вход

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Re: вход

Мнение от fixxer »

не трябва да правите никакви галимации от ваша страна. Опцията за автоматично влизане зависи от сървъра и би трябвало да работи. От вчера никой не е изплакал, така че се надявам проблема да е решен
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

В момента сесията е настроена на 60 секунди, т.е. ако бездействате 60 секунди и не сте цъкнали "запомни ме" ще ви изхвъли. Ако при това положение ви изхвърли ми шищете тук или на лично за да го мъча това и да го оправим още днес
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

АААААААААААААААААААААААААААААА , ПОБЪРКАХ СЕ !!!!!
С тия 60 секунди ако чета някоя по-дълга тема ме изхвърля отмааах и требва на ново регване :evil: :evil: :evil:
По-кофтито е че ако пиша нещо я отговор , я тема , я квото и да било по-дълго от 60 секунди и не съм го копнал преди да го пусна требва да се регвам на ново и да го пиша па наново :evil: :evil: :evil:
Баси !!! Писнам ми на к... да пишем едно и също нещо по сто пъти :evil:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Мен независимо, че съм натиснал бутончето да ме запомни , ме изкарва от профила понякога. Не сам от хората, които се оплакват, така че ако се оправи оправи, ако не здраве да е, има и по-големи трагедии на света :wink:
Изображение
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Павел Иванов написа:АААААААААААААААААААААААААААААА , ПОБЪРКАХ СЕ !!!!!
С тия 60 секунди ако чета някоя по-дълга тема ме изхвърля отмааах и требва на ново регване :evil: :evil: :evil:
По-кофтито е че ако пиша нещо я отговор , я тема , я квото и да било по-дълго от 60 секунди и не съм го копнал преди да го пусна требва да се регвам на ново и да го пиша па наново :evil: :evil: :evil:
Баси !!! Писнам ми на к... да пишем едно и също нещо по сто пъти :evil:
аз ще го върна на 1 час да е, въпроса е да видим дали "запомнянето" работи. т.е. ако си запомнен не трябва да те изхвърля след 60-те секунди
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

fixxer написа: въпроса е да видим дали "запомнянето" работи. т.е. ако си запомнен не трябва да те изхвърля след 60-те секунди
При мене запомнянето не работи..
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

можеш ли да ли влезнеш в чата ?
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Саше имам питанка :D На новият ти аватар подпийнал ли си , изморен ли си или си се умислил :roll:

пп - тва беше тест мнение . Изчаках 60 секунди преди да пуща мнението , да вида дали ще ме изхвърли и ме изхвърли уставно :evil:

Павел Иванов
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Аз съм с мозила и не съм забелязал никакви от посочените по - горе проблеми , а цял ден си се ровя в сайта :finga:
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Явно много бързо ровиш и кратко пишеш та за тва :idea: Ся ш ода да пуша цигара и кат се върна ако ме е изхвърлило спирам да посещавам форума докат не се оправи :twisted: То си е е... бабата тъ ! Седне да пише човек без да си дава зор , сръбне си ракийка , апне си мезе и га да пущи мнение оп изфърлен :evil: Тва не сме всички чатачии , не ни е зор да бързаме особенно га сме у форума :wink:

Павел Иванов
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

mitiogt написа:Аз съм с мозила и не съм забелязал никакви от посочените по - горе проблеми , а цял ден си се ровя в сайта :finga:
Колега според мен не е виновен браузъра. Едни с Мозила нямат проблеми , други(като мен) имат.
Дано шефа успее да оправи проблема, че не е удобно за колегите които пишат редовно. Аз не съм от тях и мен лично не ми пречи толкова.
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Много се кефя,че всеки път иска парола.Много е гот да се чувстваш някак си секретен,посветен,знаещ магическата думичка.Моята е една изгъзица/всъщност две английски думи/и всеки път с голям зор си изписвам правилно паролата.Ама като я нацеля-кеф,бате,кеф :lol:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

И на мен ми иска парола при всяко влизане, независимо че съм чекнал "запомни ме".
Друго:
Всеки път като прочета дадена тема и искам да се върна в подфорума ме връща най-отгоре на страницата. Трябва да скролвам и да търся до коя тема съм стигнал всеки път.
А, и може ли под заглавието на дадена тема да се изписва датата на създаването й, както беше преди?
Навъдиха се разни индивиди, примерно Рибарчето212, ли беше как беше и изравят теми от преди няколко години само за да шибнат един емотикон най-отдолу.
Така като няма дата се лъжа да ги отварям и после се връщаме на оня проблем със скролването...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
snegk

Мнение от snegk »

bigfish133 написа:Аз май намерих някакво компромисно решение за себе си . Изтрих старата отметка от фаворитите на експлорера , влязох с ника си във форума , върнах се на главната страница и тогава добавих сайта наново във фаворитите . Сега като влезна във сайта виждам главната страница и съм логнат :D :wink: .
Така си го оправих и аз, но направо влизам във форума :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Кърцата написа:.....Всеки път като прочета дадена тема и искам да се върна в подфорума ме връща най-отгоре на страницата. Трябва да скролвам и да търся до коя тема съм стигнал всеки път.
А, и може ли под заглавието на дадена тема да се изписва датата на създаването й, както беше преди?
Навъдиха се разни индивиди, примерно Рибарчето212, ли беше как беше и изравят теми от преди няколко години само за да шибнат един емотикон най-отдолу.
...
Същото се канех да напиша и аз!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”