Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

А ла "Чурулик".
Модератор: emo vasilev
-
- кандидат преподавател
Re: А ла "Чурулик".
На мен ми се струва , че ще стане потъващ.По снимката ми се струва доста утежнен.А е като сложиш куките
Чакаме резултатите

Чакаме резултатите
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- piars
- научил се да хвърля
В момента няма къде да го пробвам,като го пусна във леген с вода бавно потъва на дъното и стой прав като на първата снимка,за заглушаването на топчетата е вярно и мислех да облепя стените с готварско фолио,при следващия ще прбвам.
Марко кажи какви опасения имаш да знам какво да преправям.
ПП.Воблерът ще се ползва изцяло за тролинг( разбирасе ако го науча да плува
)
Марко кажи какви опасения имаш да знам какво да преправям.
ПП.Воблерът ще се ползва изцяло за тролинг( разбирасе ако го науча да плува

че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
- piars
- научил се да хвърля
Воблерът го копирах от един шад-рап,но ще го пипна малко към опашката.За утежнението не знаех колко му сложа и за това го нахаках целия
и да не го науча да плува ще си го ползвам за ключодържател

че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
метода е интересен, но как да разберем точно колко олово да сложим като не можем да направим водна проба преди залепването
кьоркефали
О знаеш ли колко мои воблерчета при теста са плаващи, а след лакиране потъващи и обратното, има някаква мистика в това .. 

кьоркефали
пфффффф супер браво
И аз мисля да почвам да дялкам след видяното само трябва да приготвя матерялите

И аз мисля да почвам да дялкам след видяното само трябва да приготвя матерялите

-
- разбира нещата
Понеже нямам лексан, гледам някои правят лопатките от пластмаса(калъф за диск) или стъклотестолит... Обаче с какво да изрежа лопатката

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
ножицаShankulov написа:Понеже нямам лексан, гледам някои правят лопатките от пластмаса(калъф за диск) или стъклотестолит... Обаче с какво да изрежа лопатката![]()
![]()

кьоркефали
-
- новобранец
С конец сърашки
-
- вече хвърля и на тежко
По Хоби магазините няма ли машинки за рязане с гореща жица? Електрически са. Може и индуктивен поялник с телена човка да стане, пробвай?Shankulov написа:Понеже нямам лексан, гледам някои правят лопатките от пластмаса(калъф за диск) или стъклотестолит... Обаче с какво да изрежа лопатката![]()
![]()
Здравейте колеги. С голям интерес прочетох всичко написано в темата и понеже уважавам принципа НАПРАВИ СИ САМ, реших да пробвам. Видях че трудно се намира този дураформ, та се разгледах из къщи какво може да се ползва за направа на воблер. В килера намерих някакви стари лайсни, който са от пореста пластмаса. Оказаха се много подходящи и набързо издялах едно пробно воблерче (първото самоделно), така че който желае да си потърси нещо подобно и да пробва.
PS: Съжавявам, но нещо с качването на снимките не се получи, за да видите изходния материал и резултата от почти час работа
PS: Съжавявам, но нещо с качването на снимките не се получи, за да видите изходния материал и резултата от почти час работа
Здравейте и аз се бушонирах по самоделките само някой да каже от каде да си намеря дураформ и ги почвам
Отиваш в някоя фирма за рекламни табели и питаш за отпадъчните материали.
От къде си ? Ще ти дам материал, но доставката
я измисли ти
Успех
От къде си ? Ще ти дам материал, но доставката

Успех
Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
Благодаря за предложението колега от Пловдив съм ще се поразтърся и ако не намеря ще ти пиша лс аз ще си платя каквото трябва
-
- ще става разбирач
Абе колеги, и дураформ и лексан си намерих... изобщо всичко което трябва ама с какво се реже тоя пустия дураформ че ми се чупят ръцете докато го изрежа... и после дялкането е къде къде по трудно от ако е дървен воблера ... нз защо имам амтериали пробвах и пак с дърво мие по лесно
или от къде мога да си взема нещо остро ... смисъл по остро от чисто ново макетно ножче че и те не режат достатъчно...