Помощ тъп сам не мога да го измисля?

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Помощ тъп сам не мога да го измисля?

Мнение от chirusa_bg »

Колкото и стиропор да слагаш вътре, няма да помогне.
Хората с елките са го даказали това и без цялата хамалогия с опитите. :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

sampo написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:...Сега,когато е пълна със стиропор,нещата са различни,лодката не потъва толкова...
:shock: :shock: :shock: Стиропора е по тежък от въздуха ...
не знаеш че колегата има специална антигравитационна лодка - дори ако е напълни догоре с стиропор лодката ще се издигне на 1см над водата
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Без промяна във водоизместването просто няма как да се получи.
Това е като въпроса кое тежи повече - едно кило желязо или едно кило памук :wink:
georg

Мнение от georg »

bohem_69 написа:движи се добре но, задницата доста потъва
Промени ъгъла на двигателя,за да натисне носа! :wink:
complast
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от complast »

Колега ти да не си каскадьор или некое камикадзе та да слагаш 10-ка на Романтика.На такава "лодка" и 2 кс. са и много.
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Чудя се,как става така че аз съм напълнил моята лодка,товаря гриб вече години наред,когато си вадя толстолоба,а хора седящи само на компа,започват да ми обясняват какво ставало с лодката.Вземете и си наврете елките някъде !!!Ако някои иска да спори,вместо да се разправяме в нета,да вземе да дойде и да му покажа какво се получи след като и натъпках и двете ниши със стиропор !!! Повтарям,постоянно съм на язовира,едно звънче и съм на линия за демонстрация.За да докажа правотата си,ще изкормя нишите,ще ги отворя както бяха и ще натоварим гриба - 800 метра и ще го намокрим предварително.Пускаме лодката на вода и бележим до къде гази.След това ще натъпча стиропора обратно и ще затворя нишите както са в момента и пак ще натоварим мокрия гриб !!! Просто някои хора,трябва да си затворят устите,елките вършат работа но практиката и пробите са нещо друго.Когато си пробвал нещо и знаеш как е било преди и как е след това,можеш да говориш.Иначе,само си блакате тук,колкото да не заспите.Аз имам в момента на язовира 6 лодки,един Джет и пет двигателя !!!Ако някои има пари за губене,нека да се обзаложим и да казва сумата.Да си пресметне първо с елката колко иска да спечели и да идва.Ако аз загубя,ще дам двойно.Тези които ме познават,знаят че каквото съм казал,съм го изпълнил.Чакам желаещи,може и да са няколко !!!! Може и лекичко да намине на разходка и да види дали говоря истината за лодките или не.Аз си ги подготвям,ремонтирам и правя всичко по тях от години.Донаправил съм достатъчно лодки/донаправил съм ги,защото съм ги взимал готови/за да мога да говоря за някои неща и то от позицията на човек който не е правил само основен ремонт на двигател/защото не разбира/ :lol: Чакам желаещи,ето и номера ми 0894363438 за тези,които не го знаят :!: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

След няколко дни,ще отвори врати и сервиза които направихме с колега от форума.За тези,които искат да си правят неръждаеми парапети,стълбички и всякакви гъзарийки по лодката,както и стойки за въдиците,да заповядат,ще ползват и специални отстъпки и цени под тези на които се продават по специализираните магазини :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Любо, ако не промениш водоизместването няма как да качваш повече и да потъва по малко, както и да го мислиш, с елка и без.
Ако бях на близо залагам ама веднага 10 000 и идвам с няколко свидетела на място,а ако спечелиш те и без това няма да ти трябват,че и без друго ще вземеш няколко милиона от нобеловата награда. Зашото по твоята теория ако напълниш достатъчно количество стиропор в някакъв съд, то той ще бъде в състояние да лети без използването на външни сили. КОето си е нобелова награда + това, че до 1 месец ще си най богатия човек на света.
А последния абзац ако не си го обсъдил с администраторите по-добре го махни, че си е чиста реклама (знаеш правилата).
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Е той Любо го е писал това снощи в 11:38 та му е позволено и да лети с лодка по това време :wink: :D :D :D
Освен това по Коледа стават чудеса та знае ли човек :roll: :roll: :D :D
genadi49
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadi49 »

bohem_69 написа:Лодката е романтика,но като размисля дори да запълня половината задница със стериопор май няма да има ефект трябва да се положи нещо отдоло отзад под дъното
Колега, лодките РОМАНТИКА са няколко модела и различна дължина.Има модели където твоят въпрос е решен.Напиши в Гугала 'лодка РОМАНТИКА' и ще видиш. Tam e препоръчан двигател до 5кс. :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”