Cormoran X-DS 4Pi

Модератор: sapuna

jonkobg
новобранец
новобранец

Cormoran X-DS 4Pi

Мнение от jonkobg »

Да се похваля - реших да запълня емоционалната си празнота с тази покупка:
http://masterfishing.bg/index.php?p=s_g ... _subgroup=

Знам, че впрегнах каруцата пред коня, но докато чакам пръчката от същата марка, сърцето ми не издържа и се хвърлих смело. На прима виста макарата е много добра. Дано се докаже и на практика.
Последно промяна от jonkobg на Пет Дек 03, 2010 9:21 am, променено общо 1 път.
jonkobg
новобранец
новобранец

Re: Cormoran X-DS 4P

Мнение от jonkobg »

gogen написа:Ами честито и много риби с нея! :smt023
Благодаря! Дай Боже всекиму (без бракониерите)!

Използвам случая да попитам колегите, които имат тази макара с какви шпули им я продадоха. В сайта на "Майсторски риболов" пише, че макарата има дълбока и плитка шпула, а на мене ми я продадоха с две плитки. Беше последна бройка и ме съмнява, че някой колега преди мене да си е тръгнал с две дълбоки шпули.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Cormoran X-DS 4Pi

Мнение от svilen_sa6kov »

Здрасти и честито за придобивката.Много и все големи рибоци да ти извади.
Макарата ти е по- скъпото братче на ей тия
Изображение
а с такива съм и на мача и на фидера и да ти кажа честно - това е просто уникална за мен макара, която бие доста други,прехвалени и три пъти по-скъпи подобни. Твоята е перфектен избор.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
mikej
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от mikej »

Честито колега

макарата не е никак лоша за парите си :D
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е
Изображение
jonkobg
новобранец
новобранец

Мнение от jonkobg »

Благодаря, колеги!
Макарата вече е окомплектована с едни Maver Stralis Ultra Top 2.10 3-15 g, поне до намирането на по-подходящ партньор и за двата такъма.
Първите впечатления са, че макарата е красива (неслучайно няколко дни стоя в хола :) ), изглежда солидно и общо взето не е пестен матриала. Само не мога да разбера защо при толкова метални части джаджата, която свързва бигела с ротора на макарата и в която е разположена ролката, по която минава влакното, е от пластмаса. (много лаишки се изразих, но се надявам, че ме разбрахте). Съответно сравнително лесно се деформира при натиск и може да доведе до изкривяване на траекторията, по която се навива влакното, при силно съпротивление на уловена риба. Или е конструрирана така нарочно - да служи като амортизатор?
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”