Анкета за датата на :среща---2007г !

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Избор на датата за среща 2007г

Анкетата свършва на Пет Юли 13, 2007 11:03 pm

9 Юни
21
84%
16 Юни
1
4%
23 Юни
3
12%

Общо гласове: 25

saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

По принцип се събираме да се опознаеме ,а не да правим състезание кой е най-голям рибар(риболовец) :lol: .А най-доброто опознаване става вечер край огъня и барбекюто :wink: .Може би това е имал предвид колегата Иван.Важното е да се съберем и опозанаем. А битовите подробности ......не са от значение.Всеки ще се оправи както намери за добре.

Сега виждам,че Велчев го е написал същото ,което исках да кажа.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: 555

Мнение от ivan_yo »

saksi написа:По принцип се събираме да се опознаеме ,а не да правим състезание кой е най-голям рибар(риболовец) :lol: .А най-доброто опознаване става вечер край огъня и барбекюто :wink: .Може би това е имал предвид колегата Иван.Важното е да се съберем и опозанаем. А битовите подробности ......не са от значение.Всеки ще се оправи както намери за добре.

Сега виждам,че Велчев го е написал същото ,което исках да кажа.
:smt023 Изображение Изображение Изображение Изображение
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ай,пак интрига......е,на тьй с тия букви...все не се разбира :roll: та мисьлта ми е-остава ли 09.07 -094аса -пани4арево,или? :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Естествено, че остава
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

5кила написа:ай,пак интрига......е,на тьй с тия букви...все не се разбира :roll: та мисьлта ми е-остава ли 09.07 -094аса -пани4арево,или? :lol: :lol:
нарочно ли го правиш, като исписваш вече не за първи път погрешно датата на срещата
09-06-2007
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

5кила написа:ай,пак интрига......е,на тьй с тия букви...все не се разбира :roll: та мисьлта ми е-остава ли 09.07 -094аса -пани4арево,или? :lol: :lol:
Бате докога ще пишеш с тези 4-ки.Превилата важат за всички и никой не прави изключение.Това ,че клавиатурата ти се ебава си е твой проблем .Помолих те няколко пъти ти се правиш все едно не се отнася за теб.Ебаваш ли се или кво?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ivan_yo написа:
нарочно ли го правиш, като исписваш вече не за първи път погрешно датата на срещата
09-06-2007
не НАРО...НО-не ме бива много в цифрите,та стават грешки,за което-сори :oops:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

barutchiata написа:
Бате докога ще пишеш с тези 4-ки.Превилата важат за всички и никой не прави изключение.Това ,че клавиатурата ти се ебава си е твой проблем .Помолих те няколко пъти ти се правиш все едно не се отнася за теб.Ебаваш ли се или кво?
"молбата " ти от "няколко пьти" нито я имам полу...ена,нито сьм видял някьде :idea: сега виждам за прьв пьт и сьм доста неприятно изненадан от тона :?: ще пиша дотогава,докогато си взема клавиатура и всьщност ,за да не те дразня ли..но спирам да пиша квото и да било,...е май ти нещо се ебаваш.наслука.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

А бе барутчия ти кво се заяждаш с 5 кила , кво ти е направило момчето за една буква ли , не се прави на толкова дребнав , гледай отгоре на нещата!!!!!!!!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

5кила написа:
barutchiata написа:
"молбата " ти от "няколко пьти" нито я имам полу...ена,нито сьм видял някьде :idea: сега виждам за прьв пьт и сьм доста неприятно изненадан от тона :?: ще пиша дотогава,докогато си взема клавиатура и всьщност ,за да не те дразня ли..но спирам да пиша квото и да било,...е май ти нещо се ебаваш.наслука.
Бате стана 3-4 месеца се извиняваш с клавиатурата.Обади се имам една стара да ти я дам да няма проблемации вече.Ако съм те обидил с тона извинявай ,просто така си говоря.Превилата са си правила и се отнасят за всички.Ако всеки започне да прави и пише каквото си иска и както си иска ще стане мазало.Никой от нас не е накаран на сила да пише във форума така,че нека се съобразяваме с правилата.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Павел Иванов написа:: Лично за мен предпочитам да спя на легло , ям и пия на маса , да сера и съ замивам у баня оборудвана как си требва :D В случая не мисля че възръстта има особенно значение ! Сал на 35 съм но не бих съ тормозил с туй да се тормоза и да ми идва затормозително кат нунам некъде без удобства :wink: Още по малко мисля че би могло някой и по някакъв начин да определя какъв рибар си по туй къде нунаш :idea:
Баце тук става въпрос за риболов а не за туризам :idea: Тебе те знаем че си туристче затова не се изказвай неподготвен. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ух Деди ако знаеш къф камък ми падна от сърцето ! Таман се бех притеснил че от доста време не си списувал по форума та да не си забравил как се пише ама явно е било временно :wink: :lol: :lol: :lol:

Баси освен тва и друго се чуда ?!? Аз ли съм малце глюпаффф или кат ергенче за известно време сношната половин тенжера боб с наденица разредена с бутилка Жим Бим ми е дошла у в повече ама ич немога да свана какво общо имат риболова и това да нунаш по дискомфортен за снагата ти начин :roll: :roll: :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Една част от магията на риболова е вечер край огъня, когато масата е подредена, напитките охладени и се разтягат отминалите но незабравими рибарски истории.Горе- долу нещата се подредиха -дата,сборен пункт , остава да уточним място за бивака и час за тръгване.Става въпрос за колегите от София и региона - дайте да се съберем на някой от изходите на София и да пътуваме пакет .
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Много добра идея . Тамън нема да се затрием . Още не съм ходил на Жребчево.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

emo vasilev написа:Една част от магията на риболова е вечер край огъня, когато масата е подредена, напитките охладени и се разтягат отминалите но незабравими рибарски истории.

Псолютно същият че и по-добър ( въпрос на предпочитание :wink: ) ефект се постига и в близката кръчма :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”