Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

инфо за пясъчник
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
инфо за пясъчник
колеги вчера вях на пясъчник и като никога се върнах пълен валат пробвахме на всичко дъно подвижно на голяма дълбочина статично блесни на всякаква стръв но безрезултатно местата са кулата и дупката и маше колеги които бяха застанали на шахтата и вадеха на един час по една червеноперка сигорно иска да се постопли малко който иска да види щтъркели в с. Труд вече са дошли
бери берачо скуби скубачо
Не е само на "Пясъка". Днес пообиколих някои платени- Марково е пресушен и има само 6-7сантиметрови каракуди, на Цалапица не лових, но не видях някой да вади.На дупката на Първенец беше същата работа-валат! Платеното на Прослав/на околовръстното/ също не е пуснато. Надявам се и други колеги да пишат, за да не се лутаме другата седмица!
За Пясьчник чух,че рибата се е раздвижила в плича на Елешница и се вади по някоя каракуда.Иначе дава на Гарваново-червеноперка и каракуда.Антона е пълен и мьтен.Доволни са от Овчарица-нощен риболов,основно каракуда.Такса-6лв.И МАЙНИ
пишете повече.Шопите във fishing-mania направо се раэбиват-то информация за язовири,то срещи,състеэания абе изобщо яко.Който не вярва да види. 

givi написа:
И МАЙНИ пишете повече.Шопите във fishing-mania направо се раэбиват-то информация за язовири,то срещи,състеэания абе изобщо яко.Който не вярва да види.
givi много си прав пич, като преглеждам манията направо ме хваща яд.Ха дайте да се стегнем налко и бъдем полезни един на друг.
Наслука на всички МАЙНИЧКИ !
И МАЙНИ пишете повече.Шопите във fishing-mania направо се раэбиват-то информация за язовири,то срещи,състеэания абе изобщо яко.Който не вярва да види.
givi много си прав пич, като преглеждам манията направо ме хваща яд.Ха дайте да се стегнем налко и бъдем полезни един на друг.
Наслука на всички МАЙНИЧКИ !
mom4eta v4era i az poobekolih malko i ot cqlata rabota se varnah po4ti valat ama po4ti katokazvam imam predvid 4e bo dobre ni6to da ne bqh hva6tal otkolkoto tova koeto hvanah
sram sram sram ina4e stana qsno 4e ribata po po- plitkite vodoemi koeto sa se ponagrqli malko e po4nala da dviji taka4e o4akvam pri zapazvane na hubavo vreme da po4ne da dava dobra karakuda na pqsaka
I NASLUKA NA VSI4KI MAINI4KI

I NASLUKA NA VSI4KI MAINI4KI

pi4 ne mislq 4e ima smisal da se delim na plovdiv4ani sofianci ili ne6to ot sorta prosto 6te pomolq pove4e hora da spodelqt s nas kade kak i koga sa imali sluka
kakto iskam da pomolq i pove4ko maini4ki da po4nem da se zabelqzvame tuk v tozi forom
ina4e az sledq za vsi4ki vodoemi koito me interesuvat i ne mislq 4e za 100% ot tqh mogat da dadat dobra informaciq samo plovdiv4anite
trugoto za koeto iskam da apeliram e po 4esti4ko namesvaite tozi vodoem ( pqsa4nik ) vav foroma vse pak toi ni e nai blizkiq i odobniq vodoem a i ne e mn lo6 kato zapasi na riba v nego
nasluka na vsi4ki
kakto iskam da pomolq i pove4ko maini4ki da po4nem da se zabelqzvame tuk v tozi forom
ina4e az sledq za vsi4ki vodoemi koito me interesuvat i ne mislq 4e za 100% ot tqh mogat da dadat dobra informaciq samo plovdiv4anite
trugoto za koeto iskam da apeliram e po 4esti4ko namesvaite tozi vodoem ( pqsa4nik ) vav foroma vse pak toi ni e nai blizkiq i odobniq vodoem a i ne e mn lo6 kato zapasi na riba v nego
nasluka na vsi4ki
Не става въпрос за делене, а за повече информация за околностите на Пловдив. Не всеки има възможност да отдели време да пътува 200-300 км за да отиде за риба.И заради това мен лично ме интересуват и платените водоеми. Разбира се не тези на които плащаш за да те правят на балък разни тарикати! Това е.
iskam da kaja 4e na Marica naistena ima mnogo riba i to dostoeni ekzemplqri no ribolova tam naistena ne e za vseki trqbva da ima6 mnogo svobodno vreme i da se zapoznae6 s rekata ina4e si idva6 valat trqbva da poznava6 tankostite ne ribolova po rekata .
az poznavam dosta hora koito ne iskata i da 4uqt za drugo mqsto osven marica i vinagi sa dovolni kogato otidat za riba na neq no az li4no sam hodil nqkolko pati i ve valat ili nezna4itelen ulov
a ina4e moje da se kaji 4e mrazq platenite qzoviri vseki se opitva da te pravi na glupak i za tova na takova ne6to az li4no ne stapvam
az poznavam dosta hora koito ne iskata i da 4uqt za drugo mqsto osven marica i vinagi sa dovolni kogato otidat za riba na neq no az li4no sam hodil nqkolko pati i ve valat ili nezna4itelen ulov
a ina4e moje da se kaji 4e mrazq platenite qzoviri vseki se opitva da te pravi na glupak i za tova na takova ne6to az li4no ne stapvam
- st_piskov
- ще става разбирач
az dosta chesto hodia na Piasyka,daje moga da kaje che sym izrasnal na tozi iazovir!v momenta riba moje da se izvadi v plitchovete na eleshnica,predimno karakyda i chervenoperka!zadaljitelno e vremeto da se zadarji po toplo pone edna sedmica!sashto i kostyr,s lodka na okolo 6.5-7 metra dalbochina na zimna blesna!kolegi ot pazardjik napravo go razbiha!izlizat kostyri okolo 500-600 grama!emociata e goliama!zadaljitelno tanka korda,ne po goliama ot 0.12-0.14!yspeh!
- st_piskov
- ще става разбирач
a kolkoto moga da byda kompetenten za reka Maritza mislia che riba ima i to mnogo!no blagodarenie na mrejari,bombadjii i tem podobni levaci ribata e jestoko naplashena!skoro ne sym hodil po Maritza,no minalata godina imah dosta yspeshni izleti!izlizashe sharan,som-po riadko,mriana ,kefal,shtyka!za kolegite ot PLd moga da preporacham mestata okolo 9-ia kilometyr!mestata sa dylboki i tihi!sashto moje da se probvat i mestata pod smetishteto!
-
- новобранец
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Инфо за пясъка искате ли?
Колеги точете куките и да се виждаме на пясъчник вече а не само по форумите
На 18.03.05 бях рибата играе в заливите като полудяла направихме десетина хубави каракуди и шаран сигорно щеше да се обади но в голимия вятър не се виждаха перата хубаво а Вие знаете как нежно взема по това време.Аиде на слука и за повече информация на Пясъчник ме търсете.В сряда съм там

На 18.03.05 бях рибата играе в заливите като полудяла направихме десетина хубави каракуди и шаран сигорно щеше да се обади но в голимия вятър не се виждаха перата хубаво а Вие знаете как нежно взема по това време.Аиде на слука и за повече информация на Пясъчник ме търсете.В сряда съм там
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.