На вниманието на собствениците на имоти на язовир Искър.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

toyo1

Re: На вниманието на собствениците на имоти на язовир Искър.

Мнение от toyo1 »

КИРО написа:Изображение

Тази ли ?
Мерси колега :wink: ТОВА Е МАСИВНАТА КЪЩА за която имам всички необходими разрешителни+ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ :idea: За това говориме .Местото го купих от обява в саита ИМОТ.БГ и в момента продават---не виждам нищо не-законно---След ОБСТОИНА ПРОВЕРКАот АДВОКАТ изповядах зделката и започна ХОДЕНЕТО ПО ИНСТАНЦИИ за всяко едно разрешително КАТО НАИ-МНОГО ВИСЕНЕ БЕШЕ ЗА ДОГОВОРА С --Ч. Е .С А АКО БЯХ НЕЗАКОНЕН ЩЯХА ЛИ ДА МИ ПРЕКАРАТ ТОК :?: Чао и ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА ---ще празнувам в НЕЗАКОННАТА МОНОЛИТНА ПОСТРОИКА :lol:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

toyo1 написа:
Тази ли ?
Мерси колега :wink: ТОВА Е МАСИВНАТА КЪЩА за която имам всички необходими разрешителни+ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ :idea: За това говориме .Местото го купих от обява в саита ИМОТ.БГ и в момента продават---не виждам нищо не-законно---След ОБСТОИНА ПРОВЕРКАот АДВОКАТ изповядах зделката и започна ХОДЕНЕТО ПО ИНСТАНЦИИ за всяко едно разрешително КАТО НАИ-МНОГО ВИСЕНЕ БЕШЕ ЗА ДОГОВОРА С --Ч. Е .С А АКО БЯХ НЕЗАКОНЕН ЩЯХА ЛИ ДА МИ ПРЕКАРАТ ТОК :?: Чао и ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА ---ще празнувам в НЕЗАКОННАТА МОНОЛИТНА ПОСТРОИКА :lol:[/quote]

Партида за ток и вода се издава дори и да нямаш сграда или разрешително за строеж.Имам място с ток и вода, без имот.Иначе сградите по Искър, там е едно голямо мазало.Законите си противоречат.Отделно, че всяка община може и да не се съобрази със закона или да измисли свой такъв.Относно къщата, дали е масивна или не, не е толкова важно.Зависи статута на къщата(съоръжението) и дали са спазени всички законни разпоредби при издаването на разрешителното и при изпълнението на обекта, също и статута на земята.Ще си късметлия ако се отървеш :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

jorro11 написа:...Факт обаче е че и много от законните бълват мръсотия директно в язовира...
Ъхъ , на всичките ресторанти и "почивни бази" на Щъркела тръбите с лайната са право във водата . От друга гледна точка това си има някой предимства :mrgreen: Те примерно при "устията" на лайношака се събира секва дребна плевел вкл. и платика . Те от своя страна привличат кустура и евентуално некоя бела . Докарват специфичен фкус и аромат на питейната вода в по-голямата част на Софето и тъй 8) :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
toyo1

Мнение от toyo1 »

Пречиствателната станция на Самоков ОТДАВНА не работи а на Боровец не е предвидена за толково туристи и всичко отива ПОЗНАИТЕ КЪДЕ :idea: А ако продължиме след яз Искър следва Пасарел ----вилите дали не са заустени ПАК във ВОДОДАИНАТА :?: а от там идва и Панчарево --ЗА ТАМ ВЕЧЕ НЕЕ ТАИНА къде им отиват тоалитните така че за ВОДАТА НА СОФИЯ не е нужно толкова да се притесняваме .Бялата риба обича чиста вода и щом я има КОЛКОТО И РЯДКО да се хваща значи е Ок всичко :wink:
toyo1

Мнение от toyo1 »

snegk написа:
toyo1 написа:
Тази ли ?
Мерси колега :wink: ТОВА Е МАСИВНАТА КЪЩА за която имам всички необходими разрешителни+ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ :idea: За това говориме .Местото го купих от обява в саита ИМОТ.БГ и в момента продават---не виждам нищо не-законно---След ОБСТОИНА ПРОВЕРКАот АДВОКАТ изповядах зделката и започна ХОДЕНЕТО ПО ИНСТАНЦИИ за всяко едно разрешително КАТО НАИ-МНОГО ВИСЕНЕ БЕШЕ ЗА ДОГОВОРА С --Ч. Е .С А АКО БЯХ НЕЗАКОНЕН ЩЯХА ЛИ ДА МИ ПРЕКАРАТ ТОК :?: Чао и ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА ---ще празнувам в НЕЗАКОННАТА МОНОЛИТНА ПОСТРОИКА :lol:

