Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Гарваново е забранен.
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Яз.Гарваново е забранен.
Колега рибата никога не е меришела не тоя язовир а преди дъждовете хасковлий имат изкарани амури от порядъка 9кг до 14кг и шарани от 4 до 7кила.
- Don4o_62
- учете се от него
Абе няма да споря,но какво ли знаете вие за този язовир.Само ще спомена,че още преди да направят новата стена,и беше един гьол, съм ходил там,така че какво да говорим.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- вече хвърля и на тежко
Ок колега
хващай си щуките.

Колега,като си спомня какво беше преди години.....ми се реве. Израстнах на задната седалка на Балканчето като държах въдицитеDon4o_62 написа:Значи водата е чиста.Преди години съм вадил от там шарани от 1кг до 11кг.Пред мен изкараха един около 23-26кг.Но шараните от 2,5кг. нагоре всички имаха дъх на тиня.Излизаха и големи каракуди,но те бяха чудни за консумация.То сега вече няма такива риби там,но все пак за информация едно време какво беше.d-r Vetko написа: п.п.-забравих да спомена и раците които ги има в доста големи размери

-
- новобранец
- Обратна връзка:
d-r Vetko написа:Колега,като си спомня какво беше преди години.....ми се реве. Израстнах на задната седалка на Балканчето като държах въдицитеDon4o_62 написа:Значи водата е чиста.Преди години съм вадил от там шарани от 1кг до 11кг.Пред мен изкараха един около 23-26кг.Но шараните от 2,5кг. нагоре всички имаха дъх на тиня.Излизаха и големи каракуди,но те бяха чудни за консумация.То сега вече няма такива риби там,но все пак за информация едно време какво беше.d-r Vetko написа: п.п.-забравих да спомена и раците които ги има в доста големи размери. С баща ми всяка седмица бяхме на различно"гьолче",както казвахме тогава. Стръвта беше жито,жито и жито.Чат пат торен червей. Излизаха шарани навсякъде. Плувките ни бяха едни бамбукови пръчки , който са още из гаража. Дънните - шишета от лимонада. Колчетата - четалчета от храста.....Просто имаше риба навсякъде, а нямаше мрежи и рибата беше удоволствие , а не бизнес.......

-
- вече хвърля и на тежко
Сега излиза хубав уклей и бабушка
- RUZBATA
- ще става разбирач
Ти се бъзикашalito написа:Колега рибата никога не е меришела не тоя язовир а преди дъждовете хасковлий имат изкарани амури от порядъка 9кг до 14кг и шарани от 4 до 7кила.

-
- научил се да хвърля

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Предишните „стопани” на яз. Гарваново мисля, че бяха „ДЕЛЕНА ДД” ЕООД, а сега са „ФИНТЕКС” ООД
Цитат:
... “Ето ви страничка от парите на ДПС, която се премълчава. През януари 2003 г. в Турция са арестувани 10 български граждани с над 40 кг. хероин, между които и Таляд Хасан – нишка от разработката „Лиани”, пряко свързан с обръчите на Доган. Това е „Асфалт и бетон” в Хасково. А съдружник му е Станимир Милев. С парите от ремонти на пътища двамата купуват най-голямата на Балканите фабрика за производство на трикотажни платове „Финтекс” – Хасково, бивша „Жеко Димитров”. Просто и чисто, но започва от трафика на наркотици”. В триъгълника Хасково – Минерални бани – Кърджали от години на власт е ДПС. Върхушката му я избират бедните турци. А „Асфалт и бетон” е спечелила половината от обектите по САПАРД! И фирмата „Детелина – пътно строителство” е обем на изпълнение над 100 млн. лева годишно, чрез пряко възлагане – инженерингов проект на Областно пътно управление Хасково. Това не пречи на зам. министър Хасан Хасан да допълни приходите на „Асфалт и бетон” с поръчки за 15-20 млн. лева само в Силистра, а още и в Кула, Видин, Стралджа в Ямболско и т.н. Тук помагат Марин Матушев, братовчед на Станимир Милев, Енвер Хатибоглу, по български паспорт Гюрсел Ахмед Садък, който осигурява и автобусите на гласуващите от Турция за ДПС, както и Касим Сали от Стройпроект – София. Касим Сали е племенник на Енвер Хатибоглу или Гюрсел Ахмед Садък. По признания на съпругата на Таляд Хасан, той е освободен от турски затвор като наркотрафикант от Енвер срещу много пари.” ...
Петър Христозов - Писател
-
- вече хвърля и на тежко
питах дали излиза няква риба там па кой го държи ич ми не пука 

САМО БОТЕВ
Като минах от там духаше силен вятър. Имаше 2-3 души на срещуположния край на стената, където бе завет. Дали са ловили не знам.
Последните 5-6 г. този язовир съм го отписал като риболовна дестинация, особено след миналогодишния погром на бившите арендатори. Политиката им беше "След нас и потоп". Сега очаквам сценарият да се повтори - зарибяване, мрежене на реколтата, а когато им писне в края на договора източване на язовира и грипосване. После цикълът се повтаря от следващия "стопанин", поне това е "добрата" арендна практика.
Последните 5-6 г. този язовир съм го отписал като риболовна дестинация, особено след миналогодишния погром на бившите арендатори. Политиката им беше "След нас и потоп". Сега очаквам сценарият да се повтори - зарибяване, мрежене на реколтата, а когато им писне в края на договора източване на язовира и грипосване. После цикълът се повтаря от следващия "стопанин", поне това е "добрата" арендна практика.

колеги някои скоро да е ходил кам гарваново и да има няква пресна информация благодаря преджарително 

-
- вече хвърля и на тежко
В момента червеноперка колега
да колега благодаря бях в петък самичак с щеката и с мача напраих 4,5 кг само червеноперка седнах около 10:00 4аса захраних и кам 11:40 12:00 даде първата рибка и от там се започна голямото калване и до кам 15:00 часа беше после все едно мина торнадо до кам 16:30 седях одари още 5 6 пъти и това беше