Проблеми с обявите в раздел продава

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Проблеми с обявите в раздел продава

Мнение от veso72 »

Здравейте на всички,но въпросите ми са към модовете и към администраторите.
Защо ми изчезнаха повечето снимки в обявите,че и от текста липсва.Хубаво е да има промени но стига те да водят до добро.Вместо това само проблеми с това да влизаме във форума,прецакване на темите и обявите.Ако правите нещо го правете като хората,стига сте си правили експерименти.Ще прецакате всичко хубаво в този форум.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Проблеми с обявите в раздел продава

Мнение от dodo16 »

Весо, не се нерви бе. То нещо като се сменя все е така. Пусни си нова и готово. А иначе така форума е по-лесен.
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от veso72 »

dodo16 написа:Весо, не се нерви бе. То нещо като се сменя все е така. Пусни си нова и готово. А иначе така форума е по-лесен.
Здравей колега как е лова и риболова.А ве не че се нервя толкова ама взе да ми писва цял месец да си експерементират.Първо трябва да си наясно какво правиш пък после го прави .
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

С риболова се справях добре до скоро, а за лова тоя сняг къде падна - големи надежди :D . Ама всъбота ще си "обади' :) . Та да видим кво излиза по Търновско. А онова жълтото наскуба доста костур по Дунава. Че и някоя и друга щука извади.
И да не съм спамер по темата: Така сайта е по-удобен за работа и по-добре изпъкват нещата. Абе харесва ми. То няма начин в период на преход да няма жертви. Важното е прехода да не е много продължителен и в края му да има слука.
На здраве. :drinkers:
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от veso72 »

Радвам се за успехите ти защото при мене на хищно тая година - мъка.С лова по бива.
По въпроса със сайта наистина тека е по добре,но дано по бързо да изчистят проблемите.
Поздрави :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”