Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

гребния в пловдив
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Re: гребния в пловдив
Нагли долни Бъстуни!!!Лицемери....
Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
-
- ще става разбирач
Това е поредния ъпсурд във нашата държава ЪПСУРДАНИЯ.Благодаря за инфото мислех кам 5 да отпрашя към Пловдив.Евала на кмета пак е напълнил гушата,дано се задави.Това минава всякакви граници.ДАНО ЖЕНИТЕ ИМ ТАРАЛЕЖИ ДА РОДЯТ,ДА НЕ МОГАТ ДА ГИ ЦЕЛУНАТ

-
- научил се да хвърля
Абе момчета, кмета Славчо и дружината му, барабар с районните кметове изпокрадоха де що имаше из Пловдив и около Пловдив, вие сте седнали да берете дертове за някаква си риба. Я по сериозно. За гореписаните това е много дребна мръвка.

Поредната гигантска простотия,сътворена от българските политици
Точно по този начин ще се унищожи всичко в тази държава 

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
- Don4o_62
- учете се от него
Защо така се палите.Може и там да си е рибата,но от студеното да е скатана и да не яде.Нормално е.Като имаше състезание бях там и гледах,беше топло но пак не се изкара кой знае колко риба.Това с мреженето е малко несериозно.Това да не е някой селски гьол да го оберат тИхомълком.Толко народ ходи там и някой все нещо щеше да види.Пък тя мълвата се разнася бърже.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
Дядовците дето всеки ден се разхождат по гребната, днеска твърдяха че седмицата преди никулден/ работните дни/ са търмъчили с мрежи и са пълнили в 2 камиона рибата. Не знам дали е истина, но днес от 8,45 до 12:00 не видях един човек една рибка да извади от пустата гребна! И колко филий хляб и трохи плуваха недокоснати от рибата. Извинявайте много, но когато имаше наистина амури в гребния канал една люспа от слънчоглед не оставаше неизядена. Не ми хващат вяра приказките за студеното време и прочие. Просто рибата я нямаааааааа......
Добре, това, че е хладно, хладно е...Има резон рибата да се е покрила. Защо не я направиха тази свободна седмица по-рано, когато беше топло, нищо че не беше преди Никулден. Поне малко кеф да си направим.
- borislav58
- сериозен играч
Колега има хора които нежелаят това да ни се случи цитирам ;/ Поне малко кеф да си направим /mdterziev написа:Добре, това, че е хладно, хладно е...Има резон рибата да се е покрила. Защо не я направиха тази свободна седмица по-рано, когато беше топло, нищо че не беше преди Никулден. Поне малко кеф да си направим.
Знае се, че студено ли е рибата не бара.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
хиляди славни и гладни юнаци, някой нещо длъжен ли ви е? обещал ли ви е нещо? ваше ли е та е откраднато? елементарни коментари..
-
- разбира нещата
Добре, било студено и амура се скрил. А ТОНОВЕТЕ КЕФАЛ къде са ? преди имаше големи пърчоци... те поне от студена вода не се плашат .... И аз чух че са вадили мрежи с некво камионче..
П.С днес какво е положението? Някакво инфо ... и пак ли има толкова народ ?
П.С днес какво е положението? Някакво инфо ... и пак ли има толкова народ ?

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пичове, както някой бе писал по-горе, отдавна приказката за безплатния обяд е известна нам, някакси не ми се вярва ей така заради кефа на рибарите някой да им даде да си ловят риба ... Според мен това е една голяма PR акция на някой, който има желание да си качи акциите. А относни рибата, как според вас никой няма да има желание да изкупи готова и отгледана риба и то баш преди Никулден ... смях в залата ... Истината определено е някъде скрита зад нечия далавера!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Днес се поразходих от край до край на гребната!Никой не бе хванал риба,нито му бе пипнало!Единствено един колега хвана едно кану,което минаваше и обърна гребеца във водата! 

vvsl написа:хиляди славни и гладни юнаци, някой нещо длъжен ли ви е? обещал ли ви е нещо? ваше ли е та е откраднато? елементарни коментари..
Нито е наше, нито нещо е обещано, нито някой ни е длъжен. Просто не се връзва гребната да е затворена за риболов, с очите си всички да виждаме наистина много риба и изведнъж като я отворят стотици колеги да не изкарат почти нищо. Странно е. Мисля, че повечето коментари тук нямат за цел просто да плюят този и онзи, а изразяват общото "учудване" къде е рибата, която до вчера си плуваше спокойно, а днес ни вест - ни кост.
-
- вече хвърля и на тежко
Сори за спама, ама тук почна много да се гадае има ли или няма ,мисля че има достатъчно много колеги с доста добри сонари ,нека да влязат ,и те чак тогава да кажат имали или няма риба