Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бръз риболов
Бръз риболов
Вчера хванах намалението и към 15.15 ч заметнах лекинко на реката. Мятах, хвърлях, изтичах, задържах ама се ми бегат пусти скобари. Вече направо се отказах от скобарлъка. 5 пъти одим и сичко друго освен скобаре....абе НОГО изкецана работа. Срещу мен местния корифей имаше 6 риби......и другите с железния червей също имаха по неколко.....Да, обаче към 16.45 ч влезе пасажа на мястото. Като казвам влезе - означава с взлом! Направо завря от риба, навсякъде скачаше. Веднага беше уловен един малък скобар и най-накрая СЧУПИХ КАРЪКА!!!! Малък, ама важен!!! След малко още един, след малко още един дето го откачих щото говорех по телефона....абе на всяко изтичане имаше кълване. Целата тая работа за 40 мин и стана тъмно и по живо, по здраво! Такъв ми бил днес късмета 
Рибите не съм ги пудрил за снимки, щото веднага ги върнах обратно

Айде, вече мога да спя спокоен, че отпуших нещата

Рибите не съм ги пудрил за снимки, щото веднага ги върнах обратно

Айде, вече мога да спя спокоен, че отпуших нещата

Re: Бръз риболов
Браво колега, ма как в такъв сублимен момент га счупваш каръко говориш по телефона? Сигурно си бързал да се пофалиш на некой 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Бисо
- сериозен играч
Бе,стана си ти един виден Скобарист... 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Очаквайте включване...хахаххахахахаБисо написа:Бе,стана си ти един виден Скобарист...

Супер.Продължавай все така. 

-
- научил се да хвърля
екстра рибоци
Арни скобари, арни !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !