Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И ние се нащукарихме :))
-
- научил се да хвърля
Re: И ние се нащукарихме :))
Ейййй, Едно Голямо БРАВО, нямам думи, излет мечта, както си му е редът,супер, за завиждане си е
! 

Последно промяна от kris-uk на Пет Дек 10, 2010 10:19 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вeрно колега,черната мрена прави чудаmisho_tsakov написа:И боба, и наденицата и бекона...!!! Еееех! За рибите - без думи!!! Евала! Вярно ли ловите щуки на черна мряна? Сериозно питам!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Вие сте направо страшни,свалям ви шапка 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Утрепли сте ги щуките, неам думи, па и трапезата е на ниво... евала отвсякъде !!!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
Nikola Polizovski написа:Друже след тази навалица по хубавите местенцаMalemi написа:Много щука , много нещи бе колега , направо сте ги скъсали ... къде е това място , ако не е таинавече и на жената не откривам къде съм
да не ме предаде по грешка
![]()
Нейде из Гърцко е..
Само така Никола,поздравления за риболова!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
а пук за тези които им е мерак за нащукарване...това е долното течение на струма,като ги има и в всички по-големи притоци там.а иначе мряната, но и кротушката,са абсолютния фаворит!успех на мераклиите.аз лично ще ходя нататък след месец и то ако времето е смислено...и ще разказвам..дано
фен клуб-скобар
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
StoychevV написа:просто супер

Много щуки,много нещо.Много як излет адаш.
п.п Трябва догодина да дойда да си врьтнем един излет,без значение кьде и за какво.Важно е масата да е богата и хубава като вашата.

п.п Трябва догодина да дойда да си врьтнем един излет,без значение кьде и за какво.Важно е масата да е богата и хубава като вашата.

Адаш поздравления за риболова!
Толкова много щуки на едно място не бях виждал

Толкова много щуки на едно място не бях виждал

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вие станахте запазена марка за качествен риболов ми се струва, РЕСПЕКТ, момчета!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Наистина сте се наловили и то на свободен водоем, река, доколкото разбрах.
Направо ми изглежда като репортаж от други географски ширини, а не от Балканите, като имам предвид тотално обезрибените реки и езера в България.
Всеки път като отида в Гърция с ужас установявам, че на 100 км на юг съществува друг свят, където може да се живее по-добре.Риболовът явно не прави изключение.
Възможно е да е така заради по-топлия климат и температура на водата. Възможно е причините да са комплексни, защото и в района на Тракия средногодишната температура е висока, а голяма прилика с Гърция няма.
Лично за мен репортажите на Никола от Гърция ми въздействат двояко, радвам се за отличните им риболовни успехи, подплатени с умения и съвременни такъми, и се подтискам, че в България това никога няма да се случи!
Преди близо 20 години, бях истински стъписан когато видях за пръв път в пристанището на гр.Кавала едни огромни ята с огромни кефали, и примитивните въдици с които местните рибари ги ловяха.Наслука.
Направо ми изглежда като репортаж от други географски ширини, а не от Балканите, като имам предвид тотално обезрибените реки и езера в България.
Всеки път като отида в Гърция с ужас установявам, че на 100 км на юг съществува друг свят, където може да се живее по-добре.Риболовът явно не прави изключение.
Възможно е да е така заради по-топлия климат и температура на водата. Възможно е причините да са комплексни, защото и в района на Тракия средногодишната температура е висока, а голяма прилика с Гърция няма.
Лично за мен репортажите на Никола от Гърция ми въздействат двояко, радвам се за отличните им риболовни успехи, подплатени с умения и съвременни такъми, и се подтискам, че в България това никога няма да се случи!
Преди близо 20 години, бях истински стъписан когато видях за пръв път в пристанището на гр.Кавала едни огромни ята с огромни кефали, и примитивните въдици с които местните рибари ги ловяха.Наслука.
-
- научил се да хвърля
браво
много добра слука

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
По секое време,адашbeis написа:Много щуки,много нещо.Много як излет адаш.![]()
п.п Трябва догодина да дойда да си врьтнем един излет,без значение кьде и за какво.Важно е масата да е богата и хубава като вашата.![]()

Macedonia