Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от pacho109 »

На 31.12.2010г. завърших годината на моста на Траса на Студен кладенец.За 3 часа- от12.00 до 15.00ч. около 2кг.- костурчета и червеноперка(най голямата около 100гр.).Изядени вечерта с бира и червено вино за загрявка за пържолките :D Поздрави на Станимашката чета и от мен :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

За много години , колеги !!! Желая ви здраве , успехи и много (и големи) риби ! Искам да попитам някой знае ли какво е положението на Леново и най - вече кормораните още ли са там ? Колегата antivik , дали твоето описание на излета не е оттам ? Благодаря предварително и наслука !
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

pacho109 написа:На 31.12.2010г. завърших годината на моста на Траса на Студен кладенец.За 3 часа- от12.00 до 15.00ч. около 2кг.- костурчета и червеноперка(най голямата около 100гр.).Изядени вечерта с бира и червено вино за загрявка за пържолките :D Поздрави на Станимашката чета и от мен :!:
:( Абе градски, костуретата от Траса не са ли малко маломернички?!? :?
bigfish133 написа:За много години , колеги !!! Желая ви здраве , успехи и много (и големи) риби ! Искам да попитам някой знае ли какво е положението на Леново и най - вече кормораните още ли са там ? Колегата antivik , дали твоето описание на излета не е оттам ? Благодаря предварително и наслука !
Не е, нямам транспорт и книжка и ходя до места до които мога да стигна пеша или с удобни рейсове и влакове/сиреч сравнително близки/. Описанието е за "Ст. кладенец", залива Траса :) :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

antivik написа:
pacho109 написа:На 31.12.2010г. завърших годината на моста на Траса на Студен кладенец.За 3 часа- от12.00 до 15.00ч. около 2кг.- костурчета и червеноперка(най голямата около 100гр.).Изядени вечерта с бира и червено вино за загрявка за пържолките :D Поздрави на Станимашката чета и от мен :!:
:( Абе градски, костуретата от Траса не са ли малко маломернички?!? :?
bigfish133 написа:За много години , колеги !!! Желая ви здраве , успехи и много (и големи) риби ! Искам да попитам някой знае ли какво е положението на Леново и най - вече кормораните още ли са там ? Колегата antivik , дали твоето описание на излета не е оттам ? Благодаря предварително и наслука !
Не е, нямам транспорт и книжка и ходя до места до които мога да стигна пеша или с удобни рейсове и влакове/сиреч сравнително близки/. Описанието е за "Ст. кладенец", залива Траса :) :drinkers: .
Колега Антивик,костурчетата по големи от 10см ги вземах-не знам дали са маломерни.Тази напаст няма свършване.На горния язовир на садките съм виждал пасаж от около 2 декара площ и на дълбочина докъдето ти стига погледа ,поне 7-8м.Стоят неподвижно едни до други и не мърдат :!: Ядат хайвера и малките на мирните риби, а пък растат бавно.Затова изобщо не ги жаля :evil: :twisted:.Пък и така дълбоко гълтат,че не можеш ги опазиш,като вадиш куката :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Поради липса на по-конкретни оферти за риболов, днеска сутринта в 7,30 бях на линия на мръсния канал на Марица. :D
Интересно но нямаше джун джян хора :shock: до към 10 часа си даваше добре и кефал и морунаж около 25 парчета излезнаха като най голямото беше кефал около килото. :wink:общо 4,600кг. за 4-5 часа :oops:
Нивото беше дигнато доста ловях на 1,30-1,50 дълбочина.
С директната 5-ца си беше кеф от сякаде, лошото беше че имах много гелета :? но си мисла че грешката беше в куките които използвах, но нямаше как да ги сменя понеже носих само вързани куки 2-3 модела, кутията беше на топло в гаража с куките. :lol:
На обяд не можах да издържа вече на студа и си бих чуковете -7,-8 градуса.
Да се похваля това ми беше най добрия риболов на Маричката до сега :!: :?: :idea:
Абе напредвам със секи изминал излет, зе да ми допада нещо. :oops: :lol:
Здраве и живот утри пак съм на линия.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Абе ще те зарибим ние с Марица ама лятото на самата река да видиш къв кеф е.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Кузмич написа:Абе ще те зарибим ние с Марица ама лятото на самата река да видиш къв кеф е.
Едни комари като врабчета рийш.... :lol: .Асен лятото дърпа яко , ама по язовирите май :wink:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Да сме живи и здрави ще видим :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Абе ще те зарибим ние с Марица
Убо си седях аз зимаска в къщи пусни си ХобиТВ седи си на топло.
Ама не вие Марица та Марица :evil:
А нави ся една Марица :mrgreen:
Ади викам си първия ден беше късмет, ами днеска имаше филма разбиването на Мръсния канал.
Зех им тока на кефалите,морунажите и алайте че и караконджур си хванах. :butthead: еп умря циганката :lol: :lol: :lol: :lol:
Майтапа на страна, ама си направих кефа максимално излизаха се хубави парчета.
И понеже първие ден беше много студена и изобщо не ми беше до снимки ,викам си тез хора няма да ми повярват дай да документирам улова :wink: :lol:
Абе като за аматьор доволно.
Какво ще става като зема някой друг урок от Бат Байко не ми се мисли. :axe:
Работното място :wink:
Изображение
Изображение
Първата ми Маришка Каракуда :drinkers:
Изображение
улова :!: коша хваща точно 6,350к риба :idea: :idea:
Изображение
Изображение
Изображение
Днеска заложих на болото, има си свойте предимства обхвата на риболов е по-голям от колкото на директния и кепа имаше доста работа днеска :wink:
Изображение
Рибата си цакаше захранка на поразия буквално на две три риби искаше пускане на топче захранка и стрелба с жилата.
Използвах всехващаштата захранка от Станимака подпомогната с "форсаж за зайци" :lol: и сичко излезна на бял червей.
Ха наздраве на сички Маришки корморани дето ме подскорносаха да ходя там за риба.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Бравос :!: Който може ,го може :!: Ама трябва и ходене-за риба,а не на работа като мен :(
Изображение
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

chestarfield написа: Зех им тока на кефалите,морунажите и алайте че и караконджур си хванах. :butthead: еп умря циганката :lol: :lol: :lol: :lol:
Майтапа на страна, ама си направих кефа максимално излизаха се хубави парчета.
Евала, :supz:ще вземат да те направят маришки рибар :D .Гледам и че си подкарал новата придобивка по черните трасета. Явно , ще е кадемлия :D :drinkers: :drinkers: .
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Поздравления!Който може го може! :D
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Днеска ходих до Леново да проверя какво е положението . Оказа се плачевно :( . Има доста корморани , събиращи се пред стената , които пазача разгонваше с пиратки . Изкарах класически валат без едно пипване за 3-те часа , които лових на мача . Надвечер повъртях малко и със спининга покрай стената , но работата беше обречена , скъсах две клатушки , събрах багажериите и кръгом . Имаше още двама колеги на язовира , но и те бяха на това положение . Наслука !!!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Рибата се е покрила надълбоко от кормораните и от студа.На Тракиец бях заметнал на уклей на дънно за бяла риба -дълбочина около 6м и хванах корморан :lol: :lol:
http://forum.nariba.com/gallery/
Изображение
debaser
новобранец
новобранец

Мнение от debaser »

Днес на бента под Лъки, лед 15-18 см

Не бях подготвен за този вид риболов, експериментирах.
Едно късане на щука, и една червеноперчица.
Имаше двама екипирани колеги май пробваха на мормишка.
Не видях да вадят нещо.
Умряла работа
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”