Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- glarusa
- кандидат преподавател
Re: около Бургас ????
На този студ и това е геройство.Аз се стреснах сутринта от темптературите и реших да гледам през прозореца вкъщи,за което малко съжалявам,но другата седмица ще се пробвам шараните.Може би новите още не са се климатизирали и затова не е имало удари,незнам! Ще видим другата седмица!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- вече хвърля и на тежко
Или пък не искаха да се хранят, щото водата си беше доста студена ..glarusa написа:На този студ и това е геройство.Аз се стреснах сутринта от темптературите и реших да гледам през прозореца вкъщи,за което малко съжалявам,но другата седмица ще се пробвам шараните.Може би новите още не са се климатизирали и затова не е имало удари,незнам! Ще видим другата седмица!
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Ами значи че в началото пуснаха 20тина шарани (жени) пълни с хайвер и още 10/15 мъже и вече си имат малки чаветаhunte написа:
колега може ли на картата да ни ориентираш малко по подробно, ако не е проблем
иии какво значи това че имало шаран - 30 големи![]()

Колеги как е на платените около Бургас,някакво инфо,нещо?
Язовира в с.Тънково (аквариума), някой ходил ли е скоро там,все се каня да отида амаа..нъцки

Язовира в с.Тънково (аквариума), някой ходил ли е скоро там,все се каня да отида амаа..нъцки
- glarusa
- кандидат преподавател
Единственото скорошно инфо е от Карнобатския-като инфото е само за активна щука,колега имаше тема за излета си там!За другите е малко плачебно състоянието!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
-
- научил се да хвърля
На Грудовския язовир миналата седмица хванах няколко шаранчета, по около килограм на торен червей. Вход-3лв, 4лв/кг -шаран, за таранка-1лв/кг, но не съм сигурен.
Колега, Ivan_b , на тоя грудовския как е таранката? Излизат ли едри екземпляри ? Ако не си хващал няма как да знаеш де, но може да си видял докато си бил там ":)
"Staropramen" PRAGUE 1896
Kolegi nikoi li neznae plateniq na tunkovo ??? trqbva mi burz otgovor kak sa neshtata tam.toi vsu6nost predstavlqva edna lokva platena
- YordanDanev
- сериозен играч
Знам какво представлява язовирчето, но нямам идея какво става сега там. Последно говорих със собственика и той ми каза че щял да си го взима от арендаторите.qnitoo написа:Kolegi nikoi li neznae plateniq na tunkovo ??? trqbva mi burz otgovor kak sa neshtata tam.toi vsu6nost predstavlqva edna lokva platena

-
- научил се да хвърля
Има доста едри таранки, но последния път когато ходих там излизаха само шаранчета. Лятото бях хванал 2таранки по 800г.Hristovic написа:Колега, Ivan_b , на тоя грудовския как е таранката? Излизат ли едри екземпляри ? Ако не си хващал няма как да знаеш де, но може да си видял докато си бил там ":)
Ако ти се вадят риби там е мястото,ама излиза много скъпоYordanDanev написа:Знам какво представлява язовирчето, но нямам идея какво става сега там. Последно говорих със собственика и той ми каза че щял да си го взима от арендаторите.qnitoo написа:Kolegi nikoi li neznae plateniq na tunkovo ??? trqbva mi burz otgovor kak sa neshtata tam.toi vsu6nost predstavlqva edna lokva platena

- YordanDanev
- сериозен играч
Яни, сега ще ти кажа как става риболова там. Лятото отивам там и един сух циганин дето се българее ми обясява регламента, и ми вика че спортния риболов бил 50 лв. а иначе 5 лв. и плащаш хванатото. И естествено аз влязах за пет лева и си цъкам едни шаранчета от едно до четери кила. Циганина като дойде да пита защо ги пускам, му казах че искам да купя по-едра риба, а той във началото ми каза че имало риби по 10-12 кг. И така накрая си тръгнах без да купя риба.

- каридата
- учете се от него
Бе маниия тая локава бе,то да ти ева и риболова,лъжене мамене и надлъгване,и кефа никъкъв.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

А някой има ли прясно инфо за Грудовския???
- glarusa
- кандидат преподавател
Само въпроси,разбирам Ви колеги,че искате инфо,но един не се е сетил да даде такова,без да го питат!Споделете какво сте хванали дявол да го вземе,дори и да не сте хванали пак е полезна информация!