi na glupak i za tova na takova ne6to az li4no ne stapvam
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

az dosta chesto hodia na Piasyka,daje moga da kaje che sym izrasnal na tozi iazovir!v momenta riba moje da se izvadi v plitchovete na eleshnica,predimno karakyda i chervenoperka!zadaljitelno e vremeto da se zadarji po toplo pone edna sedmica!sashto i kostyr,s lodka na okolo 6.5-7 metra dalbochina na zimna blesna!kolegi ot pazardjik napravo go razbiha!izlizat kostyri okolo 500-600 grama!emociata e goliama!zadaljitelno tanka korda,ne po goliama ot 0.12-0.14!yspeh!
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

a kolkoto moga da byda kompetenten za reka Maritza mislia che riba ima i to mnogo!no blagodarenie na mrejari,bombadjii i tem podobni levaci ribata e jestoko naplashena!skoro ne sym hodil po Maritza,no minalata godina imah dosta yspeshni izleti!izlizashe sharan,som-po riadko,mriana ,kefal,shtyka!za kolegite ot PLd moga da preporacham mestata okolo 9-ia kilometyr!mestata sa dylboki i tihi!sashto moje da se probvat i mestata pod smetishteto!
rokoradkoff
новобранец
новобранец

Мнение от rokoradkoff »

vyv vtrornik bqh na pqsyka,4ervenoperka s 6to gode prili4ni razmeri dava samo na re6etkata,vlqvo ot kulata,sybrala se e tam da qde haivera na kostura,no mqstoto se zaema a mogat da hvyrlqt samo 3-4 4oveka,nasluka!!
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Инфо за пясъка искате ли?

Мнение от zograf »

Колеги точете куките и да се виждаме на пясъчник вече а не само по форумите :D :D :D :D :D :D :D
На 18.03.05 бях рибата играе в заливите като полудяла направихме десетина хубави каракуди и шаран сигорно щеше да се обади но в голимия вятър не се виждаха перата хубаво а Вие знаете как нежно взема по това време.Аиде на слука и за повече информация на Пясъчник ме търсете.В сряда съм там
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”