Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

вход
Модератор: sapuna
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: вход
Кат драснеш в Гууглеsnegk написа:И аз съм с Мозилата и постоянно иска регистрация, дайте акъл какво да барна, че да се оправи.Преди не беше така

- Don4o_62
- учете се от него
И при мен е така и ми омръзна вече,но може би има решение и някой ще го сподели.И буквите откъде се увеличават
.че нещо не мога да вдяна. 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

През експлорера има проблем,но през мозила или хрома нямаш ядове.Всичко е ток.Don4o_62 написа:И при мен е така и ми омръзна вече,но може би има решение и някой ще го сподели.И буквите откъде се увеличават.че нещо не мога да вдяна.

-
- вече хвърля и на тежко
аз съм с мозилата и даже да не затворя саита след час пак ми иска парола и nickname 
fixxer не е ли на ясно какво става ,и ако знае моля да помогне ,знам че е зает с детенцето (и пак да му е честито )
и shopa ,ама .....

fixxer не е ли на ясно какво става ,и ако знае моля да помогне ,знам че е зает с детенцето (и пак да му е честито )

можеш ли да влезнеш в чат-а за да уточним нещата и да направим няколко пробиaaa11 написа:аз съм с мозилата и даже да не затворя саита след час пак ми иска парола и nickname
fixxer не е ли на ясно какво става ,и ако знае моля да помогне ,знам че е зает с детенцето (и пак да му е честито )и shopa ,ама .....
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Натисни ctrl и със колелцето на мишката се уголемяват или намаляватDon4o_62 написа: И буквите откъде се увеличават.че нещо не мога да вдяна.
- MITKO70
- кандидат преподавател
И през Опера се появи този проблем ,всеки път иска парола.Не ,че е голям проблем ,Опера си има организатор на пароли и я вкарва веднага,но преди го нямаше това 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Явно е нещо от настройките на комповете. На служебния нямам ядове а в къщи проблема е същия. Трябва някой разбирач да ни светне
.....

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- разбира нещата
Същия проблемsnegk написа:И аз съм с Мозилата и постоянно иска регистрация

Какви ли не шашми правих по Мозилката и пак не ме държи във форума като преди. Верно е че името и паролата са запаметени в полетата и само трябва на натисна "влез" , но това преди го нямаше.Не си спомням преди да се смени облика на форума от колко отдавна не бях въвеждал име и парола, а сега през 2-3 часа. Натиснах и отметката "Запомни ме" , но нещо му е къса паметта

Последно промяна от kRaikkonen на Нед Дек 19, 2010 1:50 pm, променено общо 1 път.

Върнете старият форум,тук само проблеми,ползите по малко
от загубите.Направете анкета за да разберете,или ние нямаме право на мнение.

Форума си е стария. Само визията е друга. Или казано с други думи, дори да се върне старата визия, проблема няма да се реши от самосебе сиchipi_ написа:Върнете старият форум,тук само проблеми,ползите по малко
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Нека имащите проблем да ми пишат лично ако все още имат проблем, тъй като са сменени някои неща. (първото логване не се брои, защото всички потребители ще трябва да релог-нат
)

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- bigfish133
- ще става разбирач
Аз май намерих някакво компромисно решение за себе си . Изтрих старата отметка от фаворитите на експлорера , влязох с ника си във форума , върнах се на главната страница и тогава добавих сайта наново във фаворитите . Сега като влезна във сайта виждам главната страница и съм логнат
.