Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

"Нема такава държава"
Модератор: dantho.mihov
"Нема такава държава"
Колеги,от както чух за пръв път тази песен си зададох въпроса,какво трябва да направя,аз или който и да е от простолюдието,разберете ме на 16 години съм,всеки казва учи език,за да можеш да работиш другаде,но НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ ДРУГАДЕ ,искам да си живея и работя в България и искам да знам какво трябва да направя щото в песента нали се пее "Спите ли" ,искам да не "Спя" а да правя каквото трябва.Ето чуйте и песента (тези който не са я слушали)
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/spo0xX2oyU0?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/spo0xX2oyU0?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/spo0xX2oyU0?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/spo0xX2oyU0?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

- jovani
- научил се да хвърля
Re: "Нема такава държава"
Все пак си на 16г. Когато станеш на 25 години, /да си жив и здрав/ ще мислиш по друг начин. Не искам да се натрапвам с мнението си , но сега не трябва да СПИШ, а да учиш и то много. За чуждите езици-задължително. Желая ти успехи във всичко и риболова също.
- Vlado_852
- разбира нещата
Не бързай да се шашкаш от такива "песни" и то от кого?!? Всички знаем за "обичта" между тоя изперкалия Славчо и Бат Бойко, така че мотивите за песента са от ясни по - ясни..... 

-
- ще става разбирач
или учиш или ставаш престъпник-ти избираш съдбата си
заимало са е едно немане
Какво разбираш под престъпник,ако под думата престъпник разбираш ,всеки който престъпва закона,значи в България няма хора който са учили и всички са престъпници.

-
- кандидат преподавател
В България истинските престъпници са малко-повечето българи са некомпетентни ,но иначе всезнаещи властолюбиви мадърфъкърчета-като Слави Тр. и Б.Б.Б.,но малко от тях имат сгодата да ползват медийни изяви.Друга голяма част от българската нация,даже и 16 годишните,са мързеливци,далавераджии на дребно и продажници по душа и манталитет.Общо взето всичките сме лентяи и използвачи.Не сме единствените-за това текста на оная песен не е верен.Има много такива държави-даже повечето са такива,че и по-долни от България.Ама имат положителен имидж.И нямат родени там копелета,които да ги оплюват с песни заради политически интереси.
INCUBUS написа:В България истинските престъпници са малко-повечето българи са некомпетентни ,но иначе всезнаещи властолюбиви мадърфъкърчета-като Слави Тр. и Б.Б.Б.,но малко от тях имат сгодата да ползват медийни изяви.Друга голяма част от българската нация,даже и 16 годишните,са мързеливци,далавераджии на дребно и продажници по душа и манталитет.Общо взето всичките сме лентяи и използвачи.Не сме единствените-за това текста на оная песен не е верен.Има много такива държави-даже повечето са такива,че и по-долни от България.Ама имат положителен имидж.И нямат родени там копелета,които да ги оплюват с песни заради политически интереси.
100% съм съгласен !!!
Аз за пример давам Гърците, нема по-мързелива нация от тях !!!
- krokibg
- учете се от него
+ 1LBoy написа:INCUBUS написа:В България истинските престъпници са малко-повечето българи са некомпетентни ,но иначе всезнаещи властолюбиви мадърфъкърчета-като Слави Тр. и Б.Б.Б.,но малко от тях имат сгодата да ползват медийни изяви.Друга голяма част от българската нация,даже и 16 годишните,са мързеливци,далавераджии на дребно и продажници по душа и манталитет.Общо взето всичките сме лентяи и използвачи.Не сме единствените-за това текста на оная песен не е верен.Има много такива държави-даже повечето са такива,че и по-долни от България.Ама имат положителен имидж.И нямат родени там копелета,които да ги оплюват с песни заради политически интереси.
100% съм съгласен !!!
Аз за пример давам Гърците, нема по-мързелива нация от тях !!!
И не само мързеливи а и най-великите на света

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
fn1p написа:Колеги,от както чух за пръв път тази песен си зададох въпроса,какво трябва да направя,аз или който и да е от простолюдието,разберете ме на 16 години съм,всеки казва учи език,за да можеш да работиш другаде,но НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ ДРУГАДЕ ,искам да си живея и работя в България и искам да знам какво трябва да направя щото в песента нали се пее "Спите ли" ,искам да не "Спя" а да правя каквото трябва.
Млади ми колега.Има да видиш много неща още, вероятно ще си мениш възгледите неведнъж. Мога да ти дам домашна за тонус. Вярваш ли че в момента си способен да оценяш обстановката около себе си адекватно.Мислиш ли че ти е рано още.Ако си на мнение че си подранил чети надолу. 1.Запиши си някъде сегашното ти мнение по наболелите въпроси и го прочети пак след 20 години. 2.Кой е твоят път. накъде смяташ да отиваш.Искаш ли да си герои като Слави ,Бойко , Цецо, или да си самодоволен жител на БГ-материално и семейно задоволен, да си ;патрон; , или известен, или добър ,платен работник, можеби адвокат ,инженер, или средно статистически образован човек от средната класа.Да , може да се постигне, но дали ще ти е достатъчно......? 3.Има и друг път, друга истина , болезнена ....Няма да ти даде нищо, почти, полезно в тоя световен филм,НО ....., с теб ше е ;силата; до край.Може да пробваш да вземеш познание,не само образование.Да пробваш да осмисляш подредбата около нас, да добиеш сила и..., смирение ! Това е път на страдание и мъка до гроб, но е един такъв особен и красив, такъв дето го изминават ;избраните;.. Пробвай и ще сажелаваш, но не дълго....
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Убийците се смеят,
Весело живеят,
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
jovani написа:Все пак си на 16г. Когато станеш на 25 години, /да си жив и здрав/ ще мислиш по друг начин. Не искам да се натрапвам с мнението си , но сега не трябва да СПИШ, а да учиш и то много. За чуждите езици-задължително. Желая ти успехи във всичко и риболова също.
За чуждите - задължително, ами за родния?

