за какво плащаме данъци и винетки

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: за какво плащаме данъци и винетки

Мнение от GODzillata »

Все може да се измисли "тарикатлък"... :wink: ...не познаваш района, излезнал си по грешка извън града, пък нямало къде да смениш посоката, бързал си да закараш еди-кой-си до болницата...нещо такова на прима виста. :lol:
Аз си карам всичко с една винетка, наплюнчвам я :mrgreen: и я лепвам на возилото, с което ще съм.
Няма грижи да си купя няколко, ама когато спра да си давам парите за ремонт на колите от разбити пътища!
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
snegk

Мнение от snegk »

GODzillata написа:Все може да се измисли "тарикатлък"... :wink: ...не познаваш района, излезнал си по грешка извън града, пък нямало къде да смениш посоката, бързал си да закараш еди-кой-си до болницата...нещо такова на прима виста. :lol:
Аз си карам всичко с една винетка, наплюнчвам я :mrgreen: и я лепвам на возилото, с което ще съм.
Няма грижи да си купя няколко, ама когато спра да си давам парите за ремонт на колите от разбити пътища!
Може ли ти да не измислиш нещо.Чудя се как не си почнал да си въртиш двигателите :lol: :lol:
Майтап бе Уйли :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
k0k40o0o0o
новобранец
новобранец

Мнение от k0k40o0o0o »

шшшшшш гларусче нямаш място да даваш съвети и да казваш кой бил звездоброец. Факта че нямам нито един акт за това че нямам винетка, мисля че говори от само себе си . така че тихо и кротувай ! :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

snegk написа:...
Може ли ти да не измислиш нещо.Чудя се как не си почнал да си въртиш двигателите :lol: :lol:
...
:lol:
Бих връткал дизеловия двигател и да си му сипвам олио. :wink:
Аватар
muso
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от muso »

Тази улица е ужасна. До колкото знам Община Велико Търново не е много добре финансово и трудно би отпуснала пари за там. В момента това е и главен път София-Варна и сигурно от общината чакат пари от републиканската инфраструктора , но нанайци :finga: от там пари надали ще видят.Разбира се накрая ние ще сме пре.бани и ще си трошим колите и т.н. В съседство има доста автосервизи сигурно поне те са на кяр.
На този клип се вижда за какво става дума......
http://www.dnes.bg/video/2010/06/03/uli ... oven.92170
Чете ли се или да увелича малко ?
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

muso написа: На този клип се вижда за какво става дума......
http://www.dnes.bg/video/2010/06/03/uli ... oven.92170
Еб.ти рекламата на фирмата ни направи Ценов! :D :D :D Къде видя да изсипват асфалт в дупките не знам.Всичко се запълва с трошляк. :D
bokobogdan
новобранец
новобранец

Мнение от bokobogdan »

имам няколко снимки за това как се асфалтира в село Доброславци /Софииско/. асфалта право във водата http://imageshost.ru/links/ccd5015c4379 ... 9ecd0a3dc3 следва разстилане и готово http://imageshost.ru/links/b4c51319b977 ... 1d42dc91f8 още малко http://imageshost.ru/links/58bf24355e2d ... e25d3a3a80 действието се развива на 05-06-2010г. изпратих снимки до НТВ и БТВ но без резултат. е честито плащане на данъци!
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

snegk написа:
GODzillata написа:Все може да се измисли "тарикатлък"... :wink: ...
Майтап бе Уйли :lol: :lol:
Мда....гледам сега новините и няк'ви се пънат, че догодина ще има нови винетки, в които ще има празно поле за вписване на рег. номера на колата, за да се спре ползването на една минетка на няколко коли....даже очаквали повече приходи от догодина.... :roll: :lol: :lol:
Айде бе! Няма начин! Вие не знаете ли, че на всяко действие има противодействие! :finga: Хората с няколко коли или пак ще си купят една минетка и ще решат на коя кола да я ползват, или пак ще се намери цака....даже вече ме е осенила идея :idea: . ;)
Така че - :finga: пари за повече минетки - когато оправите пътищата - тогава евентуално може! :twisted:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

който си краде и мами винаги ще го прави... и като "оправят" пътищата, пак ще си измислите причина да не си плащате данъците и таксите...

Най ме е яд, че в БГ, който е стриктен изглежда като глупак, щото мнозинството май го раздават тарикати...
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

миналата година и аз щях да падна в една яма във "Велико" търново - явно там са от най-крадливите общини - няма пари, ама друг път... Пари има, ама ги крадат на 90% и останалите 10% се работи... Германския бюджет да им дадат, пак няма да стигне :axe:
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

попринцип си копувам годишни винетки,но от време на време се чудя за какво .Не веднъж съм цепил пръскал и правил балони по гумите си,даже веднъж ми се пръсна лятата джанта в движение , едвам овладях колата.По съм съгласен да се направят бутки по магистралите (примерно както е в гърция ) може малко по скъпо да излиза но съм по навит от колкото да правя предница на 6 месеца ,или в определени случаи да рискувам живота на мен и пътниците в колата с цел избягване на дупка свлачище или неравност по пътя
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тедо написа:Най ме е яд, че в БГ, който е стриктен изглежда като глупак, щото мнозинството май го раздават тарикати...
Много точно казано :twisted:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ако ще и на всеки километър да плащаме по 1000 лева няма да се оправи нищо. Просто се краде всичко, колкото им дадеш толкова ще откраднат. Няма съвест, няма скруполи, няма задръжки. Краде се посевместно, от най-малкия чиновник до най-високото ниво, често без едните да знаят за другите. Накрая краде и изпълнителя, като прави пътя некачествено за да може да вземе догодина пак същия обект и да го направи пак некачесвено.
Докато не се изгради някакво гражданско общество ще е това положението в тази държава. И докато има носталгия колко хубаво било по комунизма и как се е крадяло отвсякъде в промишлени количества
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

краде се, но ако не се плащат данъци, винетки и т.н. със сигурност няма да стане по-добре... само ще вдигат таксите и ще товарят още повече малкото, които си плащат... най-простият пример са влаковете около София - пътниците дават половин цена на кондуктора, а влака по документи пътува празен... Пък после БДЖ-то стачкуват за заплати :shock:

Не знам при вас как е, но района около нас на няколко пъти го ремонтираха и мога да кажа, че почти няма дупки (бабуните и грозните кръпки са друга тема)... Начинът да се оправиме лека-полека е, като повече хора си плащат НО И ТЪРСЯТ СМЕТКА КАК СЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ... Не като всеки дава луди пари за кола пък после за една винетка се скатава...
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

а добре де за тия 3 4 години парите за винетки каде отидеха,аиде при леките коли е 60-тина лева ,а при тировете 1000- иии ?? Аз лино до сега не съм видял път направен от тях.Пък и по новините нищо не съм чул
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”