Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Наглост !!!!!!!!!!!!
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
Наглост !!!!!!!!!!!!
Може някой да не одобрява че пускам темата тук , и да каже че трябва да се разберем на лични или от сорта " стават такива работи ", " не обращай внимание и т.н." ама не така съм решил сторил съм го ! Забелязах че някой от колегите си позволяват да копират снимки от др. колеги прейменуват ги и хоп във тяхната галерия като техни ! ДА АМА НЕ ! На мен това не ми харесва ! и затова обращам внимание на колегата заради тази снимка понеже такъмите са си лично мой и съм си ги изработил с труд и доста пот
ето вижте сами какво е направил
ОРИГИНАЛ
ПРОМЕНЕН-СОБСТВЕНИК
Моля колеги коментирайте това !!!

ОРИГИНАЛ
ПРОМЕНЕН-СОБСТВЕНИК
Последно промяна от ribarq на Сря Апр 11, 2007 12:10 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Viki96 гомяма наглост !!!!!!!!!!!!
Предлагам по примера на Viki96 да се пооборудваме кой с каквото му трябваribarq написа:Може някой да не одобрява че пускам темата тук , и да каже че трябва да се разберем на лични или от сорта " стават такива работи ", " не обращай внимание и т.н." ама не така съм решил сторил съм го ! Забелязах че някой от колегите си позволяват да копират снимки от др. колеги прейменуват ги и хоп във тяхната галерия като техни ! ДА АМА НЕ ! На мен това не ми харесва ! и затова обращам внимание на колегата заради тази снимка понеже такъмите са си лично мой и съм си ги изработил с труд и доста пот![]()
ОРИГИНАЛ
ПРОМЕНЕН-СОБСТВЕНИК

А иначе..ми кво да коментираме то се вижда. С появяването си и няколкото поста Viki96 успя да обиди колега, рязко се вклини в Риболова на сом и ...лепна оборудването на ribarq

Viki96, айде разкарай чуждите снимки от галерията си(ако има и други такива) и започни на чисто а?
- ceno cenov
- разбира нещата