Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Не само Виеirsh написа:А пък ние се канихме да излизаме утреМай само ще си губим времето, и най-много да хванем някой грип

Добро утро колеги,успех ви пожелавам с излеите (който е решил да влиза де)обаче имайте едно на ум.Гледам навън нищо не помръдва морето сякаш е заспало 5 сантима вълна няма ,едно листо не потрепва,май е дошло време за смяна на сезоните и всичко това само е привидно .Така ,че внимавайте и го имайте в предвид.Дано това което след затишието ще следва е късният следобед и не попречи на излетите ви.Поздрави от Бургас,ние лично днес ще вдигаме лодката и ще я зазимяваме вече
Успех и приятен уикенд.

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Колеги искам да съобщя за една изгубена раница във вторник на плажа на фичоца доло кадето сваршва пътя до хотела
видях един приятел вчера и той ми каза че вторник като е влизал от там забравил раницата на вън и като се е осетил е било късно
ако не е мястото тук извинявамсе на Киро и Румци
видях един приятел вчера и той ми каза че вторник като е влизал от там забравил раницата на вън и като се е осетил е било късно
ако не е мястото тук извинявамсе на Киро и Румци
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
По-точно в темата за заргана би подхождало.
Но нека си стои и тука.
Но нека си стои и тука.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Благодаря ти бате КироКИРО написа:По-точно в темата за заргана би подхождало.
Но нека си стои и тука.
На фарватера пред пристанище Бургас ,пак се събират лодки,дано има с какво да се похвалят колегите.
Такаа.....зазимихме лодката .След което изпекохме малко каргйоз на двора с добавщо количетво
и докато го пекох гледох колегите които са влезли сутринта (както споменах имаше струпване на фрватера пред пристанището )като по команда се изнесоха пред остров Болшевик след което се дръпнаха малко по -към нефтеното пристанище ,а сега ги гледам през прозореца че са се изтеглили към Крайморие обаче лодките като бройка вече не са толкова колкото сутринта и на обед .Явно каквото е дало (каквото и да е било е било до обед).А сега докато довършвам
лодките са почти пред Станкиното мостче на къмпинга?Жалко че нямам силен бинокъл и да ви доклдвам он лайн
,ама си е гот да ги наблюдаваш как като по сигнал всички се изтеглят насам натам
.По едно време беше излязъл силен вятър но около 13 и нещо се поуспокои ,дано до ккрая на деня не развали излета на колегите ,защото ми се трува ,че повечето за това вдигнаха гълабите от морето(както съм писал по-горе рано сутринта ,нищо добро не вещаетова безветрие по това време на годината-най малко смяна на сезоните и то рязка)В Момента лодките са около 40- от първоначалната бройка дано има защо да са вътре ,а и да няма поне са си изкарали добре сред морето за което им завиждам(днес сгънахме тетрадките и вече им завиждам на тия каде са сред морето ,кво ще се прави до Март месец.......)Ами ....това е реалността колеги на заргнджийте им пожелаам още няколко успешни излета на тия които още не са зазимили също успех (защото рибата е все още тука,обаче имахме ядове с двигателя и го дадохме за профилактика и затова зазимихме )Пак се отпленах ....а бе бъбри ми се още ама то е за друга тема (не ,че това беше за тука ама като се отплесна и мешам темите)само да не ви хване след сезонната депресия.......ооооопс пак започвам с дрънкането.Пичове лек ден ви пожелвам ,ся ше се правим на домошри 1-2 седмици и после.......айде стига че ви досадих ....за което се извинявам и

Днес на Траката имаше 5-6 лодки. Аз само минах от там, но не успяхме да влезем днес. Някой няма ли да драсне два три реда какво излиза 

-
- научил се да хвърля
в 11 часа дядото беше хванал 2 чернокопаroko-koko написа:На фарватера пред пристанище Бургас ,пак се събират лодки,дано има с какво да се похвалят колегите.
Ами за мен Морски 2010 за съжаление приключи
Днес обиколихме надлъж и нашир, няма и няма
Влязохме в 9.30 от Гребна база, Галата, Поворотния, Палеца и обратно + много междинни проби - резултата до 15.30 - 20-тина граци и 10-тина попа .. Въпреки това, на борда на Синия лебед властваше доброто настроение
Състав - Асен, Тони, Плувчо и моя милост. Ами това беше май - от другата седмица на ред са шараните и амурите 

-
- научил се да хвърля
Днес към 14:00 влезнахме пред Евксиноград за кая и изнезнахме към 17:00.Хванахме малко кая , лихнуси и няколко скорпида. И накрая статистиката показа
1 - Гриша с 2.000кг
2- tiho_roev с 1.700кг
3 - Аз с 1.300.кг
Като цяло риболова мина добре , добро закриване на сезона направихме
Айде догодина пак !
1 - Гриша с 2.000кг
2- tiho_roev с 1.700кг
3 - Аз с 1.300.кг

Като цяло риболова мина добре , добро закриване на сезона направихме

А ето и как завърши 2010г. с лодка в морето и при мен... На връх 8 декември , когато светът почиташе 30 години от смъртта на великия Джон Ленън

21 чернокопа , едно карагьозче и един зарган ...

мястото на събитието е описано подробно от Шморхи в раздела "ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010"
А ето какво беше гризнал единия "гад" за закуска , преди да налапа куката...

... две скаридки , цели целинички
P.S. Еми това е от мен за 2010 в темата "С ЛОДКА В МОРЕТО" . Зазимявам лодката , а след профилактиката и мотора - апропо - все още ги продавам...

21 чернокопа , едно карагьозче и един зарган ...
мястото на събитието е описано подробно от Шморхи в раздела "ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010"

P.S. Еми това е от мен за 2010 в темата "С ЛОДКА В МОРЕТО" . Зазимявам лодката , а след профилактиката и мотора - апропо - все още ги продавам...

-
- научил се да хвърля
Днес влязохме по обед-разходихме се пред Галата за проверка(няма нищо),от там обратно в залива за 2 часа около 4-5 кг средна кая и един лихнус.Морето беше идеално за последния ни риболов тази година.

Страхотен завършекsalmo написа:А ето и как завърши 2010г. с лодка в морето и при мен...