Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

гребния в пловдив
Модератор: sapuna
гребния в пловдив
здравеите колеги сега се връщам от гребния само големи надежди
от около 2000 човека видях само 5 риби мизерия и къде отиде всичката риба
от около 2000 човека видях само 5 риби мизерия и къде отиде всичката риба
Re: гребния в пловдив
Това беше начинание с предизвестен край.
-
- научил се да хвърля
Има ли такса?
-
- разбира нещата
Колеги, миналата зима водата беше на същото ниво и отново не се виждаха никакви риби.
Този октомври, когато имаше състезание се видя, че рибите са си там, просто когато е по студено ми се струва, че се покриват. Да не забравяме и данданията която беше днес на канала...
Този октомври, когато имаше състезание се видя, че рибите са си там, просто когато е по студено ми се струва, че се покриват. Да не забравяме и данданията която беше днес на канала...

Прав си колега, но ако са верни слуховете, че тези дни са я изловили смятам,че резултатът е съвсем очакван.
-
- разбира нещата
Преди месец като се изплюя от моста и рибата се изтрепваше отдолу... Сега минах да се разходя и да вида какво е положението
видях 5 момчета с 3 каракуди... това беше от 1000 души
Бахти крадците мазни долни. Защо пуснаха за риболов точно покрай Никулден ??? Схемата е пределно ясна..
Пускат около Никулден за да се наредат там 1000 човека и после да кажат, че те са изловили рибата, а и за да могат да я пласират в търговската мрежа, защото се омесва и никой няма да знае от къде идва, а те крадците от Общинска заедно със кмета Главчо Педерасов са си я измрежили и това е. Аман от долни хора в този град. Главчо да ми яде мъдете !!!!! Ще види втори мандат ама друг път

Пускат около Никулден за да се наредат там 1000 човека и после да кажат, че те са изловили рибата, а и за да могат да я пласират в търговската мрежа, защото се омесва и никой няма да знае от къде идва, а те крадците от Общинска заедно със кмета Главчо Педерасов са си я измрежили и това е. Аман от долни хора в този град. Главчо да ми яде мъдете !!!!! Ще види втори мандат ама друг път

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
нали 3наете приказката за безплатния обяд,-няма такъв,хитър петър как си слага хляба на парата и яде
така и наща работа,
представям си колко захранка се е хвърлила какво чудо е било

представям си колко захранка се е хвърлила какво чудо е било

Срам, Срам, Срам за града ни....на всичкото отгоре сутринта мина един мазен полицай дето ме накара да си "събера" втората пръчка, която аз просто бях подготвил на друг метод и стоеше облегната на цимента до мен!!! Не че после не хвърлих 3 общо, но файда така и нямаше. През 100 човека вляво от мен (50 метра или на метър по двама) , едно момче хвана унгарски шаран 6,500 кг. на пружина и още едно момче закачи едно толупче за окото и това беше. Аз изкарах 1 бр. каракуда , около 500 грама на кука номер 1 с монтаж царевица на косъм
.
Та това е колеги, някой здравата се е нагушил....а ние пак ще духнем супичката. А и който не е разбрал само, господин КМЕТА мина днес през гребната и удължи срока за риболов до петък, така поне се говореше от уста на уста. Така че дерзайте!!!

Та това е колеги, някой здравата се е нагушил....а ние пак ще духнем супичката. А и който не е разбрал само, господин КМЕТА мина днес през гребната и удължи срока за риболов до петък, така поне се говореше от уста на уста. Така че дерзайте!!!