Партида за ток и вода се издава дори и да нямаш сграда или разрешително за строеж.Имам място с ток и вода, без имот.Иначе сградите по Искър, там е едно голямо мазало.Законите си противоречат.Отделно, че всяка община може и да не се съобрази със закона или да измисли свой такъв.Относно къщата, дали е масивна или не, не е толкова важно.Зависи статута на къщата(съоръжението) и дали са спазени всички законни разпоредби при издаването на разрешителното и при изпълнението на обекта, също и статута на земята.Ще си късметлия ако се отървеш :wink:[/quote]
Колега ако са издали документи които са в разрес със закона НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЕВРОТО---да ме ОЧУЖДАВАТ и да се местя на Шипочанския там имам 4,5декара с 60м лице НА ВОДА :wink: и съм на кота 830 :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ники,хич да не ти дреме,съди ги за да се научат че са длъжни да спазват законите.Ако веднъж са разешили,издали документи за строеж,дори и временен,трябва да се съобразяват.А за колегите рибари, и в спалнята при жена ти ще влезнат, ако може :lol: Ники,корирай подписа ми и си го сложи,той обяснява всичко :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
toyo1

Мнение от toyo1 »

Любо ,не мисла да се обяснявам пред никои :wink: колегата които е пуснал темата ОЦЕЛИ ДЕСЕТКАТА ---до тука написаното е САМО да знаят колегите ако НЯКОГА РЕШЪТ ДА КУПУВАТ от какво ДА СЕ ПАЗЯТ.За делото НЕ СЕ СЪМНЯВАМ В КРАИНИЯ РЕЗУЛТАТ :wink: ----ПОНЕ ЩЕ ИМАМ ПОВОД ЗА ЧЕРПЕНЕ .Честита нова година НА ВСИЧКИ ----даже и на хората които ЗАВИЖДАТ -----ЧЕСТИТО :lol:
snegk

Мнение от snegk »

toyo1 написа:Любо ,не мисла да се обяснявам пред никои :wink: колегата които е пуснал темата ОЦЕЛИ ДЕСЕТКАТА ---до тука написаното е САМО да знаят колегите ако НЯКОГА РЕШЪТ ДА КУПУВАТ от какво ДА СЕ ПАЗЯТ.За делото НЕ СЕ СЪМНЯВАМ В КРАИНИЯ РЕЗУЛТАТ :wink: ----ПОНЕ ЩЕ ИМАМ ПОВОД ЗА ЧЕРПЕНЕ .Честита нова година НА ВСИЧКИ ----даже и на хората които ЗАВИЖДАТ -----ЧЕСТИТО :lol:
Щом всичко ти е наред, ти пожелавам да спечелиш делото.Лично аз не съм от хората който ще завидят на някой, ако и милиарди да има :wink: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ники,хич да не ти дреме,съди ги за да се научат че са длъжни да спазват законите.Ако веднъж са разешили,издали документи за строеж,дори и временен,трябва да се съобразяват.А за колегите рибари, и в спалнята при жена ти ще влезнат, ако може :lol: Ники,корирай подписа ми и си го сложи,той обяснява всичко :drinkers: :drinkers: :drinkers:
:roll: :D Тъй значи, Снеякчо не завижда , ма на мен ми е присъщо :wink:
Няма как според мен всичко да е наред при имоти и строежи точно до „водното огледало “ на чзовирите.Това кое и как е нарошено е друга работа.Кой от общината ,НЕК, пек ,бек :D е нарушил правилата , кой взел пари и други са подробности.Трябва да се разследва и служители и шефове дет са харушили закона, глоби,наказателна отговорност, имоти да се „национализират„ като се върнат официалните пари дадени за имота, който строил,изгаря и другите подробности.Това знаем , че няма да стане, обаче нема да ни пречи да съ правим на гнусни буби и да ровим и НЕзабравяме! :D
Тва важи , директно го казвам„ и за арендования водоем на Любчо , купена земя около него и знайни и незнайни имоти там.Няма мои , нема твои, ревизия на всички договори , покупки, наказания , „национализация„ обследване произход на средствата и всички други държавни „благинки„ предвидени уж да бранят интересите на Гражданина.
Ма всичко е „Уж„ за тва „гражданина„ по навик да посегне си налей чешмяна студена „искърска„ вода, па да реши „хлебарка„ ли ще е, що ли..... :D
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
toyo1

