Въпрос за влагоабсорбатор!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Въпрос за влагоабсорбатор!

Мнение от Andrey_76 »

Не е много рибарска тема но имам голям проблем с влагата в къщи. Въпроса ми е за тези влагоуловители на ток. Някой ползва ли и вършат ли работа.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Въпрос за влагоабсорбатор!

Мнение от GODzillata »

Я да ползвам темата и аз да питам нещо. :D

Имам проблем със сухия въздух.....климатиците и радиатора доста го изсушават, та поне за детската се чудя дали да не взема един овлажнител на въздуха, та някой има ли такъв и к'ви са отзивите? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

Andrey_76 написа:Не е много рибарска тема но имам голям проблем с влагата в къщи. Въпроса ми е за тези влагоуловители на ток. Някой ползва ли и вършат ли работа.

значи аз си ползвам влаго абсорбателя на церезит и съм много доволен,а я да те питам санирал ли си си жилището ??
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

aaa11 написа:
Andrey_76 написа:Не е много рибарска тема но имам голям проблем с влагата в къщи. Въпроса ми е за тези влагоуловители на ток. Някой ползва ли и вършат ли работа.

значи аз си ползвам влаго абсорбателя на церезит и съм много доволен,а я да те питам санирал ли си си жилището ??
Да изолация дограма и преди и сега влагата си остава. Замислил съм се за нещо на ток ама незнам дали няма да си дам парите само.
нещо от рода: http://www.klimafrost.com/index.php?opt ... &Itemid=66
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

живея на места където влагата в въздуха е много голяма. тази деюмидифаери вършат работа - требва да подбереш големината според кубатурата на стаята. например при мен в спалнята за 24ч искарва около 3л вода :shock: - преставяш ли си каква е влага. по доброто решение е цялостно на къщата с централен влагооделител - но е скъпа система
aressv
новобранец
новобранец

Мнение от aressv »

Колега въобще не се чуди ами си купи електрически влагоуловител. докато не си взех такъв нещата с влагата не се оправиха. Първо си взех Церезит- да не се излъжеш да си купиш- това става само да си го сложиш в гардероба. А като видиш, че електрическия ти събира за 10ч. - 2литра вода - ще разбереш за какво става въпрос. При мен спряха да мухлясват стените и въобще всичко в стаята.
Аватар
РибаР
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РибаР »

aressv написа:Колега въобще не се чуди ами си купи електрически влагоуловител. докато не си взех такъв нещата с влагата не се оправиха. Първо си взех Церезит- да не се излъжеш да си купиш- това става само да си го сложиш в гардероба. А като видиш, че електрическия ти събира за 10ч. - 2литра вода - ще разбереш за какво става въпрос. При мен спряха да мухлясват стените и въобще всичко в стаята.
Напълно подкрепям колегата!
Аз съм от Морски град и когато си купих електрически влагоуловител разбрах че Церазит е ПРАХОУЛОВИТЕЛ :lol: . Събира прах два месеца в ъгала на стаята , а когато включих електрическия за една вечер събра 3л и така работи една седмица докато се нормализира влажността на въздуха на 60% което е нормалното.
Аватар
pepi71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepi71 »

Купувай колега,купувай електрически това е единственото решение :wink:
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Благодаря колеги! Кажете и някой модел.
Аз съм се спрял на това: http://www.delonghi.com/uk_en/products/des-12/ или това: http://www.dehumidifiers-online.co.uk/e ... fiers.html
Ако имате мнение за един от двата ще се радвам да го чуя. Знам че EBAC правят само влагоабсорбатори което клони в тяхна полза но кажете и вие.
l14o
новобранец
новобранец

Мнение от l14o »

Аз също имам влагоабсорбатор, цената преди две години беше подобна на тези показани в сайта, но тези са по фешън :lol: .Аз изкарвах по 15 литра вода на денонощие, даже по едно време си мислех дали да взема да я продавам за минерална :lol: :lol: :lol: Според мен виж първо каква е причината за появяването на влагата и дали не е отстранима.Аз не можах да я отстраня докрай поради други причини(влагата влиза между две сради и се пропива от стената вътре)
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Гледам гледам и не виждам ненормални причинители на влага. Имам 2 саксий с цветя и аквариум с рибки но пък чак 85%-не е нормално. Купих едно Делонги 18л/24часа от Гръцко. В понеделник ще е тук и ще видим. Малкия е на 10 месеца и не искам да спи в тази влага.
Дано да върши работа. :?
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqkoi200 »

Ще върши и още как.Всички вършат стига да са с компресор.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”