-
- научил се да хвърля
Станимир Христов написа:
Пускат около Никулден за да се наредат там 1000 човека и после да кажат, че те са изловили рибата, а и за да могат да я пласират в търговската мрежа, защото се омесва и никой няма да знае от къде идва, а те крадците от Общинска заедно със кмета Главчо Педерасов са си я измрежили и това е. Аман от долни хора в този град. Главчо да ми яде мъдете !!!!! Ще види втори мандат ама друг път![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така ли станало на гребната.Несъм сигурен тука ,че точно в това кмета е замесен.Колкото и да съм отвратен от БГ политици,бизнесмени,бюрокрация и прочее, все пак познавам кмета от дълго време.Той винаги е бил зависим, но имаше и нещо „мъжко„ в него , не само пози.Точно тука се съмнявам да е замесен и да има пряк интерес.Познаваме се с него от 1995

Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
а каде бяха иара защо не я пуснаха всичката тая риба в някои яэовир или в марица то по-добро зарибяване от това
три пъти минаха с джипа през гребната и гледат като ударени
то че не се зарибява не се ама не се и пази е как да има
а ние днес бяхме като братчетата на гаврош опулени на витрината лъскав магазин само че магазина вече е обран
а ние се надявахме на нещичко да хванеме по някоя мерна риба ---мечтиииии
да сме пускали тези под 500гр то и такива нямаше и тях ли продадоха бе
три пъти минаха с джипа през гребната и гледат като ударени
то че не се зарибява не се ама не се и пази е как да има
а ние днес бяхме като братчетата на гаврош опулени на витрината лъскав магазин само че магазина вече е обран
а ние се надявахме на нещичко да хванеме по някоя мерна риба ---мечтиииии
да сме пускали тези под 500гр то и такива нямаше и тях ли продадоха бе
Съгласен съм с теб, тук далаверката се е врътнала на много по-ниско ниво. Той да не е луд кмета , ако е участвал да пуска свободен достъп и да се раздухва работата. Сигурен съм, че не знае човека , къде е пустата риба, ама сега му е времето за една прокурорска проверка и съм сигурен, че истината ще лъсне много бързо. Това не са 100-200 килограма риба бе хора!!!elinpelin1 написа:Станимир Христов написа:
Така ли станало на гребната.Несъм сигурен тука ,че точно в това кмета е замесен.Колкото и да съм отвратен от БГ политици,бизнесмени,бюрокрация и прочее, все пак познавам кмета от дълго време.Той винаги е бил зависим, но имаше и нещо „мъжко„ в него , не само пози.Точно тука се съмнявам да е замесен и да има пряк интерес.Познаваме се с него от 1995
Последно промяна от evgeniboy на Пон Дек 06, 2010 6:05 pm, променено общо 2 пъти.
Това с ИАРА малко ми напомня лятото. Ходих да си вадя билет и там в стайчката изтипосали десетина снимки на трофейни...
Били пускали, зарибявали, шарани...толкова бройки. Мисля, че доста се напатихме това лято с пясъка. То бива да зарибиш,
ама бива и да контролираш кой, как,къде и колко...
Били пускали, зарибявали, шарани...толкова бройки. Мисля, че доста се напатихме това лято с пясъка. То бива да зарибиш,
ама бива и да контролираш кой, как,къде и колко...
-
- разбира нещата
http://news.plovdiv24.bg/212695.html - хората са се нстроили доста срещу Славчо.
-
- разбира нещата
Айде моля ти се .. не знаел. Като не знае и всички скочиха защо не се направи проверка колко риба има и няма а? Бахти миндилите са всичките!!! Защо удължи срока до Петък а ??? Защото няма риба и за да се размият нещата кой колко уловил и да кажат оОооо то много риба се извади за 5 дена... Само циркове в този град. Не знам къв ще го дърви Главчо обаче всички които са били днес на Гребната така са му насъбрали, че ще духа супата на изборите с този автогол!!! А не забравяйте, че тези хора водят със себе си и цели семейства до избирателните урни. Това което видях днес е жива подигравка с Пловдивчани !!!! Некви старци отишли да мръзнат белкем спестят некой лев за Никулден а те гадните крадци им се смеят в лицата!!!elinpelin1 написа:Станимир Христов написа:
Пускат около Никулден за да се наредат там 1000 човека и после да кажат, че те са изловили рибата, а и за да могат да я пласират в търговската мрежа, защото се омесва и никой няма да знае от къде идва, а те крадците от Общинска заедно със кмета Главчо Педерасов са си я измрежили и това е. Аман от долни хора в този град. Главчо да ми яде мъдете !!!!! Ще види втори мандат ама друг път![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!