Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобари и морунаж
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Скобари и морунаж
Здравейте.От доста време не съм пускал тема в раздела, но не защото не ходя на риба, а поради ред други причини. Но както и да е...днес пак бях и сега искам да Ви направя съпричастни на моите емоции днес.
Местото е река Харманлийска и в частност между двата моста...''тухларския'' и ''железния''(влаковия). Вероятно тук има колеги които са били там, през последните десетина дни и могат да потвърдят за какво става въпрос...аз лично такова стичане на рибари на едно място не съм виждал...в рамките на около 200 метра, вероятно има и 200 колеги от двете страни на иначе малката и тясна рекичка.

Доста трудно си намерих що годе прилично местенце, защото най-дащните са окупирани от ранни зори и хората там правят промишлени количества риба, което лично според мен е излишно, но всеки сам си преценява дали и колко риба да вземе.

Заложих изцяло на белите, като захранвах и с тях, без никаква друга захранка...плюс жълто мънисто.

Плувка на ''Ризов'', 1,5 гр., повод 0,14-D.A.M Tectan premium и жълта кука gamakatsu 12 номер.

Рибите не закъсяха, макар да бутаха доста мудно и предпазливо...

а имаше и такива разбойници...

В крайна сметка се получи динамичен и много емоционален риболов с доста прилични риби и изключително много адреналин...

Бъдете здрави и...
Весело посрещане на новата година.
Местото е река Харманлийска и в частност между двата моста...''тухларския'' и ''железния''(влаковия). Вероятно тук има колеги които са били там, през последните десетина дни и могат да потвърдят за какво става въпрос...аз лично такова стичане на рибари на едно място не съм виждал...в рамките на около 200 метра, вероятно има и 200 колеги от двете страни на иначе малката и тясна рекичка.

Доста трудно си намерих що годе прилично местенце, защото най-дащните са окупирани от ранни зори и хората там правят промишлени количества риба, което лично според мен е излишно, но всеки сам си преценява дали и колко риба да вземе.

Заложих изцяло на белите, като захранвах и с тях, без никаква друга захранка...плюс жълто мънисто.

Плувка на ''Ризов'', 1,5 гр., повод 0,14-D.A.M Tectan premium и жълта кука gamakatsu 12 номер.

Рибите не закъсяха, макар да бутаха доста мудно и предпазливо...

а имаше и такива разбойници...

В крайна сметка се получи динамичен и много емоционален риболов с доста прилични риби и изключително много адреналин...

Бъдете здрави и...
Весело посрещане на новата година.
Последно промяна от tamihal на Нед Дек 26, 2010 10:04 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
Re: Скобари и морунаж
Браво пич !
п.п. Виждал съм и повече хора , малко по-нагоре по реката !
п.п. Виждал съм и повече хора , малко по-нагоре по реката !
Върл Shimano фен!
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Екстра риболов.. 

Добре си ги хванал, имало е емоция !!! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Чудесен излет

-
- разбира нещата
Супер риболовче си спретнал! Евала! Желая на теб и на всички колеги здраве, и риболовна слука през Н.Г.! 

Колкото повече толкова повече!
Колеги,Поздрави за излета и рибарското отношение към рибата
А що се отнася до "но всеки сам си преценява дали и колко риба да вземе"-
не съм съвеста на форума, но не съм и много съгласен да се набара групирана риба по Струма, Искър, Марица и др. няколко рекички, да се групират месари гъз до гъз и да сечат до затъпяване, щото напролет ще ми ловят дедовия
А ИАРА да не са заспали зимен сън
.

А що се отнася до "но всеки сам си преценява дали и колко риба да вземе"-
не съм съвеста на форума, но не съм и много съгласен да се набара групирана риба по Струма, Искър, Марица и др. няколко рекички, да се групират месари гъз до гъз и да сечат до затъпяване, щото напролет ще ми ловят дедовия

А ИАРА да не са заспали зимен сън

.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Направил си си кефа.Браво. 
п.п.Не че ти се бъркам ,но защо не пробваш следващия път на тази рекичка с повод 0.10 и плувка 0.5гр.Мисля, че ще имаш повече риби.Поздрави.

п.п.Не че ти се бъркам ,но защо не пробваш следващия път на тази рекичка с повод 0.10 и плувка 0.5гр.Мисля, че ще имаш повече риби.Поздрави.
Бързай бавно.