Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Истанбул - Босфора
Модератори: emo vasilev, alekst
Истанбул - Босфора
Истинска рибарска завист изпитах тези дни разхождайки се по крайбрежието на златния рог в Истанбул. В слънчевия 2 януари при температури от около 10 градуса колегите комшии си ловяха пълни чепарета средно едър сафрид. Някои късметлии имаха и по 4-5 добри чернокопчета и доста едри платерини- това от брега а в самия пролив беше пълно с чепаруващи лодки. Е както се казва евала - там рибарския сезон изглежда е целогодишен а рибата бол.
-
- учете се от него
Re: Истанбул - Босфора
Не случайно го наричат - рога на изобилието
Много е яко, ма на мен повече ми хареса това че на всеки 50м. има скара и момченца дет разнасят кафе, чай и други благинки

Много е яко, ма на мен повече ми хареса това че на всеки 50м. има скара и момченца дет разнасят кафе, чай и други благинки

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- сериозен играч
Яяя . де зимувал сафрида 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
А на мен най-много ми хареса екмекбалък- Печена на дървени въглища филетирана скумрийка сложена в топло и хрупкаво хлебче с лук и малко салатка - полято обилно с лимонче - фантазия. Приготвят я и я продават направо от лодките покрай Босфора.
- YordanDanev
- сериозен играч
И аз съм чувал и гледал сники за този рог. Идеята ми е колко километра е от Бургас и може ли да се организираме един бус хора и беж за два-три дни там, хем екскурзия хем риболов.

-
- сериозен играч
Дака , и аз като теб се канех да ловя ама то толкова други красотии има там за гледане , че е грехота да се занимава човек с риболов .
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- YordanDanev
- сериозен играч
Може и да поразгледам малко, но какво да им гледам чалмите и забрадките. Взимам сандвичи и вода и немърдам от морето.rimohit написа:Дака , и аз като теб се канех да ловя ама то толкова други красотии има там за гледане , че е грехота да се занимава човек с риболов .

мечтии , пич , поне не ги казваи да дразнищ хората .. всички искамте толкоз риба на 1 място
тбК
Какъв ни е проблема ЗАПОЧНЕМЕ ЛИ ДА ЗАХРАНВАМЕ С КЮСПЕ В МОРЕТО ЛЕКО ПО ЛЕКО ЩЕ ИМ Я ДРЪПНЕМЕMalemi написа:мечтии , пич , поне не ги казваи да дразнищ хората .. всички искамте толкоз риба на 1 място

[quote=lefera1]А на мен най-много ми хареса екмекбалък- Печена на дървени въглища филетирана скумрийка сложена в топло и хрупкаво хлебче с лук и малко салатка - полято обилно с лимонче - фантазия. Приготвят я и я продават направо от лодките покрай Босфора.
[/quote]
Фантазия

[/quote]

Таранка маниак!
- SILVESTER
- ще става разбирач
Аз ги видях октомври,явно тогава беше сезона и там,имаше страшно много хора,и страшно много и всякаква риба 

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
балък екмека и трушийката са другата забележителност на ориента
риба къща няма-риба време няма
- YordanDanev
- сериозен играч
Невиждам какво толкова има да отскочим една група хора до Стамбула да половим рибка.Malemi написа:мечтии , пич , поне не ги казваи да дразнищ хората .. всички искамте толкоз риба на 1 място

- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
снимки и клипове много но несъм качил нищоYordanDanev написа:Невиждам какво толкова има да отскочим една група хора до Стамбула да половим рибка.Malemi написа:мечтии , пич , поне не ги казваи да дразнищ хората .. всички искамте толкоз риба на 1 място

опитах да си създам и галерия след обновяването но не се получи

и утре ако не успея грабвайте" караджа тур " и карайте уйкенда Станбула

риба къща няма-риба време няма