Колегата fn1p за съжаление няма пост без грешка - къде лексика, къде граматика...

Втори сме по неграмотност в Европа! Бас държа обаче, че т'ва е дисциплина, в която скоро ще вземем приза!

Наистина "Нема такава държава" - гола во'да и шперплат!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
Както казах ,млад си още, юноша, точно сега ти е времето да се поразмислиш.
Тревожите въпроса за бъдещето на твоята родина, не се кахъри ,веднага ти отговарям,няма да е „светло„
.
Ако наистина искаш да получиш отговори и решения на твоите тревоги , наистина учи проклетите чужди езици та да можеш да имаш достъп и до малко по различни книжки ,с помоща на тати може да ти подари например от тук
http://www.mcgraw-hill.co.uk/
Аз , като за твоята възраст мога да ти предложа това, като начало
http://www.mcgraw-hill.co.uk/cgi-bin/se ... ubmit.y=15
третата можеби от горе на долу.Не се стрескай , не е нужно да разбираш всичко ,важното е да ти е интересно разглеждането на отделните проблеми.Ако нямаш достатъчно подготовка по математика, можеби ти трябва помощ , да пробваш да учиш така, че да е забавно и да е удоволствие.
Ученето, четенето може да е и забавно,като дане повярваш
Ако ти трйабва помощ, мога да съм полезен, може дори да ти сканирам част от някоя книжка
След туй ти трябват познания в областа на историята и географията, от там малко психология, социология ,може би, всичко може да получиш сбито от хора които могат да ти го дадът, дано да имате подобни познати.Като минат годините и ти ще стигнеш до отговора на въпроса за „РОДИНАТА„
п.п Мисля , че е отговорност на всеки способен да помогне на хора с „глад„ за познание така както може.Напълно безвъзмездно ,като кръводаряването
Дали нашето момче има способност и желание, незнам............?
Тревожите въпроса за бъдещето на твоята родина, не се кахъри ,веднага ти отговарям,няма да е „светло„

Ако наистина искаш да получиш отговори и решения на твоите тревоги , наистина учи проклетите чужди езици та да можеш да имаш достъп и до малко по различни книжки ,с помоща на тати може да ти подари например от тук
http://www.mcgraw-hill.co.uk/
Аз , като за твоята възраст мога да ти предложа това, като начало
http://www.mcgraw-hill.co.uk/cgi-bin/se ... ubmit.y=15
третата можеби от горе на долу.Не се стрескай , не е нужно да разбираш всичко ,важното е да ти е интересно разглеждането на отделните проблеми.Ако нямаш достатъчно подготовка по математика, можеби ти трябва помощ , да пробваш да учиш така, че да е забавно и да е удоволствие.
Ученето, четенето може да е и забавно,като дане повярваш

Ако ти трйабва помощ, мога да съм полезен, може дори да ти сканирам част от някоя книжка

След туй ти трябват познания в областа на историята и географията, от там малко психология, социология ,може би, всичко може да получиш сбито от хора които могат да ти го дадът, дано да имате подобни познати.Като минат годините и ти ще стигнеш до отговора на въпроса за „РОДИНАТА„

п.п Мисля , че е отговорност на всеки способен да помогне на хора с „глад„ за познание така както може.Напълно безвъзмездно ,като кръводаряването

Дали нашето момче има способност и желание, незнам............?
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
Убийците се смеят,
Весело живеят,
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ъхъм...като за начало може да почне да оцветява картинките в книжките...elinpelin1 написа:...Не се стрескай , не е нужно да разбираш всичко ,...да пробваш да учиш така, че да е забавно и да е удоволствие.
Ученето, четенето може да е и забавно,...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Румбата
- разбира нещата

И ние така , и родителите ни и нашите дядовци , затова ни има нас ! Разбирайте го както искате !НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ ДРУГАДЕ ,искам да си живея и работя в България
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Оцветяването е добра идея, младия въдичар трябва да има очи за красивото
Когато стане вездесъщ в комбинирането на цветовете и изборът на нюанси младежът може да премине към четене на стихове и рисуване с молив в празните полета около текста.

Когато стане вездесъщ в комбинирането на цветовете и изборът на нюанси младежът може да премине към четене на стихове и рисуване с молив в празните полета около текста.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.