Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

ПРОДАВАМ ПОЛУПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ SONY МОЛЯ КЛЮЧ
- masterman
- научил се да хвърля
ПРОДАВАМ ПОЛУПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ SONY МОЛЯ КЛЮЧ
ЗДРАВЕЙТЕ, продавам си фотоапарата SONY.
Апарата е нерзличим от нов много запазен без ремонти.
към него има чанта,кабел за свързване към копютър и телевизор,вградена изкачаща светкавица, дистанционно за преглед на снимки и видео, а също така и за правене на снимки от разтояние, мемори карта 1гб, зарядно за батерията, сенник за обектива, книжки с упътване и кутия,а също така и подвижен дисплей за по-голямо удобство на снимане за да може винаги да бъдете в кадър
.
състояние: неразличим от нов
регион: Пловдив, за страната пращам по еконт
за контакт: тук в темата или ЛС

Апарата е нерзличим от нов много запазен без ремонти.
към него има чанта,кабел за свързване към копютър и телевизор,вградена изкачаща светкавица, дистанционно за преглед на снимки и видео, а също така и за правене на снимки от разтояние, мемори карта 1гб, зарядно за батерията, сенник за обектива, книжки с упътване и кутия,а също така и подвижен дисплей за по-голямо удобство на снимане за да може винаги да бъдете в кадър

състояние: неразличим от нов
регион: Пловдив, за страната пращам по еконт
за контакт: тук в темата или ЛС

Последно промяна от masterman на Пон Дек 20, 2010 8:40 pm, променено общо 6 пъти.
ГУСТО МИ Е!
Re: ПРОДАВАМ ПОЛУПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ SONY
Колега, хубав апарат но свери цената ... нищо лично ... http://shopping.bg/sony-dsc-h9smasterman написа:...цена 750лв....
На платено не одим !
- masterman
- научил се да хвърля
здрасти, sampo това което ми показваш е SONY DSC H9S, а моя DSC H9 и е на цена около 960лв.
поздрави!!!
поздрави!!!
Последно промяна от masterman на Пет Дек 17, 2010 11:33 pm, променено общо 1 път.
ГУСТО МИ Е!
Колега, S означава SILVER , демек апарата е със сребрист цвят ... точно като Вашия .masterman написа:здрасти, sampo това което ми показваш е SONY DSC H9S, а моя е по-висок клас DSC H9 и е на цена около 960лв.
поздрави!!!
Този модел го спряха отдавна от производство, след него в същия клас излязоха два или три модела.
На платено не одим !
- masterman
- научил се да хвърля
.
Последно промяна от masterman на Нед Дек 19, 2010 1:56 am, променено общо 2 пъти.
ГУСТО МИ Е!
- masterman
- научил се да хвърля
нищо лично колеги, никои не искам да заблуждавам. не казвам, че цената която искам е тази. СЪЩО НЕ КАЗВАМ ЧЕ СЪМ ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ НА ФОТОАПАРАТИ.
понеже вие с колегата май ги разбирате бихте ли ми обяснили защо разликата в цената на този, които съм посочил в сайта и този който посочи колегата sampo се различават с около 300лв щом твърдите, че са напълно еднакви?
понеже вие с колегата май ги разбирате бихте ли ми обяснили защо разликата в цената на този, които съм посочил в сайта и този който посочи колегата sampo се различават с около 300лв щом твърдите, че са напълно еднакви?
ГУСТО МИ Е!
Е този е още по добър, щото е 1420 лева http://www.shopmania.bg/shopping~online ... 08622.html . Не си ли се замислял, че линкът може да е стар?
- masterman
- научил се да хвърля
Re: ПРОДАВАМ ПОЛУПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ SONY НОВА ЦЕНА
ОК СЪГЛАСИХ СЕ
нова цена 570лв.
нова цена 570лв.
ГУСТО МИ Е!
- masterman
- научил се да хвърля
Re: ПРОДАВАМ ПОЛУПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ SONY НОВА ЦЕНА
апарата е перфектен
нова цена 550лв.
нова цена 550лв.
ГУСТО МИ Е!
masterman, опасявам се че именно това е целта Ви . Не съм потенциален клиент но се опитвам да предпазя неимформирани колеги риболовци от неразумни постъпки, в това разбирам колегиалността и взаимопомощта. Според мен реалната цена на апарата Ви в момента е в рамките на 230-260лв.masterman написа:...никои не искам да заблуждавам...
Както naRiba.com е сайта на българските риболовци, така и http://photo-forum.net е водещ и достатъчно авторитетен сайт за фотография в България. В него ежедневно излизат десетки обяви за употребявана любителска, полупрофесионална

На платено не одим !
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: ПРОДАВАМ ПОЛУПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ SONY НОВА ЦЕНА 550
Благодаря на колегата Sampo,...за малко щях да изгоря и щеше да стане като с врабчето,дето трябваше да го държа докато ми смъкваха гащите в 4-ти клас.
Весели празници

Весели празници

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
-
- научил се да хвърля
Подкрепям колегата! Този модел струваше 960 лв в Техномаркет преди три години, когато аз си го поръчах директно от USA и ми пристигна до вратата на цена 500лв.sampo написа:masterman, опасявам се че именно това е целта Ви . Не съм потенциален клиент но се опитвам да предпазя неимформирани колеги риболовци от неразумни постъпки, в това разбирам колегиалността и взаимопомощта. Според мен реалната цена на апарата Ви в момента е в рамките на 230-260лв.masterman написа:...никои не искам да заблуждавам...
- masterman
- научил се да хвърля
Re: ПРОДАВАМ ПОЛУПРОФЕСИОНАЛЕН ФОТОАПАРАТ SONY МОЛЯ КЛЮЧ
sampo написа:masterman, опасявам се че именно това е целта Ви . Не съм потенциален клиент но се опитвам да предпазя неимформирани колеги риболовци от неразумни постъпки, в това разбирам колегиалността и взаимопомощта. Според мен реалната цена на апарата Ви в момента е в рамките на 230-260лв.masterman написа:...никои не искам да заблуждавам...
Както naRiba.com е сайта на българските риболовци, така и http://photo-forum.net е водещ и достатъчно авторитетен сайт за фотография в България. В него ежедневно излизат десетки обяви за употребявана любителска, полупрофесионалнаи професионална фотографска техника, но там използват разделното хранене, не ядат доматите с колците. Желая Ви успех !
супер цена, но не за моя апарат.

апарата вече не се продава остава си за мен.

за да не поражда повече спорове моята тема ще помоля тя да бъде заключена!!!
поздрави и наслука на всички!!!

ГУСТО МИ Е!