Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Помощ тъп сам не мога да го измисля?
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Помощ тъп сам не мога да го измисля?
Колкото и стиропор да слагаш вътре, няма да помогне.
Хората с елките са го даказали това и без цялата хамалогия с опитите.
Хората с елките са го даказали това и без цялата хамалогия с опитите.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
не знаеш че колегата има специална антигравитационна лодка - дори ако е напълни догоре с стиропор лодката ще се издигне на 1см над водатаsampo написа:Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:...Сега,когато е пълна със стиропор,нещата са различни,лодката не потъва толкова...![]()
![]()
Стиропора е по тежък от въздуха ...
Без промяна във водоизместването просто няма как да се получи.
Това е като въпроса кое тежи повече - едно кило желязо или едно кило памук
Това е като въпроса кое тежи повече - едно кило желязо или едно кило памук

Промени ъгъла на двигателя,за да натисне носа!bohem_69 написа:движи се добре но, задницата доста потъва

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега ти да не си каскадьор или некое камикадзе та да слагаш 10-ка на Романтика.На такава "лодка" и 2 кс. са и много.
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- krokibg
- учете се от него
Чудя се,как става така че аз съм напълнил моята лодка,товаря гриб вече години наред,когато си вадя толстолоба,а хора седящи само на компа,започват да ми обясняват какво ставало с лодката.Вземете и си наврете елките някъде !!!Ако някои иска да спори,вместо да се разправяме в нета,да вземе да дойде и да му покажа какво се получи след като и натъпках и двете ниши със стиропор !!! Повтарям,постоянно съм на язовира,едно звънче и съм на линия за демонстрация.За да докажа правотата си,ще изкормя нишите,ще ги отворя както бяха и ще натоварим гриба - 800 метра и ще го намокрим предварително.Пускаме лодката на вода и бележим до къде гази.След това ще натъпча стиропора обратно и ще затворя нишите както са в момента и пак ще натоварим мокрия гриб !!! Просто някои хора,трябва да си затворят устите,елките вършат работа но практиката и пробите са нещо друго.Когато си пробвал нещо и знаеш как е било преди и как е след това,можеш да говориш.Иначе,само си блакате тук,колкото да не заспите.Аз имам в момента на язовира 6 лодки,един Джет и пет двигателя !!!Ако някои има пари за губене,нека да се обзаложим и да казва сумата.Да си пресметне първо с елката колко иска да спечели и да идва.Ако аз загубя,ще дам двойно.Тези които ме познават,знаят че каквото съм казал,съм го изпълнил.Чакам желаещи,може и да са няколко !!!! Може и лекичко да намине на разходка и да види дали говоря истината за лодките или не.Аз си ги подготвям,ремонтирам и правя всичко по тях от години.Донаправил съм достатъчно лодки/донаправил съм ги,защото съм ги взимал готови/за да мога да говоря за някои неща и то от позицията на човек който не е правил само основен ремонт на двигател/защото не разбира/
Чакам желаещи,ето и номера ми 0894363438 за тези,които не го знаят

След няколко дни,ще отвори врати и сервиза които направихме с колега от форума.За тези,които искат да си правят неръждаеми парапети,стълбички и всякакви гъзарийки по лодката,както и стойки за въдиците,да заповядат,ще ползват и специални отстъпки и цени под тези на които се продават по специализираните магазини

След няколко дни,ще отвори врати и сервиза които направихме с колега от форума.За тези,които искат да си правят неръждаеми парапети,стълбички и всякакви гъзарийки по лодката,както и стойки за въдиците,да заповядат,ще ползват и специални отстъпки и цени под тези на които се продават по специализираните магазини

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Любо, ако не промениш водоизместването няма как да качваш повече и да потъва по малко, както и да го мислиш, с елка и без.
Ако бях на близо залагам ама веднага 10 000 и идвам с няколко свидетела на място,а ако спечелиш те и без това няма да ти трябват,че и без друго ще вземеш няколко милиона от нобеловата награда. Зашото по твоята теория ако напълниш достатъчно количество стиропор в някакъв съд, то той ще бъде в състояние да лети без използването на външни сили. КОето си е нобелова награда + това, че до 1 месец ще си най богатия човек на света.
А последния абзац ако не си го обсъдил с администраторите по-добре го махни, че си е чиста реклама (знаеш правилата).
Ако бях на близо залагам ама веднага 10 000 и идвам с няколко свидетела на място,а ако спечелиш те и без това няма да ти трябват,че и без друго ще вземеш няколко милиона от нобеловата награда. Зашото по твоята теория ако напълниш достатъчно количество стиропор в някакъв съд, то той ще бъде в състояние да лети без използването на външни сили. КОето си е нобелова награда + това, че до 1 месец ще си най богатия човек на света.
А последния абзац ако не си го обсъдил с администраторите по-добре го махни, че си е чиста реклама (знаеш правилата).
- ceno cenov
- разбира нещата
Е той Любо го е писал това снощи в 11:38 та му е позволено и да лети с лодка по това време
Освен това по Коледа стават чудеса та знае ли човек

Освен това по Коледа стават чудеса та знае ли човек

Колега, лодките РОМАНТИКА са няколко модела и различна дължина.Има модели където твоят въпрос е решен.Напиши в Гугала 'лодка РОМАНТИКА' и ще видиш. Tam e препоръчан двигател до 5кс.bohem_69 написа:Лодката е романтика,но като размисля дори да запълня половината задница със стериопор май няма да има ефект трябва да се положи нещо отдоло отзад под дъното