Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Опашата каракуда!?
Модератор: dantho.mihov
Опашата каракуда!?
Вижте какво хванах в един селски гьол

Предполакам,че е кръстоска с декоративни каракуди
- Михалич
- ще става разбирач

Да не край Ески Зара - нейде

Тука с тея ОБ - гъз - явания са канят да ни е**т п***ата майна!

Дрябва да са умели кратуната на некой отговорен педал - ама те всичките са с ограничена отговорност /ООД -та/

Последно промяна от Михалич на Чет Апр 12, 2007 3:08 pm, променено общо 2 пъти.
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
- krokibg
- учете се от него
Тази има жилка от тези шарените каракуди дето ги правят изкуственно във института в Пловдив.Носих от тях и на Нончо една година и ги бяха увили във едни парцали а не във бидон.Не се бойте,неса извънземни

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Точно от Пловдивския регион е - от Михилци до Хисар е.Krokibg написа:Тази има жилка от тези шарените каракуди дето ги правят изкуственно във института в Пловдив.Носих от тях и на Нончо една година и ги бяха увили във едни парцали а не във бидон.Не се бойте,неса извънземни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има и по-големи. Закачих една килограмова, но се утърва - маха ги тея перки като пердета.Има и редовни и то яки
Между другото хванах ена с оранжево петно, колкото един лев на корема. Изтълкувах го на добре
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
що я утрепа?требаше да ми я дадеш за аквариума
или,викате-тя може ОЩЕ ДА Е ЖИВА
нема майтап-аз сьм хващал без уста-имаше устенце,широко колкото глава на кибритена клечка,а беше кьм 400гр-чак се чудя как е ЯЛА,та такава да порастне,да не говорим за това,как да еба нагьлта кука седмица
инак,тоя Нончо гледа японски шарани,а аз сьм гледал секви златни рибки-то си е едно и сьщо-що па да не се крьстосат....ако някой е пуснал..ееех,не требаше да я трепеш-можеше след години само такива да ловиме-кеф ти тигана-кеф ти-аквариума

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Опашата каракуда!?
Три желания изпълни ли ти?Radi написа:Вижте какво хванах в един селски гьол

- krokibg
- учете се от него
Фотошопа си е фотошоп
Аз ви казвам,хората освен че правят японски шаранчета /коий/така мисля се казваха,направиха и каракуди в нашия институт също като Коийте със същите цветове и големи перки,които се преплитаха и .....абе каракудите дето ги носих при Нончо,бяха красиви също като шарените шарани.Изобщо не е невъзможно да са се кръстосали,та то буфалото си е създадено на същия признак Шаран -Каракуда.Фотошопа ако е барана снимката,не показва нищо нереално а човека е направил нещо съществуващо в живота. 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
дай да вметна-то КОА,ШЛАЕР,КАРАКУДА,ШАРАН си е едно и сьщо-вьпрос на хиляди години крьстоски и генни модификации и,зкувствен подбор и последващия след това ЕСТЕСТВЕН подбор някьде от време на династията МИН
то и при хората е така,ама пуста предубеденост-няма да ми е приятно,ако ми се роди негьр например-все ще си имам едно наум
каракудата понякога се меша с клена и шарана,па знам ли-може и с нещо друго?хващал сьм такива идиотски каракуди,дето се чудиш и маеш дали не са диви шарани без мустаци и кви ли още не...виж,не твьрдя сьс сигурност,но БУФАЛОТО сьм чел някьде,че всьщност си е самостоятелен модел,азиатски пак,а не както тук знаеме,че е крьстоска...ама знам ли?на моменти се чудя,коя,дейба,освен мряната,сома,кефала,платиката,щуката и уклея са всьщност ИСТИНСКИ бьлгарски риби,дето да не са дошли от америка и азия

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- ceno cenov
- разбира нещата