Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

За тройките на волблерите
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Прав сте колега.
Някой път е по добре да се доверяваме на провереното отколкото да правим безмислени опити.
Един колега казва, че чакал риба за определената примамка, без значение каква е тя и хвърлял на нея през целия излет.
Това е приложимо където има много риба но не и в българската действителност, в която рибата е по капризна и от жената.
Някой път е по добре да се доверяваме на провереното отколкото да правим безмислени опити.
Един колега казва, че чакал риба за определената примамка, без значение каква е тя и хвърлял на нея през целия излет.
Това е приложимо където има много риба но не и в българската действителност, в която рибата е по капризна и от жената.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- krokibg
- учете се от него
Аз не съм съгласен със теб че в България риба няма и си имаме някаква деиствителност.Имаме и риба и водоеми,но има много бракониери и някои колеги мундари,които не се церемонят и ебават майката на всичко.Също така,нямаме сериозни органи които да проверяват строго и одговорно, дали рибарите по водоемите спазват правилата наложени от законодателя.Това е проблема,иначе ако някой се вземат в ръце и започнат прилагането на законите които си ги имаме,за две-три години ще се самовъзтановят популацийте на рибата по нашите водоеми.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз именно за тази деиствителност пиша колега, в която рибата е тормозена постоянно от бракониери и ИАРА спят.
Бракониерите се множат постоянно гледайки един от друг и са сигурни, че никой няма да ги закача.
Наглостта им няма граници и така ще бъде докато органите не прогледнат.
Бракониерите се множат постоянно гледайки един от друг и са сигурни, че никой няма да ги закача.
Наглостта им няма граници и така ще бъде докато органите не прогледнат.

- krokibg
- учете се от него
Лорд,толкова много съм наясно със бракониерите,че надали има човек който да ги мрази повече от мене.Онзи ден,колега от Хасково ми каза,че някакъв майор-военен със още двама,продавали риба и казвали че тя е от моя язовир.Нали разбираш,че сега имам проблем за решаване със този майор-бракониер
Ще ги хвана и то в най-скоро време и ще го на.....ба тоя боклук,ако ще да се наложи и да ги лежа и тримата.Такава е действителността.Слагам качулката и това е,иначе няма оправия
Както той ми идва на язовира да ми краде трудъ,така и аз ще се погрижа за неговия комфорт,да види колко е хубаво

Аз също не мога да се побирам в кожата си когато виждам нечий своеволия но някакси съм миролюбив човек и все гледам да обясня на въпросните господа, последствията от техните действия в резултат най-често обаче си изкарвам боя.
Е не винаги съм толкова миролюбив но от една година съм не дотам боеспособен и затуй.
Иначе намерете ги тия и ...

Е не винаги съм толкова миролюбив но от една година съм не дотам боеспособен и затуй.

Иначе намерете ги тия и ...

- krokibg
- учете се от него
Малко със закъснение,но спокойно
Знаеш ли колко крадец се е навъдил..........
нямам думи,каквото видят прибират,няма значение кой го е работил,купил и т.н.Но той Дядо Боже си знае работата,който си е буклук той периодично си плаща.Все нещо му се случва и понеже е и прост/щом е бракониер/ и долен,се чуди защо така аджеба....абе божа работа,той човека си знае.Има си списък и може и след две,три четири години,но ще му иде на гости
пък може сега и списъка да съставя човека