fish mania 75 ?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: fish mania 75 ?

Мнение от ExTaZzY »

Лично се познавам с производителя да не кажа че сме и добри познати,ползвам много то захранките му и зърнените,добавям ги към други захранки и чисто понякога досега без риба несъм се прибрал.Изключително съм доволен от бавно разтворимите пелети ползвам ги за стръв и работят чудесно.Всичките видове реки съм ги тествал на Марица досега валат не съм се пребирал и смея да твърдя,че къквото пише на пакета това събира.Давам пример с една рецепта която хваща много добре кефал и мряна.1 пакет река+сирене един пакет река специал половин 3 шепи червена троха и половин пакет глина и става много ефикасна манджа за кефал и мряна.Друго което ми е давало силен ефект на шаран е : 1 Пакет шаран скопекс;пакет река специал;3-4 шепи жълта троха 1 ароматизатор скопекс + половин пакет царевица+коноп. Ако има шаро в водоема не издържа на изкушението.
Каракудата много добре ми е събирала каракуда на много водоеми това лято и то само подбрани екземпляри(добре се спогажда с половин пакет кюспе на 1 пакет храна ) Специвичния мириз на подправки събира не само таранките ми и шарани ако добавите 1 консерва царевица към сместа.
Когато съм ловил на дъно съм ползвал от зърнените подхранки,но там иска малко по-специално внимание защото слагат консервант в пакета да може да е по-трайна царевицата и иска да се преплакне малко с вода от водоема и тогава да се ползват.
На топчета не съм ловил,но по наблюдения смея да твърдя,че имат резултат.
В момента разработват нова пудра която има за цел да премахне използването на диповете и смея да твърдя,че от дадените ми проби останах изключително изненадан,ползвах ги в плувкарски и фидеристки изпълнения,но ефекта беше поне с 20% по-висок от класическия дип.На пазара има вече Бета варианти на пудрите и се продават успешно доколто знам и работят.Спестяват време на риболовеца както и неприятно мацане с дипове.Схемата там е мокриш с обикновенна вода топчето/царевицата и топиш в пудрата и следва замятане (пудрата е направена с две цели да увеличи диаметъра на стръвтта а може и да не се увеличава и да задържи аромата върху стрвтта повече време с цел избягване на постоянното пляскане на водоеми с плашливи риби )Общо взето мога да пиша много по-повод тяхните продукти,но ще заприлича на реклама които иска може да иди и да си вземе/поръча нещо тяхно и да опита от опит глава не боли :wink:
http://fishmania75.com/%D1%80%D0%B0%D0% ... B0/g/1/13/
Ето как изглеждат топчетата след дипване в пудрта
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Малко прясно инфо за захранките,след като производителя прочете темата и се консултира с мен за сондиране на мнения извън форумите,направи грандиозна реформа на захранката,която след няколко теста и сумати главоблъсканици в разгадаването на точните пропорции за отделните компоненти,успя да направи малка дупка в всеобщото мнение и голям пробив на българския пазар,като подбра точните компоненти и прекара 3 вида подхранки през термична обработка и ми даде известно количество от тях за тестове смея да твърдя,че направи добро попъдения този път! За сега това е в демо версия,но предстои да прекара всички видове и модели от неговите продукти,и за моя радост ефекта е с около 60% по-добър от преди(тестовете са правени на различни водоеми с различни типове дълбочина,релеф и твърдост на дъното както и обитатели.) Все още на пазара няма от пеканите подхранки но се е заел доста сериозно да зареди всички които продават захранките му с новите.За сега толкова очквайте още по-прясно инфо тези дни след като постна и снимки с разликата мезду старата и новата подхранка.
От мен толкова,ако имате запитвания питайте ;)
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

:rolleyes: :lol: :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
LukaBrazi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LukaBrazi »

Ползвал съм червената троха и смея да твърдя че работи
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Как се определя по-добрия ефект в проценти :lol: ?
Абе друго си е като раздават ярма преминала термична обработка
Венелин го е казал най-точно.
Венелин Радушев написа::rolleyes: :lol: :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

Един колега веднъж ми даде да добавя Река Специал - имаше 3 вида трохи в нея :wink:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Не ми харесват захранките на тази фирма,не съм доволен и от " трохите "им,спрял съм да купувам продуктите с тази марка още от преди 4-5 месеца.
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

Мнение от EmilAlexov »

INCUBUS написа:Не ми харесват захранките на тази фирма,не съм доволен и от " трохите "им,спрял съм да купувам продуктите с тази марка още от преди 4-5 месеца.

А причините ще споделиш ли колега.
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Колегата пита конкретно за про-топчета, а аз съм чувал че хващат риби. Пък доколкото съм запознат с тези топчета- има отбори които играят и по състизания с тях:roll:
Аватар
EmilAlexov
новобранец
новобранец

Мнение от EmilAlexov »

И аз съм чувал такива неща ама не съм ги пробвал още :wink:
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.p ... ia&start=0
Ей тук колегите от Карпа доста обстойно са ги обсъдили тея топчета.
Аватар
tomata82
новобранец
новобранец

Мнение от tomata82 »

ниякои намери ли им склада в варна щото аз не можах
В чакането му е майката!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

ribolovcho написа:същите амури се ловят и на царевица
А ако царевицата е ароматизирана с Фиш Мания Карамел течен още повече!Лично аз съм много доволен! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
SaSho-Sensas
фен клуб-скобар

Мнение от SaSho-Sensas »

Ползвам захранката от близа 2 години а именно от когато започнах да ловя с щека и мач.Доволен съм силно казано но като за 2 лева пакета върши работа.Значи тъй като аз доста често експерименти със захранките и стръвта това лято ще наблегна повече на по скъпите да видя ще има ли разлика за определени водоеми на който съм ловил със fish mania 75.Също тека захранката на фиш мания е перфектна основа на други захранки.
SENSAS TEAM-the best fishing team
Аватар
Ribarq.s.m.
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Ribarq.s.m. »

На мене захранките им ми носят сяка година по 2-3 шаранчета на излет :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”