А ла "Чурулик".

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: А ла "Чурулик".

Мнение от ivo75 »

На мен ми се струва , че ще стане потъващ.По снимката ми се струва доста утежнен.А е като сложиш куките :wink:

Чакаме резултатите
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
piars
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piars »

В момента няма къде да го пробвам,като го пусна във леген с вода бавно потъва на дъното и стой прав като на първата снимка,за заглушаването на топчетата е вярно и мислех да облепя стените с готварско фолио,при следващия ще прбвам.
Марко кажи какви опасения имаш да знам какво да преправям.
ПП.Воблерът ще се ползва изцяло за тролинг( разбирасе ако го науча да плува :lol: :lol: :lol: )
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Аватар
piars
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piars »

Воблерът го копирах от един шад-рап,но ще го пипна малко към опашката.За утежнението не знаех колко му сложа и за това го нахаках целия :oops: и да не го науча да плува ще си го ползвам за ключодържател :D :drinkers:
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

метода е интересен, но как да разберем точно колко олово да сложим като не можем да направим водна проба преди залепването
кьоркефали
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

О знаеш ли колко мои воблерчета при теста са плаващи, а след лакиране потъващи и обратното, има някаква мистика в това .. :)
кьоркефали
MiRo1992
новобранец
новобранец

Мнение от MiRo1992 »

пфффффф супер браво
И аз мисля да почвам да дялкам след видяното само трябва да приготвя матерялите :) :wink:
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Понеже нямам лексан, гледам някои правят лопатките от пластмаса(калъф за диск) или стъклотестолит... Обаче с какво да изрежа лопатката :?: :?: :?:
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

Shankulov написа:Понеже нямам лексан, гледам някои правят лопатките от пластмаса(калъф за диск) или стъклотестолит... Обаче с какво да изрежа лопатката :?: :?: :?:
ножица :roll:
кьоркефали
xristo topa
новобранец
новобранец

Мнение от xristo topa »

С конец сърашки
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

Shankulov написа:Понеже нямам лексан, гледам някои правят лопатките от пластмаса(калъф за диск) или стъклотестолит... Обаче с какво да изрежа лопатката :?: :?: :?:
По Хоби магазините няма ли машинки за рязане с гореща жица? Електрически са. Може и индуктивен поялник с телена човка да стане, пробвай?
darkz
новобранец
новобранец

Мнение от darkz »

Здравейте колеги. С голям интерес прочетох всичко написано в темата и понеже уважавам принципа НАПРАВИ СИ САМ, реших да пробвам. Видях че трудно се намира този дураформ, та се разгледах из къщи какво може да се ползва за направа на воблер. В килера намерих някакви стари лайсни, който са от пореста пластмаса. Оказаха се много подходящи и набързо издялах едно пробно воблерче (първото самоделно), така че който желае да си потърси нещо подобно и да пробва.

PS: Съжавявам, но нещо с качването на снимките не се получи, за да видите изходния материал и резултата от почти час работа
anatom
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от anatom »

Здравейте и аз се бушонирах по самоделките само някой да каже от каде да си намеря дураформ и ги почвам
Бай_Мецан
новобранец
новобранец

Мнение от Бай_Мецан »

Отиваш в някоя фирма за рекламни табели и питаш за отпадъчните материали.
От къде си ? Ще ти дам материал, но доставката :? я измисли ти :wink:
Успех
Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
anatom
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от anatom »

Благодаря за предложението колега от Пловдив съм ще се поразтърся и ако не намеря ще ти пиша лс аз ще си платя каквото трябва
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

Абе колеги, и дураформ и лексан си намерих... изобщо всичко което трябва ама с какво се реже тоя пустия дураформ че ми се чупят ръцете докато го изрежа... и после дялкането е къде къде по трудно от ако е дървен воблера ... нз защо имам амтериали пробвах и пак с дърво мие по лесно :D или от къде мога да си взема нещо остро ... смисъл по остро от чисто ново макетно ножче че и те не режат достатъчно...
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”