Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Щука около Стара Загора и яз "Синята река"
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
Re: Щука около Стара Загора и яз "Синята река"
Аз ако знаех как се казва нямаше да Ви питам и във въпросното предаване не казаха името ,а само това което съм написал по-горе.Не казаха нито име,нито къде точно се намира,а само това.dundurma написа:е как се казва ?
И аз гледах предаването и са зачудих кой е тоя язовир, но уви незнам. Но ми направи впечтление, че нямаше киорав рибар там и си мисля, че няма да се дава да се лови там.щуков дунавски написа:Здравейте колеги,искам да задам въпрос за един водоем във вашия район.
Водоемът е в околностите на Нова загора ,арендован(платен),има добра популация на щука явно защото преди седмица по ТВ "Хоби ТВ" в предаването "на риболов с Върхара"излъчиха филмче от този водоем и като информация казаха само това.
Моля,ако някой знае къде е точно това място да пише,ще съм Ви задължен.
-
- новобранец
crazyico написа:И аз гледах предаването и са зачудих кой е тоя язовир, но уви незнам. Но ми направи впечтление, че нямаше киорав рибар там и си мисля, че няма да се дава да се лови там.щуков дунавски написа:Здравейте колеги,искам да задам въпрос за един водоем във вашия район.
Водоемът е в околностите на Нова загора ,арендован(платен),има добра популация на щука явно защото преди седмица по ТВ "Хоби ТВ" в предаването "на риболов с Върхара"излъчиха филмче от този водоем и като информация казаха само това.
Моля,ако някой знае къде е точно това място да пише,ще съм Ви задължен.
Дано все някой да го знае,за какво ли го ползват тогава.Специално Аз няма да изловя всичката риба,нито ще тръгна да пълня багажника,но ....
Skorpi понеже незнам дали е позволено да ти покажа линк на сайта провери в интернет "Хотелски комплекс Синята река" там има и карта
намира се малко преди Средногорово
намира се малко преди Средногорово
-
- ще става разбирач
Здравейте,
колеги нов съм във форума и реших да се включа с едно въпросче
пък някой ко има инфо нека сподели!
Виждам че няма писано скоро в тази тема и реших да питам как е тази година на "Синята река" някой ходил ли е, как е да споделите впечатления
Благодаря предварително на отзовалите се!

Виждам че няма писано скоро в тази тема и реших да питам как е тази година на "Синята река" някой ходил ли е, как е да споделите впечатления

Баджо, там смеnivi7876 написа:Здравейте,колеги нов съм във форума и реших да се включа с едно въпросче
пък някой ко има инфо нека сподели!
Виждам че няма писано скоро в тази тема и реших да питам как е тази година на "Синята река" някой ходил ли е, как е да споделите впечатления![]()

По-голям шаран от рибаря няма...
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
В момента се ловят дребни толстолоби,ходят доста хора.
Да благодаря колега,_ribar4eto_ написа:В момента се ловят дребни толстолоби,ходят доста хора.

А за стръвта

Просто заслужава ли си ходенета ако ли не да се ореантираме на другаде

- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Слагаш хранилка,като оставяш куките със стиропорчетата да висят,а на 60-100см. се слага тапа за щука,а за стъв храна с аромат на ягода,ванилия с коноп.Трябва да не потъва от тежеста на хранилката.Миналата неделя мой познат е хванал 5 парчета.А за щуките лично аз като съм ходил все са дребни,но може просто късмета да ми е бил такъв.Наслука и ако идеш ми пиши какво си хванал!