ПОПЧЕТА - 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Ивайло®
новобранец
новобранец

ПОПЧЕТА - 2011

Мнение от Ивайло® »

За много години, Колеги ! Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и Слука през 2011.
Аз вчера, на 02.01.2011 открих риболовния сезон и искам да ви покажа скромния резултат.
DSC02405.JPG
DSC02402.JPG
Това е всичко, което хванах. Може да са малко, но затова пък затова първия риболов за годината е успешен и това най ме радва.

Изпуснах поне още 6 броя. Това им е новогодишния подарък.

Колеги, :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Първо чета, после питам !
Мънцата

Re: ПОПЧЕТА - 2011

Мнение от Мънцата »

Браво колега :smt023 :smt041
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Браво човече, а и не си капо.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Привт колега поздрави ,радвам се че се започнаха тазгодишните теми и то с не лош резултат :D
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Браво колега :drinkers:
Ивайло®
новобранец
новобранец

Мнение от Ивайло® »

roko-koko написа:Привт колега поздрави ,радвам се че се започнаха тазгодишните теми и то с не лош резултат :D
Ако ви кажа как съм ги ловил, сигурно няма да ми повярвате !

Поводът ми беше с дължина около 70 см., олово 60 гр, и четири куки на разстояние около 10-ина см. една от друга. Хвърлях в чистите петна, където няма закачки, но определено в близост до някой по-голям камък.

Преди два месеца един колега ми разказа как ловял попчета. Купувал си чепаре и на куките закачал червеи и миди. Тежестта била над 80 гр., за да може като закачи попчето да не повлече целия повод. Чакал пръчката яко да се разтресе и натежи. Накрая резултата можете сами да си го представите. Е, аз по неговите думи реших да пробвам вчера и определено имах успех. Друг е въпроса, че червеите ми бяха дълги и успях да позахраня доста попчета преди да изкарам тия 6-те !

Понеже съм нетърпелив, не дочаках да се закачат повече попчета на хвърляне, но определено идеята не е лоша. Другата грешка, която допуснах, бе че не държах пръчката през цялото време в ръцете си. Така сигурно щях да напълня кофата, като знам колко удари имах. Но казват, че човек се учи от грешките си, а мен не ме срам да ги споделям с вас. Жалко само за онея професионалисти по буните, които си мислят че са открили революционни техники и не обелват и дума. Случайно да не им вземеш рибата от морето ! И на тях им пожелавам още по-голяма Слука, да им дойде емоцииката в повечко, че да компенсира притесненията им от слаби съперници като мен, които им мътят водите наоколо.
Последно промяна от Ивайло® на Пон Яну 03, 2011 2:22 pm, променено общо 1 път.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ами не е зле ве.
Който слуша детски песнички у дома,само ще чете. :lol:
А сега кажи къде това ( поне в кой град де ),
другото ще го усетим.Не че се юрнах баш сега за поп,ама
така, за спорта поне. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ивайло®
новобранец
новобранец

Мнение от Ивайло® »

Мястото е в балчик, на Г-образната буна.

http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 9&t=h&z=17
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Ехааааааа,браво колега супер откриване и то в самото начало на годината :supz:.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Повече от прекрасно колега. Пожелавам ти през 2011г това да ти е най-малкия улов
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
var4o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от var4o »

Браво колега добро сефте си дръпнал на(панела). :smt006
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Браво колега поначесал си си крастата :D :D :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
srr.рибар
новобранец
новобранец

Мнение от srr.рибар »

unrealsmsfish написа:
roko-koko написа:Привт колега поздрави ,радвам се че се започнаха тазгодишните теми и то с не лош резултат :D
Ако ви кажа как съм ги ловил, сигурно няма да ми повярвате !

Поводът ми беше с дължина около 70 см., олово 60 гр, и четири куки на разстояние около 10-ина см. една от друга. Хвърлях в чистите петна, където няма закачки, но определено в близост до някой по-голям камък.

Преди два месеца един колега ми разказа как ловял попчета. Купувал си чепаре и на куките закачал червеи и миди. Тежестта била над 80 гр., за да може като закачи попчето да не повлече целия повод. Чакал пръчката яко да се разтресе и натежи. Накрая резултата можете сами да си го представите. Е, аз по неговите думи реших да пробвам вчера и определено имах успех. Друг е въпроса, че червеите ми бяха дълги и успях да позахраня доста попчета преди да изкарам тия 6-те !

Понеже съм нетърпелив, не дочаках да се закачат повече попчета на хвърляне, но определено идеята не е лоша. Другата грешка, която допуснах, бе че не държах пръчката през цялото време в ръцете си. Така сигурно щях да напълня кофата, като знам колко удари имах. Но казват, че човек се учи от грешките си, а мен не ме срам да ги споделям с вас. Жалко само за онея професионалисти по буните, които си мислят че са открили революционни техники и не обелват и дума. Случайно да не им вземеш рибата от морето ! И на тях им пожелавам още по-голяма Слука, да им дойде емоцииката в повечко, че да компенсира притесненията им от слаби съперници като мен, които им мътят водите наоколо.
:D вярваме че си ловил така :D но подобре ползвай чепарето че така както си описал такъма си е браконерстване по геобразната буна :idea:
safridcho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от safridcho »

Браво колега поздравявам те за интусиазма. Аз всяка година ходя на 16 март за попчета на морска гара до фара, който е до яхтеното пристанище. От скромния ми опит съм забелязал, че пролетно време налита повече на скарида, а вече към лятото май към мидата повече ходи, но както съм казвал и преди '' това ще го кажат по - просветените ''.
Айде със здраве и много добри риболовни подвизи през предстоящата година :drinkers:
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

:supz:
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”