Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
Магазина на Видракс долу на Приморски са го понапълнили със стока. Ето снимки от фейсбук http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 3789370996
Има и някаква томбола http://www.vidrax-fishing.com/tombola-varna.html
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Така е по - лесноNikiStoianov написа:Магазина на Видракс долу на Приморски са го понапълнили със стока. Ето снимки от фейсбук

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

здравейте колеги!някой знае ли дали в магазина Пуфин Про има и дали ще има коледна промоция?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Едва ли, братле. Пламен не е казвал нищо,и по принциип цените му на повечето неща са доста ниски. Ако ти трябва нещо , то винаги може да ти направи 10% отстъпка.todor_197 написа:здравейте колеги!някой знае ли дали в магазина Пуфин Про има и дали ще има коледна промоция?
.

ами да колега-харесах си един шаранджийски калъф на carp pro,ама ако си го поръам от Булит2000 ще ми излезе по евтин даже,а незнам може и булит да направят коледна промоцияsvilen_sa6kov написа:Едва ли, братле. Пламен не е казвал нищо,и по принциип цените му на повечето неща са доста ниски. Ако ти трябва нещо , то винаги може да ти направи 10% отстъпка.todor_197 написа:здравейте колеги!някой знае ли дали в магазина Пуфин Про има и дали ще има коледна промоция?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
При Пламен този дето аз съм го гледал беше да пръчки на три части и струваше 90 лева. В Булит емат само за двуколенни от този модел в наличностtodor_197 написа:ами да колега-харесах си един шаранджийски калъф на carp pro,ама ако си го поръам от Булит2000 ще ми излезе по евтин даже,а незнам може и булит да направят коледна промоция

.

кога последно си го видял на тази цена колега?svilen_sa6kov написа:При Пламен този дето аз съм го гледал беше да пръчки на три части и струваше 90 лева. В Булит емат само за двуколенни от този модел в наличностtodor_197 написа:ами да колега-харесах си един шаранджийски калъф на carp pro,ама ако си го поръам от Булит2000 ще ми излезе по евтин даже,а незнам може и булит да направят коледна промоция
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колеги, дайте да обменим инфо за отстъпките в магазините и онлайн магазините.
Тия аз знам:
- онлайн магазин на Майсторски Риболов - 20% отстъпка на всички стоки, които не са на промоция
-онлайн магазин Видракс - 10% на суми до 100 лева, 15 % над 100 лв,18% насуми над 200лв, 20% над 300 лева и безплатна доставка.
-онлайн магазин Империя - 10% на всичко
-онлайн магазин Бент Фишинг - 20% на всички стоки, които не са на промоция.
- Магазин ИВС - Владиславово - 15% на всички стоки
- Магазин Аке Манчо -15% на всички стоки.
За тези знам със сигурност.
Дайте Вие инфо ако знаете за коледни отстъпки в Микадо/хот риил/, Дием Фищинг и Робинсона на автогарата.
Тия аз знам:
- онлайн магазин на Майсторски Риболов - 20% отстъпка на всички стоки, които не са на промоция
-онлайн магазин Видракс - 10% на суми до 100 лева, 15 % над 100 лв,18% насуми над 200лв, 20% над 300 лева и безплатна доставка.
-онлайн магазин Империя - 10% на всичко
-онлайн магазин Бент Фишинг - 20% на всички стоки, които не са на промоция.
- Магазин ИВС - Владиславово - 15% на всички стоки
- Магазин Аке Манчо -15% на всички стоки.
За тези знам със сигурност.
Дайте Вие инфо ако знаете за коледни отстъпки в Микадо/хот риил/, Дием Фищинг и Робинсона на автогарата.
.

- orion30
- разбира нещата
Гоу Фиш-10%
Дием Фишинг-20%
Робинсон-20%

Дием Фишинг-20%

Робинсон-20%
-
- научил се да хвърля
Явно тия гоу фиш са най-алчните 

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Колеги тези намаления до кога важат ако знайте мола пишете
Колеги,вече няколко пъти в неделите преди обяд минавам(защото обикновенно само тогава имам време) покрай магазин Пуфин Про-все е затворен,дори и днес(четвъртък) минах от там към 15:30-същото положение.някой знае ли нещо по въпроса?Благодаря Ви!
-
- ще става разбирач
Магазин ИВС Владиславово, Манчото и Видракс са за целия Декември месец - за другите не знам.Black sea_fb написа:Колеги тези намаления до кога важат ако знайте мола пишете
Последно промяна от NikiStoianov на Чет Дек 16, 2010 9:49 pm, променено общо 1 път.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Пуфин Про в Неделя не работи - почивен ден му е, а днес и аз видях,че е затворен ама то в тая виелица защо и да отваря човека, едва ли има някакъв смисъл.todor_197 написа:Колеги,вече няколко пъти в неделите преди обяд минавам(защото обикновенно само тогава имам време) покрай магазин Пуфин Про-все е затворен,дори и днес(четвъртък) минах от там към 15:30-същото положение.някой знае ли нещо по въпроса?Благодаря Ви!
Братле опитай като се оправи времето и ще го намериш Пламен там.
.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
До 31.12.2010, тоест всички са до края на месеца - или поне тия дето аз ги написах;За Робинсон -те май са -20% от юли месец насам, та може и до другия месец, то с тяхната надценка -20% цените са като по другите магазини. Пример в Гоу Фиш JRC CONTACT 3,60 си струваха 55.70 лева без каквато и да е отстъпка/просто това си е базовата им цена/ в Робинсона бяха 56 лева след като ми направят 20% отстъпка / е за какви отстъпки и надценки си говоримBlack sea_fb написа:Колеги тези намаления до кога важат ако знайте мола пишете

.