Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Продавам Blackberry storm 9500 ключ
- deqn@
- вече хвърля и на тежко
Продавам Blackberry storm 9500 ключ
телефона е закупуван от англия .Работи със всички оператори,Купуван е март месец 2010.В комплекта зарядно,слушалки. Телефона е с нормални следи от употреба . парите които му искам са 399 лв
Последно промяна от deqn@ на Чет Дек 30, 2010 10:47 pm, променено общо 1 път.
Re: Продавам Blackberry storm 9500
Колега, цената ти е нереално висока. Модел от 2008-ма, средната цена на такъв апарат втора ръка е 200 лева и то в гаранция (апарати на 3-7 месеца).
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/in ... avi_type=1
Вярвам че си направил справка в ГСМ борсата на Мобиле преди да пуснеш обявата тука и не ми е ясно, защо се "опитваш" с тази цена. Ако беше форум за телефони да не се обаждам и спамя, ама тука се продават неща на колеги, които разбират от риболов но от електроника "хич"...имаше подобен случай с един фотоапарат Сони преди няколко дни подобен.
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/in ... avi_type=1
Вярвам че си направил справка в ГСМ борсата на Мобиле преди да пуснеш обявата тука и не ми е ясно, защо се "опитваш" с тази цена. Ако беше форум за телефони да не се обаждам и спамя, ама тука се продават неща на колеги, които разбират от риболов но от електроника "хич"...имаше подобен случай с един фотоапарат Сони преди няколко дни подобен.

- deqn@
- вече хвърля и на тежко
Колега радо нямам нищо против от спамове , не съм проверявал и никой не искам да подведа. За тези пари аз съм го купил и толкова му исках ,но при тези условия който ми написа аз ще помоля за заключване на темата щото аз няма да го дам за тези пари ,а относно фотоапарата сони нека някой от всички писали по тази тема да ми намерят такъв фотоапарат за 200 и да ми изпратят линк да го погледна защото поне аз със скромните ми търсения в нета не можах да на меря ,но както и да е .
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
- deqn@
- вече хвърля и на тежко
моля за ключ от модераторите