Мнение от toyo1 »

elinpelin1 написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ники,хич да не ти дреме,съди ги за да се научат че са длъжни да спазват законите.Ако веднъж са разешили,издали документи за строеж,дори и временен,трябва да се съобразяват.А за колегите рибари, и в спалнята при жена ти ще влезнат, ако може :lol: Ники,корирай подписа ми и си го сложи,той обяснява всичко :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Няма как според мен всичко да е наред при имоти и строежи точно до „водното огледало “ на чзовирите.Това кое и как е нарошено е друга работа.Кой от общината ,НЕК, пек ,бек :D е нарушил правилата , кой взел пари и други са подробности.Трябва да се разследва и служители и шефове дет са харушили закона, глоби,наказателна отговорност, имоти да се „национализират„ като се върнат официалните пари дадени за имота, който строил,изгаря и другите подробности.Това знаем , че няма да стане, обаче нема да ни пречи да съ правим на гнусни буби и да ровим и НЕзабравяме! :D
Тва важи , директно го казвам„ и за арендования водоем на Любчо , купена земя около него и знайни и незнайни имоти там.Няма мои , нема твои, ревизия на всички договори , покупки, наказания , „национализация„ обследване произход на средствата и всички други държавни „благинки„ предвидени уж да бранят интересите на Гражданина.
Ма всичко е „Уж„ за тва „гражданина„ по навик да посегне си налей чешмяна студена „искърска„ вода, па да реши „хлебарка„ ли ще е, що ли..... :D
Колега за това съдът като РЕШИ и на ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ УДАРИ С ЧУКЧЕТО ще се съобразя с РЕШЕНИЕТО МУ .Но до тогава ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ за това са форумите :idea: А кои как е купил и къде :?: НЯМАМ НАВИКА ДА ГЛЕДАМ В ЧИНИЯТА НА ДРУГИТЕ ----НИЩО ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ---и повечето го правят.От живота ми зад граница разбрах ЕДНО : Човек наи-добре се грижи за СОБСТВЕНИТЕ си неща ----КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЧАСТНИЦИ ---ТОЛКОВА ПО-ЧИСТО И ОЮТНО
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колега ако беше така пред мене щях ли да си пусна детето да плува пред вилата ? По цяло лято не излизаме от водата :idea:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

elinpelin1 написа:

Ти си болен мозък,какво общо има моя язовир със строежите на Искъра или другаде,понятие си нямам.Ама че си хлебарка се разбра още щом се появи на хоризонта.Гониха те,на всякъде си с Банове и продължаваш да си плямпаш простотия след простотия.Частното си е частно и ако съм откраднал,нека ми приберат откраднатото,въпроса е че такива като теб - неудачници в живота винаги ще завиждат на успехите на другите.На мен обаче,няма за какво да ми завиждаш,аз съм момче с малки възможности и ми доведи само един да каже че съм го измамил или окрал !!! Разликата между мен и теб е тази,че мене ме познават а ти си плъшок,може и да си долен измамник,но си скрит а сега доказвай че не си боклук и измамник,крадец и мошеник :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе,я да те питам тебе,ти не разбра ли че ще си умреш при белите мечки със спиртосан мозък :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и сам като куче да няма кой да ти затвори очите :lol: :lol: :lol: Еба ти и наказанието,ама явно сте си мръсници цялата фамилия и това заслужавате :finga:

simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Бат Любо , що му се връзваш на тоя форумен трол ?
Я го разкарай , и си пии ракията с кеф !
Той е баннат , ма май пак се е появил с некъв ник , подобен на предишния си :wink: !
Ти си прав . Подписа ти казва всичко в този случаи !
ЧНГ и да си жив и здрав !
Върл Shimano фен!
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Пич , спри се . Прекаляваш ! :wink:
Върл Shimano фен!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

euphemism написа:Ееех , Любчо,що си мислиш , бате че некой, такъв като мен, ши вземе да ти завижда и други такива.То чи имаш много грехове, имаш ги.Проблема не е дори там че си „крал„ „прал„ , „рекетирал,ограбвал,убивал и пр.„ Ако си ги правил тези неща.Проблема е че подобни на теб обслужват власта, и всички заедно, властниците и лакеите им ,пречат на малкото ценни неща дето могат да се зародят в „резервата„ Ма ти тва нимой го проумееш , прощавам ти :D
Абе човек,ти май се изживяваш на господ нещо,иди се прегледай,долна твар като тебе прошка на мен да дава.Лапландец,верно си много прост и от близо година си търсиш белята.Изкара ме убиец,рекетьор и не знам си още какво.Имаш един подръжник дето явно ти дава грешна информация и ще я загазиш.а от много отдавна си ми ясен какъв си,никога неможеш да си катомен,нито сърце имаш,нито кураж за каквото и да е.ама това след време ще го разбереш,ония горе те гледа,даже и ферибота ти наблюдава :axe: :axe: :axe:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”