Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тунджа 24.12.2010
Тунджа 24.12.2010
Честита Коледа !!! Желая Ви здраве и късмет !!!
Бърз слетобеден излет на Тунджа, спокойна, бавна прекрасна, тъмно зелена вода, вир 1.5-1.80м дълбок, , телескоп 6м, 0.14 основно, 0.10 повод, 12 кука, камасан, плувка 1.5гр, стръв -бял, жъладов, вердевас(силикон), царевица, Храна - ВДЕ река, червена и зелена троха с малко бисквитка, глина и малко нарязана царевица...
След първия час и половина след захранването и стреляне на бял през 10минути, се заформи здраво капо, няма пипане - а всичко е 6
, след поредното изтичане ( св тръв царевица ) ооооо първо кълване, засичане и о чудо клен 250-300гр..( на царевица през декември ) и аз неможах да повярвам
, така продължи риболова до към 15.20 и след това отново нищоооо ... Но като за краен резултат съм довелен - адреналин на макс, 10-12 риби в живарна + 7-8 рибки директно пуснати в реката съм напълно доволен.
Имаще нещо, което много ме подразни - ПАРАШУТИСТИТЕ - какво да правим с тях !!!
Ето и малко снимчици: п.с всички риби са обратно в реката. !!
Весели празници и Успешна и здрава 2011г.!!!
Бърз слетобеден излет на Тунджа, спокойна, бавна прекрасна, тъмно зелена вода, вир 1.5-1.80м дълбок, , телескоп 6м, 0.14 основно, 0.10 повод, 12 кука, камасан, плувка 1.5гр, стръв -бял, жъладов, вердевас(силикон), царевица, Храна - ВДЕ река, червена и зелена троха с малко бисквитка, глина и малко нарязана царевица...
След първия час и половина след захранването и стреляне на бял през 10минути, се заформи здраво капо, няма пипане - а всичко е 6

Ето и малко снимчици: п.с всички риби са обратно в реката. !!
Весели празници и Успешна и здрава 2011г.!!!
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Тунджа 24.12.2010
Браво ! Добри кефалчета ..А за парашутистите...нз 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер риби,колега и много красива река 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Поздравления за излета!
- misho_tsakov
- ще става разбирач
Браво за излета колега. Парашутистите - чума да ги убие! То същото като да чакаме ИАРА. Аз лично си ги псивам на воля. Явно знаят че не са прави, защото до сега никой не ми се е издървил обратно.
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Браво за излета а за парашутистите мога да препоръчам едно яко коледно е...е със скубане под мишниците))))