СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Модератор: sapuna

riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

КАМБАТА,за сведение в Обзорската река има само дребосък,щука няма. Епизодично влизат илария и кефал от морето,когато реката не е затлачена,но това се случва много рядко-няколко пъти годишно.Същото важи и за Иракли.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

миналата неделя бях на хаджииска-пълно капо,но какви люспи намерих на брега(от шаран).това беше на 01.04.2007г.ама е самата истина!
Miron
новобранец
новобранец

Мнение от Miron »

pluv4o написа:миналата неделя бях на хаджииска-пълно капо,но какви люспи намерих на брега(от шаран).това беше на 01.04.2007г.ама е самата истина!
Миналото лято на реката лових килограмови КАРАКУДИ и то много !!!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Тези люспи ги видях още когато беше судено,няма начин по него време да удари там шарко.Някой хора им прави кефа да заблуждават хората.Преди 15 дена искараха около кило шаранче,но за по голям не съм чувал тази година. :roll:
zaiobe
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от zaiobe »

tazi reka deto minava prez selo tunkovo i se vliva v moreto minalata godina imax 6tuki tam ama bqx na streaxotno mqso s ba6tata 1kilo 2 kila :D :D :D
loviq samo 6tuki koito ima interes kam tezi zubli da pi6e mnoo sam zariben
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

snegk написа:Тези люспи ги видях още когато беше судено,няма начин по него време да удари там шарко.Някой хора им прави кефа да заблуждават хората.Преди 15 дена искараха около кило шаранче,но за по голям не съм чувал тази година. :roll:
Тези люспи според моя окомер бяха на около 3 кг.(навярно)шаранн.А и един приятел,който често ходи до Сл.Бряг по работа ми разправя,че е видял местни и работници от комплекса да вадят 2-3кг.шарани(затова и се засилих натам чак от Варна) :wink:
biboin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от biboin »

абе миналата година нистина имаше доста щтука там един приятел рзправяше че удряла като попче ама аз лично не сам присаствал а за шарани по 2-3 кг малкко смънително поне за мен за таранки по сам сагласен да се скубят там но това сие само мое мнение не изкам да ви заблуждавам
zaiobe
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от zaiobe »

bqx vidql edin 4ujdenec da lovi tam karakudi i 4ervenoperki za sharan ne sam 4uval tam
loviq samo 6tuki koito ima interes kam tezi zubli da pi6e mnoo sam zariben
snegk

Мнение от snegk »

В Слънчев бряг има големи шарани колкото си представите.Шаран има от както съществува реката,понеже има много тръстика и много мизерии от хотелите и затова големите не кълвът.Те имат храна в изобилие.Един готвч на пържени малки обли картофи искара миналото лято 4 шарана около 3 кила.Иначе с харпун са вадели 18кг.Затова,че след забраната ако има някой път на там да пробва.А щуките е хубаво да ги оставим 2-3години да се развъдят понеже ромите ги извадиха с мрежите.Успех :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”