Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново на Янтра
Отново на Янтра
Здравейте колеги! Честита Коледа!
След предния добър излет на реката и последвалото и замръзване, с нетърпение дочакахме почивните дни за да посетим любимото си място и да проверим какво правят янтренските кефалюги
С радост установихме, че реката беше перфектна и се надявахме да ни зарадва с някой хубав кефал. Набързо разпънахме с колегата Цецо работното място, захранихме с голяма доза бял ....и се започна едно чакане....
Повече от час нямаше никакво пипване на никаква риба. Колегите около нас също нямаха риба. Чудех се защо, че при положение всичко беше перфектно- и време и река, рибата не искаше да пипа? Тогава дойде момента на истината! В работа влезе тъй прочутото мънисто и се започна...
Ще се опитам да кача всичките снимки, които направихме, но незнам дали ще успея. Ако не, то моля някой да ме насочи как да го направя
. Предния път успях да кача само 3. Сега са общо 6...Същата работа- повече от три файла не мога да кача . Но все пак е нещо Тези двата отидоха за комшииско парти
, а останалите- рилийз в Янтра за да ми вдигат адреналина отново
. Това е колеги от мен, нека някой да каже как да кача и другите снимки

След предния добър излет на реката и последвалото и замръзване, с нетърпение дочакахме почивните дни за да посетим любимото си място и да проверим какво правят янтренските кефалюги

Re: Отново на Янтра
У-хаааа!Браво на Янтра!
Колега, дай малко повече инфо за конструкцията и стръвта

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- daniel_g
- разбира нещата
Браво, браво! Много добри риби се надърпали. Имаше ли много хора на вира? Че отсрещният бряг ми се вижда празен или както винаги то там си и не дава.
Перфектен риболов, евала !! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- sashito
- ще става разбирач
евала такива кефали и толкова на едно място не бях виждал скоро браво колега!!!
- misho_tsakov
- ще става разбирач
Разкошни риби! И мнооого. По това време мънистото е истината. Супер излет колега.
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Стандартен монтаж за болонеза- плувка 3гр., утежнение верижка, кука №6 , жълто мънисто гарнирано с 4 шарени и....късметnaskobo написа:У-хаааа!Браво на Янтра!![]()
Имаше доста хора на отсрещния бряг, но в дясно нагоре с/у течението. Там, което се вижда от снимката става доста плитко и не държи риба.daniel_g написа:Браво, браво! Много добри риби се надърпали. Имаше ли много хора на вира? Че отсрещният бряг ми се вижда празен или както винаги то там си и не дава.
Страхотен улов, продължавай в същият дух! Колкото до снимките, можеш да ги качваш в галерията и после да ги линкваш тук 

Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
-
- научил се да хвърля
Браво колега.Искам да те попитам по това време на годината кефалите къде да ги търся - на по-плитко ли да пускам мънистото или да се влачи по дъното?Благодаря предварително.
-
- ще става разбирач
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чудо от риба,колега
Майсторско направено.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!