Готов технопланктон

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Готов технопланктон

Мнение от David Kamenov »

Значи колеги направих си сам така известния на малцина рибари техноплактон и сега съм решил да ви покажа как става надявам се да е полезно на всички които обичат рибата толстолоб.Първо ще опиша как се прави и след това ще се опитам да кача снимките.Значи първо си избираш форма но да не е много дебела пълниш я със захранка каквато си искаш.После сплескваш от двете страни във формата захранката и пъхаш във микровълнова за 1минута.Трябва да стане много ама много жилаво.И не го оставяите във плик а малко навън докато истине след това може да приберете във фризера ако остане част от технопланктона.И ви препоръчвам правете го пресен защото ароматите се запазват и привличат повече риба.Снимките не мога да ги кача ако може някои да ми каже как става ще съм благодарен.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
fossa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Готов технопланктон

Мнение от fossa »

Колега,влез във форума, намери ФОТОГРАФИЯ и чети,чети....
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

fossa написа:Колега,влез във форума, намери ФОТОГРАФИЯ и чети,чети....
Колега благодаря ти !
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

http://forum.nariba.com/gallery/album.php?album_id=302 Ето ви и снимките в галерияте ми.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Този Т.планктон, освен на фурна, става и на котлон!(четох го в друг сайт).
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Може но във микровълновата става по жилав.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Защо му казвате планктон на това чудо, като е захранка на фурна?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

chirusa_bg написа:Защо му казвате планктон на това чудо, като е захранка на фурна?
Еми защото така го наричат някои колеги и за това си направих експеримент дали ще стане.Ако някой иска да му направя носи ми захранка и за 2 часа ще му направя колкото иска става много бързо.Сигурно ще стане и със кайма да правиш киофтета на микровълнова :D
vidrin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vidrin »

здравейте на мене ми е чудно как това ще направи така нареченият "облак" който превлича
Рибар измъква голяма щука от реката.
- Горката риба! - въздъхва минаваща жена.
- Сеньора, ако тя не си отваряше устата, това изобщо нямаше да й се случи!

Изображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

vidrin написа:здравейте на мене ми е чудно как това ще направи така нареченият "облак" който превлича
Това се използва за толстолоб и когато водата го размие започва да образува облак но целта е да се задаржи на куката.И затова се пече в микровълнова фурна за да стане жилаво.
vidrin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vidrin »

David Kamenov написа:
vidrin написа:здравейте на мене ми е чудно как това ще направи така нареченият "облак" който превлича
Това се използва за толстолоб и когато водата го размие започва да образува облак но целта е да се задаржи на куката.И затова се пече в микровълнова фурна за да стане жилаво.
мерси за отговора :drinkers: ама ми се върти в главата че по лесно е да направиш топки и с китаиските кошнишнички за толуп ... наздраве от мене :drinkers:
Рибар измъква голяма щука от реката.
- Горката риба! - въздъхва минаваща жена.
- Сеньора, ако тя не си отваряше устата, това изобщо нямаше да й се случи!

Изображение
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Пичове не виждам каква работа би свършила тази ярма :lol: :lol: :lol: а за облък забрави!!!В момента в който,водата проникне в това нещо и се е разпаднало на секундата,а и облък става с много ситно смляна захранка а с тези зърна заревица и тем подобните глупости вътре просто забрави!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

[quote="ivcho79"]Пичове не виждам каква работа би свършила тази ярма :lol: :lol: :lol: а за облък забрави!!!В момента в който,водата проникне в това нещо и се е разпаднало на секундата,а и облък става с много ситно смляна захранка а с тези зърна заревица и тем подобните глупости вътре просто забрави!!![/quote/Колега като не знаеш от какво е направена не говори !А това не е ярма ама както си знаеш.
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nabeden ribar »

David Kamenov написа:Значи колеги направих си сам така известния на малцина рибари техноплактон и сега съм решил да ви покажа как става надявам се да е полезно на всички които обичат рибата толстолоб.Първо ще опиша как се прави и след това ще се опитам да кача снимките.Значи първо си избираш форма но да не е много дебела пълниш я със захранка каквато си искаш.После сплескваш от двете страни във формата захранката и пъхаш във микровълнова за 1минута.Трябва да стане много ама много жилаво.И не го оставяите във плик а малко навън докато истине след това може да приберете във фризера ако остане част от технопланктона.И ви препоръчвам правете го пресен защото ароматите се запазват и привличат повече риба.Снимките не мога да ги кача ако може някои да ми каже как става ще съм благодарен.
Пич, вода слагаш ли?
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

nabeden ribar написа:
David Kamenov написа:Значи колеги направих си сам така известния на малцина рибари техноплактон и сега съм решил да ви покажа как става надявам се да е полезно на всички които обичат рибата толстолоб.Първо ще опиша как се прави и след това ще се опитам да кача снимките.Значи първо си избираш форма но да не е много дебела пълниш я със захранка каквато си искаш.После сплескваш от двете страни във формата захранката и пъхаш във микровълнова за 1минута.Трябва да стане много ама много жилаво.И не го оставяите във плик а малко навън докато истине след това може да приберете във фризера ако остане част от технопланктона.И ви препоръчвам правете го пресен защото ароматите се запазват и привличат повече риба.Снимките не мога да ги кача ако може някои да ми каже как става ще съм благодарен.
Пич, вода слагаш ли?
Да колкото да се овлажни равномерно захранката.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”