Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Готов технопланктон
Модератор: emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Готов технопланктон
Значи колеги направих си сам така известния на малцина рибари техноплактон и сега съм решил да ви покажа как става надявам се да е полезно на всички които обичат рибата толстолоб.Първо ще опиша как се прави и след това ще се опитам да кача снимките.Значи първо си избираш форма но да не е много дебела пълниш я със захранка каквато си искаш.После сплескваш от двете страни във формата захранката и пъхаш във микровълнова за 1минута.Трябва да стане много ама много жилаво.И не го оставяите във плик а малко навън докато истине след това може да приберете във фризера ако остане част от технопланктона.И ви препоръчвам правете го пресен защото ароматите се запазват и привличат повече риба.Снимките не мога да ги кача ако може някои да ми каже как става ще съм благодарен.
Риболова е хоби.Наслука 

- fossa
- научил се да хвърля
Re: Готов технопланктон
Колега,влез във форума, намери ФОТОГРАФИЯ и чети,чети....
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега благодаря ти !fossa написа:Колега,влез във форума, намери ФОТОГРАФИЯ и чети,чети....
Риболова е хоби.Наслука 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/gallery/album.php?album_id=302 Ето ви и снимките в галерияте ми.
Риболова е хоби.Наслука 

- kodek
- ще става разбирач
Този Т.планктон, освен на фурна, става и на котлон!(четох го в друг сайт).
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Защо му казвате планктон на това чудо, като е захранка на фурна?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Еми защото така го наричат някои колеги и за това си направих експеримент дали ще стане.Ако някой иска да му направя носи ми захранка и за 2 часа ще му направя колкото иска става много бързо.Сигурно ще стане и със кайма да правиш киофтета на микровълноваchirusa_bg написа:Защо му казвате планктон на това чудо, като е захранка на фурна?

Риболова е хоби.Наслука 

здравейте на мене ми е чудно как това ще направи така нареченият "облак" който превлича
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Това се използва за толстолоб и когато водата го размие започва да образува облак но целта е да се задаржи на куката.И затова се пече в микровълнова фурна за да стане жилаво.vidrin написа:здравейте на мене ми е чудно как това ще направи така нареченият "облак" който превлича
Риболова е хоби.Наслука 

мерси за отговораDavid Kamenov написа:Това се използва за толстолоб и когато водата го размие започва да образува облак но целта е да се задаржи на куката.И затова се пече в микровълнова фурна за да стане жилаво.vidrin написа:здравейте на мене ми е чудно как това ще направи така нареченият "облак" който превлича

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пичове не виждам каква работа би свършила тази ярма
а за облък забрави!!!В момента в който,водата проникне в това нещо и се е разпаднало на секундата,а и облък става с много ситно смляна захранка а с тези зърна заревица и тем подобните глупости вътре просто забрави!!!

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
[quote="ivcho79"]Пичове не виждам каква работа би свършила тази ярма
а за облък забрави!!!В момента в който,водата проникне в това нещо и се е разпаднало на секундата,а и облък става с много ситно смляна захранка а с тези зърна заревица и тем подобните глупости вътре просто забрави!!

Риболова е хоби.Наслука 

-
- вече хвърля и на тежко
Пич, вода слагаш ли?David Kamenov написа:Значи колеги направих си сам така известния на малцина рибари техноплактон и сега съм решил да ви покажа как става надявам се да е полезно на всички които обичат рибата толстолоб.Първо ще опиша как се прави и след това ще се опитам да кача снимките.Значи първо си избираш форма но да не е много дебела пълниш я със захранка каквато си искаш.После сплескваш от двете страни във формата захранката и пъхаш във микровълнова за 1минута.Трябва да стане много ама много жилаво.И не го оставяите във плик а малко навън докато истине след това може да приберете във фризера ако остане част от технопланктона.И ви препоръчвам правете го пресен защото ароматите се запазват и привличат повече риба.Снимките не мога да ги кача ако може някои да ми каже как става ще съм благодарен.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Да колкото да се овлажни равномерно захранката.nabeden ribar написа:Пич, вода слагаш ли?David Kamenov написа:Значи колеги направих си сам така известния на малцина рибари техноплактон и сега съм решил да ви покажа как става надявам се да е полезно на всички които обичат рибата толстолоб.Първо ще опиша как се прави и след това ще се опитам да кача снимките.Значи първо си избираш форма но да не е много дебела пълниш я със захранка каквато си искаш.После сплескваш от двете страни във формата захранката и пъхаш във микровълнова за 1минута.Трябва да стане много ама много жилаво.И не го оставяите във плик а малко навън докато истине след това може да приберете във фризера ако остане част от технопланктона.И ви препоръчвам правете го пресен защото ароматите се запазват и привличат повече риба.Снимките не мога да ги кача ако може някои да ми каже как става ще съм благодарен.
Риболова е хоби.Наслука